Dodaj do ulubionych

Kredyt w euro

IP: *.pl 08.06.11, 19:49
Witam! Chciałbym wziąć z siostrą i jej narzeczonym kredyt w euro. Ona ma umowę na stałe 2300 zł netto, on 2000 zł netto a ja mam działalność gospodarczą usługową na ryczałcie i mam gdzieś miesięcznie 4000 zł na czysto. Czy mamy szansę dostania w trójkę kredyt w w walucie euro na zakup i wykończenie budynku w stanie surowym zamkniętym? Potrzebowalibyśmy 700 tys. (sam budynek będzie nas kosztował 500 tys. i potrzebujemy jeszcze 200 tys. na remont). Mamy wkładu własnego tylko 20tys.
Obserwuj wątek
    • arkzawiercie Re: Kredyt w euro 08.06.11, 20:36
      polecam skorzystać z usług doświadczonego brokera. Jednym z najlepszych na rynku jest Expander
    • michas007 Re: Kredyt w euro 09.06.11, 10:29
      Należałoby się przyjrzeć dokumentom finansowym dot. działalności gospodarczej (od kiedy, jakie koszty i przychody, jaka branża). Dochód z ryczałtu banki szacują w specyficzny sposób.
      Do tego brak informacji o zobowiązaniach.
      Pozdrawiam
      • robertind Re: Kredyt w euro 09.06.11, 14:24
        Jakie przychody roczne, jaka stawka podatku, jakie koszty ZUS. Żeby wg bankowej arytmetyki wyszedł wyszedł miesięczny dochód netto na poziomie 4000 to przychody roczne w najbardziej optymistycznej wersji powinny być na poziomie ok. 60-70 tys. a w wielu bankach powinny przekraczać 200 tys. zł.
    • reni-1970 Re: Kredyt w euro 11.06.11, 16:48
      Najtańsze oferty znajdziesz na twojefinanse91@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka