capovnik 28.09.09, 22:09 Nie będę czytał tego całego nagłówka. które właściciel forum tak wysmarował ! Zabijcie.ale nie będę !!! Reszta OK. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: NIE !!! 28.09.09, 22:32 Nikt nie zmusza Ciebie do czytania nagłówka, Capovniku, a już na pewno nikt nie będzie Ciebie zabijał)), jesteśmy wszyscy osobnikami nieagresywnymi i lubimy się śmiać. Na ławeczce po lewej jest jeszcze miejsce, możesz na niej posiedzieć jak będziesz miał ochotę. Możesz tez posiedzieć na ławeczce pod wierzbą Ptaka Benu, tylko nie przestrasz się, gdy zobaczysz dziwacznego albo niedziwacznego osobnika, to może być tylko nasz Kosmita, sami dobrze nie wiemy jak wygląda - tylko się domyślamy. Jednego jesteśmy pewni...on istnieje - pozjadał przecież większość książek z biblioteki Benu. Tylko nie daj się namówić na kminkówkę Hardego...diabelnie mocna, możesz nie rozumieć tego co napiszesz)) Odpowiedz Link
capovnik Re: NIE !!! 28.09.09, 22:40 Ławeczki są twarde, to i ja wolę kocyk Co zaś do mocnych trunków... to uwierz mi że trenuję od paru lat i całkiem nieźle mi to wychodzi Odpowiedz Link
m.maska Re: NIE !!! 28.09.09, 22:40 witaj eeetam, my potrafimy pisac jeszcze dluzsze kawalki, a Ulisses wcale nie jest mistrzem najdluzszej formy literackiej wszyscy potrafimy jest tutaj jeszcze wlasciciel blooga, mamy jeszcze galerie klasyki - jesli sie u nas zahaczysz, to i tak wczesniej czy pozniej pocztasz. Niektore kawalki sa swieeeeeetne Odpowiedz Link
capovnik Re: NIE !!! 28.09.09, 22:41 Ulissesa przeczytałem całe dwie kartki i porzuciłem na wieki Odpowiedz Link
m.maska Re: NIE !!! 28.09.09, 22:49 Hihihi.. Capovniku..nie wiem co na to nasz Ulisses-achaj, on nawiazuje do syna Laertesa z Odysei ale jesli piszesz o Ulissesie Joyce'a - bylam lepsza, dotarlam do strony chyba 50 i tez porzucilam. Ten temat zamykamy - mozesz rozmawiac o czym chcesz. KKKosmita zjadl biblioteke miejmy nadzieje, ze Joyce'a tez Odpowiedz Link
capovnik Re: NIE !!! 28.09.09, 22:56 Za 50 stron należy Ci się medal W czasie snu może coś wymyśle Na razie znikam.....dobranoc Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: NIE !!! 28.09.09, 23:20 Ale... HMS Ulisses.... był naprawdę smakowity... Idealne jedzonko... dla tych, którzy proste, jasne i treściwe potrawy luuubieeejooom! )))))))))xxxx-- Odpowiedz Link
m.maska Re: NIE !!! 28.09.09, 23:34 Czesc KKK... ja teraz nie bede mogla zasnac. Skad masz tego kwiatka? Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: NIE !!! 28.09.09, 23:41 Maseczko mam go od KAREN!!!!! Wymyśliła dla mnie piękny ogon. A teraz ... kliknij.... Odpowiedz... na dokładnie mój post... i zobaczysz! wszystko się wyświetli! A zresztą... : kwiat : ... i już masz <---- Odpowiedz Link
m.maska Re: NIE !!! 28.09.09, 23:31 Dobrej Nocy Wszystkim i ja zycze... tez jakos zmeczona jestem Odpowiedz Link
hardy1 Re: NIE !!! 29.09.09, 00:10 Witam wszystkim, cześć nowy Capowniku Tylko nie cap wszystkich od razu bo trudno nas wszystkich w jednej "dłoni w jednym krótkim czasie" pomieścić Dobrze że nie piszę na przyzbie powieści w stylu Joyce`a...; nikt by mnie wtedy nie czytał ( Lepsze są krótkie formy... Kosmito - Maska nie da Ci spokoju aż nie powiesz jak "kwiatek stworzyć"...widocznie nie chce się Jej zaglądnąć tam gdzie wcześniej "wykładałeś schemat kwiatka"...według instruktażu Karen... -- Hardy Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: NIE !!! 29.09.09, 00:36 Dwukropek, słowo "kwiat", dwukropek tak jak napisałem.Tzn. : kwiat : ....= teraz zaraz coś Wam prześlę. Robię kosztorys. Odpowiedz Link