ulisses-achaj 28.10.09, 18:54 nie mogę wejść na podworko wyświetla mi sie komunikat że są tam "super gify" które mogą uszkodzić system... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulisses-achaj Re: UWAGAIIII na gify 28.10.09, 18:56 Ktoś z was ostatnio musiał wkleić to "coś" , usuńcie je proszę, jeśli to możliwe.. Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: UWAGAIIII na gify 28.10.09, 18:59 Ostrzeżenie: Odwiedzenie tej witryny może spowodować uszkodzenie komputera. Witryna forum.gazeta.pl zawiera elementy z witryny supergify.pl zawierającej złośliwe oprogramowanie, które może uszkodzić komputer lub w inny sposób działać bez zgody użytkownika. Samo odwiedzenie witryny, w której przechowywane jest złośliwe oprogramowanie, może spowodować zainfekowanie komputera. Więcej informacji na temat problemów występujących we wskazanych elementach znajduje się na stronie Strona diagnostyczna Safe Browsing dla domeny supergify.pl. Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: UWAGAIIII na gify 28.10.09, 19:00 Trzeba najpierw usunąć ostatnie posty z gifami. Ja wchodzę na podwórki i klikne usuń. ale ja jeszcze nie umiem dobrze usuwać. Dopiero będę się uczył, jeśli złapię czas (za ogon złapię... i nasypię soliii... ) Zaraz zobaczę. MASKO RATUJ!@!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: UWAGAIIII na gify 28.10.09, 19:11 Tylko szklanka była z Supergifów. Na wszelki wypadek, kontynuowałbym na nowym wątku (nie znam się, nie wiem jeszcze jak to działa!) ADres składa się z kolejnych informacji. Na początku stoi srona z której się bierze gifa. Adres mamy we właściwościach!prawa mysz klik i potem ... właściwości1 Odpowiedz Link
hardy1 Re: UWAGAIIII na gify 28.10.09, 19:22 Chole...lepiej nie otwierajmy już tego wątku. Przecież wpis z supergifem...niech ktoś otworzy nowy wątek. Odpowiedz Link
m.maska Re: UWAGAIIII na gify 28.10.09, 19:29 Nie robcie paniki.. przeciez nic sie nie stalo.. Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: UWAGAIIII na gify 28.10.09, 19:38 Taaa... nic się nie staaało... i dobrze. ale jakby się stało, to uszkodzenie systemu nie w kij dmuchał! Nasze kompy są... każdy inny! Co u ULissesa....?????... może faktycznie lepiej tu kontynuować?????? Ot takie dmuchanie na zimne.. No bo jednak... fakt, że czegoś nie widać... nie znaczy, że tego nie ma! Jedni widzą... drudzy nie widzą usunięte posty... Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: UWAGAIIII na gify 28.10.09, 19:42 Kurczę! Z tego co podał Ulisses, nie wynika, że to gify na podwórku są złe!!! Wynika ..., że to całe forum jest zainfekowane!!! Jakiś atak hakerski albo cóś! Lepiej uważać!!!!! Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: UWAGAIIII na gify 28.10.09, 19:43 Na wszelki wypadek poczyszczę troszkę. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: UWAGAIIII na gify 29.10.09, 14:36 Cześć ! To chyba jakieś żarty, podobne komunikaty wywołały panikę na innych forach. mój antywirus nic nie widzi, chociaż sprawdzałem kilkakrotnie. Sprawdzę jeszcze tą stronkę. A przy okazji - coś Was u mnie nie widuję ? Odpowiedz Link
ptakbenu9 Re: UWAGAIIII na gify 29.10.09, 21:16 Czołem Koguciku! W kwestii formalnej, to Pana również nie widać... Wydaje mi się, że jeszcze się uczymy tego forum, ja na pewno. Więc proszę mi dać jeszcze trochę czasu Pozdrawiam. ptak, też ptak Odpowiedz Link
m.maska Re: UWAGAIIII na gify 28.10.09, 19:34 Hmmm... to dziwne, jak Guerrilla w ogole siegnela do tej strony, u mnie google nie otwiera supergify.pl - od razu jest ostrzezenie... to kto otwiera nowe podworko???? Odpowiedz Link
ptakbenu9 Re: UWAGAIIII na gify 28.10.09, 19:40 ja mogę, u mnie po resecie nie ma żadnych info o wirach Odpowiedz Link
hardy1 Re: UWAGAIIII na gify 28.10.09, 19:47 Tak - u mnie też jest od razu ostrzeżenie na linku do Supergifów - że może uszkodzić komputer. Zamknijmy wątek z Supergifem. Nie ma co ryzykowac. I uważajmy z tymi stronami z gifami - to już druga sprawa. Niech ktoś otworzy nowy wątek. Ja ostatnie dwa otwierałem, nie będę ciągle odźwiernym Odpowiedz Link
ptakbenu9 Re: UWAGAIIII na gify 28.10.09, 20:19 Może go przekreślić w całości, żeby nikt nie wchodził ? Odpowiedz Link