Dodaj do ulubionych

Doradca Kredytowy Warszawa

04.01.15, 10:55
Witam,

Jakiś czas temu szukałam doradcy kredytowego z Warszawy. Byłam w kilku dużych firmach polskich i nie polskich i niestety ręce mi opadły. Albo miałam niefarta, ale zwyczajnie ludzie z tej branży są beznadziejni. Rozmawiając ze znajomymi dostałam namiar do doradcy z firmy Plan Finance pana Michała Dawidowicza. Kontakt wyglądał zupełnie inaczej niż z reszty firm doradztwa kredytowego. Rzeczowo, terminowo, uprzejmie i merytorycznie. Jedyny minus to taki że trwało to na mój gust wszystko z 1 tydzień za długo aczkolwiek widać że facet zwyczajnie ma taką a nie inną ilość klientów. Czym jest zresztą 1 tydzień dla dobrze załatwionego kredytu hipotecznego. Od 2 miesięcy cieszę się z własnego mieszkania. Ciekawe jest to że Pan Michał kontaktuje się również po wypłacie kredytu dopytując czy reszta spraw jest dla nas zrozumiała i jasna. Oczywiście to jest reklama na swój sposób bo między innymi mogę w ten sposób się odwdzięczyć Panu Michałowi. Polecam szczerzeDoradca Kredytowy Warszawa
Obserwuj wątek
    • Gość: Irek Re: Doradca Kredytowy Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.15, 19:09
      Dobrego doradcę kredytowego w Warszawie można też znaleźć na
      www.polecanidoradcy.pl/polecani-doradcy/miasto/mazowieckie/Warszawa/21
      • samiamidi123 Re: Doradca Kredytowy Warszawa 15.06.15, 14:28
        Michał Strzylak od ponad 7 lat zajmuję się doradztwem i pośrednictwem finansowym. Specjalizuję się w kredytach hipotecznych, inwestycjach oraz leasingu. Obecnie jest Dyrektorem Regionalnym w spółce Doradcy 24 S.A., wiodącej firmie doradztwa finansowego w Polsce.Współpracuje on z ponad 20 bankami. Każdy z nich ma inne procedury i wymagania dotyczące dochodów, historii kredytowej. Dokładna analiza Twoich finansów, weryfikacja historii kredytowej pozwala mu na dobranie najlepszej formy finansowania. Więcej informacji można znaleźć na stronie www.strzylak.pl
    • biurokredytoweca Re: Doradca Kredytowy Warszawa 30.04.15, 11:38
      Dzień dobry Państwu,

Nazywam się Mateusz Chodubski. Jestem współwłaścicielem biura kredytowego
      pod patronatem Credit Agricole Bank Polska S.A. Mam ogromną przyjemność
      zaprosić Państwa do wspólpracy na poziomie finansowania firm oraz osób
      indywidualnych. Ze swojej strony oferuję płynną i rzetelną współpracę, obsługę
      klientów na najwyższym poziomie oraz wyjątkowo korzystny system prowizji.
      Serdecznie zapraszamy do współpracy,

tel. 505-051-664
    • ranking-kredytow Re: Doradca Kredytowy Warszawa 24.06.15, 13:31
      Ja ze swojej strony moge polecic doradcow ze strony kredyt-warszawa.pl
    • Gość: Dzesika Re: Doradca Kredytowy Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.16, 22:19
      Ja ze swojej strony polecam firmę AP finance. Fajne podejście do klienta, wszystko rzeczowo wyjaśnione i bardzo dobre efekty wspołpracy - nic dodać, nic ująć

Gdyby ktoś potrzebował namiarow to wrzucam stronę apfinance.pl/
    • andrzelikakoziolt Re: Doradca Kredytowy Warszawa 11.02.16, 15:18
      Ja polecam doradców z serwisu FinansowaPrzystan.pl nie tylko w Warszawie ale doradzają w innych miastach.
    • kredytypoludzku.pl Re: Doradca Kredytowy Warszawa 22.08.16, 12:19
      dzień dobry,
      zapraszam Państwa do kontaktu w sprawie kredytów hipotecznych. Być może kredyt mają Państwo w małym palcu i potrzebna jest tylko krótka debata, być może nie mają Państwo czasu i potrzebny jest ktoś kto pobiega za papierami a być może nie macie pojęcia jak podejść do tematu. we wszystkim pomogę. Na żadnym etapie nie poniosą Państwo kosztu mojego doradztwa a oferty będa takie same lub lepsze niż w oddziale banku.
      pozdrowienia
      • andrzejmajowski Re: Doradca Kredytowy Warszawa 10.11.16, 22:05
        w takim razie prosze zadzwonic , potrzebuje kredytu 883604447 Andrzej
    • andrzejmajowski Re: Doradca Kredytowy Warszawa 10.11.16, 22:07
      poprosze nr tel
    • Gość: Jacek Re: Doradca Kredytowy Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.18, 23:12
      Ja mogę polecić Pani Anetę z firmy Finer, szybko załatwiła wszystkie formalności, o nic nie musiałem się martwić.
      tel. 767538151
      • pabloby Re: Doradca Kredytowy Warszawa 04.04.19, 17:16
        Spróbuj odezwać się do Pana Andrzeja z firmy twoj-kredyt.com/ , najlepiej na maila lub jeżeli wolisz pod numerem telefonu 221 134 431. Wytłumacz dokładnie o co chodzi, na spokojnie, na chłodno a uzyskasz potrzebne ci informacje :) W sprawach kredytowo-finansowych nikogo lepszego nie spotkałem także z czystym sumieniem mogę polecić.
    • kamilnowakowskizg Re: Doradca Kredytowy Warszawa 29.04.19, 00:55
      Ja polecam niezależnego doradce kredytowego Pana Pawła z firmy biurokredytowe.warszawa.pl/
      sam mi porównywał kredyty hipoteczne i wybraliśmy najlepszą ofertę w 2019 roku
    • marika_w Re: Doradca Kredytowy Warszawa 16.03.20, 08:50
      Ja polecam Agnieszkę Kwaśniewską - bardzo konkretna babeczka i szybko załatwia kredyty. Mi załatwiła kredyt gotówkowy i hipotekę, ale z tego co wiem to zajmuje się praktycznie każdymi kredytami kompasfinansowy.eu/
    • Gość: doradca Re: Doradca Kredytowy Warszawa IP: *.play-internet.pl 11.08.20, 20:30
      Witam, z chęcią pomogę ze wszelkimi formalnościami, znajdę najkorzystniejszą ofertę, odpowiem na wszystkie nurtujące Państwa pytania związane z kredytem hipotecznym, gotówkowym czy firmowym. Zapraszam do odwiedzenia mojej strony internetowej doradcakredytowywarszawa.pl/ i do kontaktu ze mną. Pozdrawiam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka