rata.sofisticada 22.01.12, 21:31 Czy ktos sie orientnuje, jakie sa tytuly fajnych piosenek dla dzieci po polsku? Oprocz piosenek zawartych w Akademii Pana Kleksa I skad mozna te piosenki sciagnac w formacie cyfrowym? Poszukuje tez ladnie wydanych bajeczek, wierszy dla maluchow Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.karen Re: Pomozecie?:) 22.01.12, 21:50 Cześć Szczurku Pomogę i poszukam tylko daj mi trochę czasu, dobrze? Myślę, że nie tylko ja Ci pomogę, może inni nawet lepiej bo albo mają dzieci albo już wnuki z są dobrze zorientowani w tym temacie Odpowiedz Link
llmirka Re: Pomozecie?:) 22.01.12, 23:14 Szczurku dla dzieci śpiewa Maja Jeżowska, Natalia Kukulska, zespół Fasolki, Gawenda... i tyle mi się przypomniało. Wiele ściągnąć można z chomika wpisując w wyszukiwarkę - piosenki dla dzieci - zaznaczając pliki muzyczne http://chomikuj.pl np. - http://chomikuj.pl/SearchFiles.aspx?q=piosenki+dla+dzieci&type=music http://chomikuj.pl/omnik/piosenki+dla+dzieci MP3 - http://twojanuta.pl/mp3,ekub,piosenki-dla-dzieci-fasolki-mydlo-lubi-zabawe.html Acha, jeszcze Arka Noego http://precyl.pl/inne/2380172-rapidshare-piosenki-dla-dzieci.html Odpowiedz Link
rata.sofisticada Re: Pomozecie?:) 23.01.12, 00:22 Szczurku dla dzieci śpiewa Maja Jeżowska, Natalia Kukulska, zespół Fasolki, Gaw > enda... i tyle mi się przypomniało. Wiele ściągnąć można z chomika wpisując w w > yszukiwarkę - piosenki dla dzieci - zaznaczając pliki muzyczne Dzieki, Llmirko Sam tez szukam, ale nie ma to jak z polecenia Odpowiedz Link
1agfa Re: Pomozecie?:) 22.01.12, 23:22 Dobry wieczór, Szczurze Obawiam się, że podanie nazwy "zakupowego magazynu" mogłoby być traktowane jako ich reklama. Ale niech to! pal sześć Te magazyny rprowadzą również sprzedaż wysyłkową. Bywają książki dla dzieci przepięknie wydane, jak nigdy dawniej. Sam kupuję po staroświecku, odwiedzając księgarnie. Uprzednio jednak zwykle przeglądam katalogi. Kiedyś był Świat Książki, Klub dla Ciebie - teraz scaliły się w jedną firmę. Weltbild. Zajrzyj tam. Jesli chciałbyś, aby Ci polecić jakies tytuły, zapytaj. Odpowiedz Link
rata.sofisticada Re: Pomozecie?:) 23.01.12, 00:26 Jesli chciałbyś, aby Ci polecić jakies tytuły, zapytaj. Dobry wieczor, Agfo Dzieki Niedawno natrafilem na super opracowana graficznie ksiazke z bajkami dla dzieci po polsku Nigdy nie widzialem amerykanskiej ksiazki dla dzieciakow na tak wysokim poziomie Odpowiedz Link
k.karen Re: Pomozecie?:) 22.01.12, 23:41 Szczurku, na szybko znalazłam taką stronkę: czasdzieci.pl/bajki/ Odpowiedz Link
rata.sofisticada Re: Pomozecie?:) 23.01.12, 00:30 Szczurku, na szybko znalazłam taką stronkę: Dzieki, Karen Super strona Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: Pomozecie?:) 23.01.12, 01:54 Jaka szkoda, że ja ... niewiele wiem o takich sprawach.. Jeszcze nie jestem dziadkiem! (Ale ...jak ten czas leci.....) Odpowiedz Link
hardy1 Re: Pomozecie?:) 23.01.12, 10:50 Kosmito - tu kolejka obowiązuje! Nie wpychaj się przed starszego! Przed Tobą stoję ja... Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: Pomozecie?:) 23.01.12, 13:56 HA! Nie bądź taki chiiitry! Szczurek i tak nas wykolegował... Wie już, że jego geny są bezpieczne! Odpowiedz Link
hardy1 Re: Pomozecie?:) 23.01.12, 15:42 Fakt Taka niby ze Szczura cicha woda, a wcisnął się nam w kolejkę i już...kupił ten bezcenny towar...my musimy swoje jeszcze odstać Odpowiedz Link
1agfa Re: Pomozecie?:) 23.01.12, 16:22 Od samego stania...w kolejce, nic sie nie dzieje, Hardy Ale dobrze jest wiedzieć, że Szczur ma już zapewnioną linię rodu, można się cieszyć razem z nim! Odpowiedz Link
rata.sofisticada Re: Pomozecie?:) 23.01.12, 16:41 Ale dobrze jest wiedzieć, że Szczur ma już zapewnioną linię rodu, można się cie > szyć razem z nim! Tak, Agfo, po tym, jak zapewniłem linie rodu, mogę poluzować i zająć się intensywniej sprawami umysłowymi Odpowiedz Link
hardy1 Re: Pomozecie?:) 23.01.12, 16:54 Chole...Ty masz dobrze, Szczurze My biedacy...znaczy Kosmita i ja...możemy tylko cierpliwie stać w kolejce i czekać na zmiłowanie...znaczy na realizację odwiecznego planu Naturychowania gatunku człeczego. Swoje zadanie "dla potomności" wykonaliśmy. Teraz możemy tylko czekać i czekać, aby i potomkowie poczuli się wreszcie...echhh Odpowiedz Link
rata.sofisticada Re: Pomozecie?:) 23.01.12, 17:46 Swoje zadanie "dla potomności" wykonaliśmy. Przepraszam najmocniej, Hardy Zawiodła mnie przenikliwość podczas interpretacji tekstu Odpowiedz Link
flisy1 Radio Jard II 23.01.12, 16:48 A ja dorzucę link do dziecięcego radia,Radio Jard II jard.pl/index.php?menu=&strona=jard2OnLine&rodzaj=S01 Odpowiedz Link
rata.sofisticada Re: Radio Jard II 23.01.12, 17:43 A ja dorzucę link do dziecięcego radia,Radio Jard II Dzięki, Flisy Odpowiedz Link
rata.sofisticada Re: Pomozecie?:) 23.01.12, 16:48 my musimy swoje jeszcze odstać Wytłumacz się ze swojej opieszałości, Hardy Oczekuję pewnych deklaracji i jasno sprecyzowanych terminów Odpowiedz Link
hardy1 Re: Pomozecie?:) 23.01.12, 16:55 Właśnie wyżej odpowiedziałem, Szczurze. Swoje wykonałem, teraz mogę tylko czekać aby i potomni poczuli się do odpowiedzialności za przetrwanie "gatunku człeczego" Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: Pomozecie?:) 24.01.12, 20:59 Swoje wykonałem Hmm... Hardy...??? A jeśli my coś nie tak zrobiliśmy! Psia kość! Niech... tu... może Scczurek... akademię dla przyszłych dziadków otworzy i poprowadzi! Bo teraz to tylko się cieszy! Bo jeśli nam nasi nosiciele genów sprawę zawalą, to warto by wiedzieć jak je na dobrą drogę... dopchać! Odpowiedz Link
hardy1 Re: Pomozecie?:) 24.01.12, 22:53 Za nich? Robotę odwalać?! Jeszcze czego! Ja już, panie, dla przyjemności a nie potomności...com miał zrobić tom zrobił! O dopchaniu już lepiej nie wspominaj, Kosmito...ciagle słyszę obiecanki-cacanki...na razie cierpliwie jeszcze czekam...jestem niesamowicie spokojny człowiek...ale jak się wku...znaczy skrzywię, to zobaczy! Termin jest terminiem...i nie kazałem przecież wykonywać przed terminem...ale termin już leci Odpowiedz Link
rata.sofisticada Re: Pomozecie?:) 23.01.12, 16:38 > HA! > Nie bądź taki chiiitry! > Szczurek i tak nas wykolegował... > Wie już, że jego geny są bezpieczne! Ja to robię, Kosmito, dla Polski Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: Pomozecie?:) 24.01.12, 20:54 Ja to robię, Kosmito, dla Polski No takiego wytłumaczenia... to ja jeszcze nie słyszałem ! Odpowiedz Link
hardy1 Re: Pomozecie?:) 24.01.12, 22:55 ...bo Szczur to patriota a nie kosmopolita. Jeszcze droga mu Rzeczpospolita Odpowiedz Link
rata.sofisticada Re: Pomozecie?:) 25.01.12, 17:36 ...bo Szczur to patriota a nie kosmopolita. > Jeszcze droga mu Rzeczpospolita Polska gola, Polska gola... Odpowiedz Link
hardy1 Re: Pomozecie?:) 25.01.12, 21:09 ...taka jest Polaków wola. Nieważne gdzie ich rzuciła życiowa dola Odpowiedz Link
1agfa Re: Pomozecie?:) 25.01.12, 22:06 Szczur : > Ja to robię, Kosmito, dla Polski Że ja dopiero na to zdanko trafiłem, straciłem parę dni serdecznego śmiechu. Nc. Muszę "sprzedać" znajomym !! (oczywiście - w kontekście!) Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: Pomozecie?:) 25.01.12, 17:03 Cześć Koguciku! To ja Ciebie szukam, po jakiś dworcach się przemykam... a Ty tu! Co do licha z kogutami w Polsce... mam nadzieję, że dzieje im się dobrze i że nie wyginą... (ja tyż tak patriotycznie o drób polski się zatroskałem! ) Odpowiedz Link
rata.sofisticada Re: Pomozecie?:) 25.01.12, 17:35 poszukam Ci. gdzieś miałem tego sporo Z gory dzieki, Koguciku Odpowiedz Link
blondynka.2801 Re: Pomozecie?:) 25.01.12, 21:05 Szczurku, a ja pomyślałam o audiobookach po polsku. Bardzo fajnie czyta książki Asturd Lindgren Edyta Jungowska. Tylko to dla trochę starszych maluchów, ale przeciez te Twoje kiedyś urosną. Nawet pewnie szybciej niż byś się spodziewał Link masz tu: Jungowska Pozdrawiam. Odpowiedz Link
blondynka.2801 Re: Pomozecie?:) 25.01.12, 22:06 Szczurku, znalazłam jeszcze takiego Chomika. Przejrzyj sobie, bo jest tu dużo dziecięcych piosenek. Może Ci się coś przyda Dziecięce Odpowiedz Link
rata.sofisticada Re: Pomozecie?:) 25.01.12, 22:34 Szczurku, a ja pomyślałam o audiobookach po polsku. Bardzo fajnie czyta książki Asturd Lindgren Edyta Jungowska. Tylko to dla trochę starszych maluchów, ale przeciez te Twoje kiedyś urosną. Nawet pewnie szybciej niż byś się spodziewał smile Link masz tu: Dzieki, Blondynko Pozdrawiam Odpowiedz Link