Dodaj do ulubionych

19 lutego 2012, CWP

19.02.12, 09:08
Wszystko się topi...chyba nie walczycie z powodzią? Pobudka!
Witam Wszystkich...resztę wątku sami już wypełniajcie rozmową suspicious
Idę członki poporuszać wink
Obserwuj wątek
    • sza.aliczek Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 10:12
      Hej : )
      Alle płaczliwa niedziela! : ) No trudno, i takie bywają.....

Mówisz, aby wątek wypełnić rozmową. Z miłą chęcią! Tylko niech się wszyscy dobudzą : )))
      • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 10:27
        Cześć, Szaliczko smile Mam nadzieję, że się już dobudzili...inaczej życie prześpią. Tyle że pewnie utrzymują pozycję stabilną...horyzontalną. Jeżeli zaś wertykalną, to tylko w celu podtrzymywania kubka z gorącą kawą suspicious

A tyle namawiam, namawiam...wpierw stać, potem trochę poćwiczyć, pogimnastykować się dla rozbudzenia mięśni i ciała, świeżego tlenu chwycić... Potem pod prysznic, następnie śniadanie z mlekiem, potem dopiero kawa...i człek już jest dobudzony. Można żyć smile O!
    • sza.aliczek Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 10:26
      Myślisz, że wstali? Oj chyba nie : )
      Przecież to dziś niedziela, dzień długiego leniuchowania w łóżeczkach : ))))
      • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 10:29
        Leniuchowanie? Niektórzy codziennie obchodzą ten "Dzień Świstaka" big_grin
    • cieplanata Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 10:43
      Witaj SzaliczkuHardy witajcie WKN płaczliwa ta niedziela, ale słyszę już gruchające gołębie za oknem, w nocy kot podwórkowy dał gębę jak oszalały, widać już wiosne czuje. Taaaaaaaaaak, wiosna już tuż tuż
      • cieplanata Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 10:44
        ale Was połączyłam big_grinbig_grinbig_grin oczywiście miało być witaj Szaliczki witaj Hardy hahahahaha
        • sza.aliczek Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 10:48
          : ))))))))))))))
          A w sumie to my nawet dość blisko siebie mieszkamy : D : D : D
          • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 10:52
            Cześć Natko smile No widzisz...i już Szaliczka zdradziła "tajemnicę stanu"...no dobra, potwierdzę - tak, mieszkamy blisko siebie. Na tej samej Matce Gai suspicious
        • sorel.lina Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 10:56
          A mnie się bardzo szaliczek hardy spodobał! big_grinbig_grinbig_grin
          Tak, jak ciepła natka big_grin]
          • sza.aliczek Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 10:59
            Sorellino : )
            - ale ja jestem szalik miękki i przytulny! Żaden tam hardy i ostry! : D
          • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 11:00
            Sorellino - Szaliczka jest miękka! Ja zaś jestem...wiadomo jaki jestem wink
            • sorel.lina Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 11:07
              "...gładka jest, lecz harda. Wiadomo: polnische Frau!" powiedział pewien siedemnastowieczny
              Niemiec. Chyba to wciąż aktualne... wink
              • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 11:18
                ...Szaliczka już odpowiedziała, Sorellino suspicious I tego się trzymajmy - Szaliczka jest Szaliczka a ja jestem Hardy wink
                • sorel.lina Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 11:21
                  Masz rację! Lepiej, żeby szaliczek nie zhardział, a hardy nie zmiękł. ;-D big_grin
                  I już buzię zamykam smile
                  • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 12:17
                    Buzi nie zamykaj, Sorellino...tylko nie łącznaszych nicków...zaraz "życzliwi" zrobią z tego aferę na czterdzieści i jeszcze sto fajerek big_grin
                    • ulisses-achaj Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 12:25
                      W maju, czyli jutro smile Jadę z Przyjacielem remontować łódkę i już sie ciesze, mimo że to będzie mnóstwo roboty : nowe kosze rufowy i dziobowy, drabinki składane, relingi, patent bramowy (chyba) i malowanie z zewnątrz na całkiem inny kolor ... smile
                      • ulisses-achaj Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 12:26
                        a, zapomniałem o stopniu dziobowym.. smile ważna rzecz przy dobijaniu do... smile
                        • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 12:39
                          No, to masz powody do zadowolenia big_grin Ten sam Przyjaciel i ta sama jeszcze łódka? wink
                          • ulisses-achaj Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 13:47
                            Przyjaciel prawdziwy jest na całe życie, Hardy. A ponieważ żyjemy, tak, tenże sam... smile
                            • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 14:27
                              "Przyjaciel" nie potrzebuje przymiotników, Uli smile Natomiast "przyjaciel fałszywy" - to tak. Na szczęście nie mówimy o tym drugim smile
                        • 1agfa Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 15:40
                          Cześć, Ulissesie. Dobre i fajne nowiny, i zamierzenia smile Należałoby zaśpiewac sobie: "gdzie ta keja..." smile
                          Maj już jutro...po prawdzie i istotnie tak...maj już jutro... big_grin
                    • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 12:41
                      Cześć
                      https://oognet.pl/content/details/276POGODA W WARSZAWIE KLIKNĄĆ PROSZĘ i trochę poczekać aż się naładuje

http://i53.tinypic.com/ae3cep.jpg
                      • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 12:47
                        https://oognet.pl/content/details/107PODGLĄDAM SORELLINĘ O!
                        • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 12:52
                          Spróbuję do Hardego (przez Himalaje ) dojechać! big_grin
                          https://img.oognet.pl/oognet/thumbs/02/c7.jpg
                          • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 13:42
                            Zawracaj! Za Himalajami jest mroźno i wichury dmą! To nie są warunki dla Kosmitów! big_grin
                          • llmirka Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:19
                            Kosmito, dlaczego tu dzień, a ja noc widzę? suspicious
                            I ten człowiek koło mojej kafejki.... śniegowej górki pilnuje? wink big_grin
                            • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:39
                              Kosmito, dlaczego tu dzień, a ja noc widzę? suspicious
                              I ten człowiek koło mojej kafejki.... śniegowej górki pilnuje?

Ale gdzie to jest Mirko?

Hmm...na wszelki wypadek... to jednak się spytam...
                              Czy byłaś ostatnio na jakimś przyjątku z alkoholem?big_grinbig_grinbig_grin
                              • llmirka Re: 19 lutego 2012, CWP 20.02.12, 09:37
                                Kosmito, jeśli koncert uznać z przyjęcie, tak byłam smile ale na bezalkoholowym suspicious smile
                                A człowieka widziałam po kliknięciu w olsztyńskie zdjęcie i było ciemno o! suspicious smile
                                A dzisiaj już jest jasno big_grin
                        • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 12:55
                          TY, Ty...Podglądaczu Ty big_grin
                        • sorel.lina Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 13:29
                          kkkkosmita napisał:

>PODGLĄDAM SORELLINĘ O!

Voyeur! big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

• ulisses-achaj Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 13:49
                          Hmmmm smile jakieś 300 m stamtąd, Kosmito ... smile
                          • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 14:11
                            A to...
                            to moje podwórko! big_grin
                            https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ12rnmhpPPXTQvGi5hClOqaSv5gpM4NpFanxu_YXDUgiaqvbyd
                            • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 14:14
                              Chwalę się...
                              https://www.ziolek.pl/fotografie/warszawy/lazienki-krolewskie/zdjecie44m.jpg

• hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 14:30
                                Gdzie mój kajecik?!
                                Zapisać szybko muszę nowe ujawnione - "Kosmita ma pawi ogon i nim się chwali"...suspicious
                                • z.pasternakiem Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 15:41
                                  Kosmito, to twoja strona?
                                  • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 17:29
                                    Kosmito, to twoja strona?
                                    Nie to nie jest moja strona
                                    są to jednak moje strony
                                    gdzie ganiałem jak szalony
                                    będąc dzieckiem z dzielną miną
                                    udawałem Indianina!

Z okna widzę zmrok na drzewach
                                    rudy ogon gdzieś powiewa
                                    jeże śpią ...
                                    i kracze wrona
                                    piąta wrona bez ogona! big_grinbig_grinbig_grin

http://i39.tinypic.com/2m4ah79.gif
                          • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 14:22
                            jakieś 300 m stamtąd
                            To możesz w każdej chwili wyjść na spacer i pomachać mi ręką!! big_grinbig_grinbig_grin

• kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 14:25
                              A teraz idę kroić cebullllę!
                              Cebuli żona się boi!
                              Jestem dzielny!
                              Idę kroić! big_grinbig_grin

(Ja chcę żonę mieć buraczą. Od cebuli wszyscy płaczą!
                              taki wierszyk w głowie brzmi!
                              HI HI HI! big_grinbig_grin)

• hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 14:33
                                To jak u mnie!
                                Od cebuli jestem ja...
                                Płaczą żonine oczy,
                                kiedy do kuchni wskoczy.
                                Zaraz z niej ucieka
                                i na koniec mego krojenia
                                czeka, czeka, czeka,...big_grin
                            • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 14:35
                              Kosmito - a Ty na Rondo, pod tablicę świetlną i też pomachaj do nas big_grin
                              • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 14:55
                                Tu jest niezłe miejsce do machania z Warszawy

https://img.oognet.pl/oognet/thumbs/9a.jpg

Myślałem jeszcze o Zamku Królewskim...ale tam jest za odległy widok...

Hmmm... coś tak czuję, że dzisiaj będzie dla mnie dzień... obowiązkowo-domowy!
                                Hmmm....
                                faktem jest, że do tej pory nie zamontowałem nowego kranu...i wczoraj były z nim problemy...hmmm...
                                • 1agfa Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 15:31
                                  Dzień dobry Wszyscy, Panie, Panowie big_grin Cześć, Kosmito, który kawałki miast i miasteczek pokazujesz na żywo, macham Ci smile
                                  A ja jeszcze zdążyłem dzisiaj przed "mokrym", jeszcze zdążyłem śniegiem się pobawić, bałwana ulepić, pospacerować po parku zaśnieżonym (choć śnieg padał leniwie i mokry już)
                                  Szybko topnieć zaczął, ale co się "naśnieżylismy", aż do przemoknięcia - to zdązyliśmy smile
                                  Fajnie było.
                                  Czyżby powoli skradała się wiosna ? big_grin
                                  • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 19:23
                                    To Ci się jeszcze udało, Agfo. U mnie...potop! Musiałem po pół godzinie wrócić, nie ma jak chodzić- nawet na chodnikach jeziora, lub woda spływa po nich strumieniami...
                                    • k.karen Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 19:59
                                      Dobry Wieczór Wszystkim smile

Obejrzałam podgląd Waszych miast, tylko coś mi się nie zgadza z miastem Hardego wink
                                      Gdyby u mnie były takie kamery i możliwość to słowo daję, że pomachałabym do Was big_grin

Ps. Podwórko na 1 miejscu? Ale gdzie, w jakim rankingu? smile
                                      • ulisses-achaj Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 20:03
                                        Leje i tak byście nic nie zobaczyli ... smile

forum.gazeta.pl/forum/k,1282468,Towarzyskie.html
                                        • k.karen Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 20:30
                                          Oj tam leje, Ulissesie...to pomachałabym parasolem big_grin

Ps.Aha..w Towarzyskich na samej górze! smile)))
                                      • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 20:28
                                        Dobry wieczór, Karen smile
                                        Moim miejscem zamieszkania jest kraj...i starczy. A Kosmita chciał mnie z flanki zajść! Dlatego próbował przez Himalaje wink
                                    • 1agfa Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 20:12
                                      Ba! Hardy - kiedy trzeba to trza! Żeby ze wszystkim zdążyć (bo i z zajrzeniem do "majętności", gdzie żywina wszelka poratowania oczekiwała wink), świtem prawdziwie bladym trzeba się było wybrać. I do parku szybkoooo! A też być może, że u Ciebie cieplej było, niz u mnie.
                                      Teraz - kompletne już roztopy.
                                      Tak więc jest prawdopodobne, że ostatni snieżny dzień (poranek) "złapałem" dla wspólnej z Wiercipiętami zabawy big_grin
                                      • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 20:32
                                        Jeżeli rano...to jeszcze zdążyleś, Agfo.
                                        Wczoraj po południu byliśmy na dłuższym spacerze w lesie. Śnieg już mokry ale był jeszcze ubity w przesiekach.
                                        Dzisiaj nawet nie można było spróbować...chyba że poduszkowcem wink
                      • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 12:52
                        Widzę że na Rondzie mokro, trochę śniegu, ale nie pada smile
                        Tyle że mam słabszy wzrok, Kosmito...nie mogę przeczytać co tam (w środku obrazu) miga na świetlnym ekranie...kto ma lepszy>? wink
                        • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 12:57
                          Nie patrzę na to miganie, bo trzeba drogi i innych samochodów pilnować.
                          Światła zmieniają się... bez sensu i myślę, że w Żurawią skręcę i spokojnie do Placu Trzech Krzyży dojadę a potem w dól Książęcą ...
                          Tylko trzeba się dobrze załapać na światłach skrętu w Żurawią... bo one też są idiotycznie ustawione i czasem czeka się bardzo długo!!!

• kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 13:01
                            HA! Tutaj też łypnę oczkiem!
                            Nikt się przede mną nie ukryje!
                            O!!!

Kosmici czuwają i się skradają i podglądają!

https://img.oognet.pl/oognet/thumbs/02/aa.jpg

• kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 13:07
                              A teraz idę zaglądać do garnków!
                              Jeśli przeżyję... to wrócę! big_grinbig_grinbig_grin
              • z.pasternakiem Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 11:20
                Witajcie smile
                Jestem już po spacerku, śniadanie wcinam. Ale kawa była pierwsza, po obudzeniu się idę po omacku do kuchni i włączam ekspres. Wiem, że to źle, ale inaczej się nie mogę dobudzić.
                Gdzie wy widzicie spływającą zimę???
                U mnie pod nogami śnieg i z góry też leci śnieg, normalny ładny śnieżek, żaden deszczowy.
                • cieplanata Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 11:43
                  a u mnie deszczowy śnieg spadł, ale i tak czuj wiosnę, każdym członkiem swojego grzesznego ciała wink
                  • ulisses-achaj Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 11:54
                    Witajcie smile Mży, kapuśniaczkuje pochmurnie lecz plusowo.. smile wiosna idzie.. (?) smile
                  • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 12:14
                    Nie płakać!
                    Figo - to już ostatki zimy smile
                    Natko - ciało nie jest grzeszne! To grzech tak mówić! Ciało jest częścią Natury i jest wspaniałe wink
                    Uli, u Ciebie też kapie? Widocznie w większej części kraju kapie...ale dzięki temu śnieg szybciej znika. We wtorek będzie pewnie już po śniegu, w środę podeschnie (o ile nie będzie padać), a potem...wiadomo big_grin
                    • z.pasternakiem Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 14:16
                      u mnie też już kapie i płynie smile
                      • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 14:37
                        No widzisz smile Krzyknij do zimy - a figa! Nie wrócisz już! Deszcz pada wiosennywink
                        • z.pasternakiem Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 15:48
                          Tu też jest dobre miejsce do machania smile
                          Kto pierwszy?
                          • z.pasternakiem Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 17:28
                            chodziło mi o to miejsce:

TU

nie potrafię wstawić bezpośrednio sad
                            • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 19:00
                              Ul.Chmielna? Atlantis? Kino?
                              O, ktoś akurat macha ręką do kamery...czy to Ty, Figo? wink
                              • ulisses-achaj Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 19:11
                                HMMM Podwórko jest ponoć na 1 miejscu w rankingu... smile Nie przykładam do tego wiekszego znaczenia ale coś to jednak oznacza.. Lecę wyprowadzić samochód na spacer.. smile
                                • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 19:17
                                  Nawet nie wiem o jakim rankingu mówisz, Uli. Po prostu mnie nie interesują. Wystarczy że mamy Podwórko smile

Jeżeli jednak mówisz, że gdzieś tam jesteśmy ujęci...to pewnie jakiś powód jest.

Wyjdź potem na Piotrkowską i pomachaj do kamery...znaczy do nas big_grin
                            • cieplanata Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 20:31
                              A tu nawet mój samochód widać na parkingu wink
                              Plac Konstytucji
                              • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 20:36
                                Nawet widzę który - ten z kołami big_grin
                                • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 22:24
                                  Hardy... czy jesteś pewny..., że te koła tam jeszcze są?big_grinbig_grinbig_grin
                                  • ulisses-achaj Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 22:33
                                    A lusterka??? smile
                                    • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 22:44
                                      Ulissesie...
                                      lusterka... no to jeszcze... choć trochę żal...
                                      ale dobre felgi...?
                                      Te troszkie kosztujoM big_grinbig_grinbig_grin
                                      https://i53.tinypic.com/ae3cep.jpg
                                      • k.karen Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 22:48
                                        A opony zimowe? Zapomnieliście?
                                        Natko? A na pewno jeszcze stoi? Może te kamery z opóźnieniem pokazują...uncertain
                                        • ulisses-achaj Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 22:53
                                          Ja tam idę sprawdzić swój wehikuł... co prawda dzisiaj dzień wolny od pracy, ale badania na zlecenie UE wykazały, że Polacy to pracoholicy.. wink
                                          • k.karen Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 22:59
                                            To ja też idę sprawdzić ale moje łóżko wink

Dobranoc Wszystkim smile
                                            • ulisses-achaj Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:00
                                              Dobranoc, Karen smile
                                            • blondynka.2801 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:06
                                              Dobranoc, Karen. kiss
                                              • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:09
                                                Cześć Blondynko!
                                                Straszymy Natkę! big_grin
                                                Tylko, że ona pewno poszła już spać...
                                                i nie chce się bać!
                                                O!
                                                A my się tak staramy!big_grinbig_grinbig_grin
                                                O!
                                                • blondynka.2801 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:12
                                                  Widzę, Kosmito smile, ze straszycie, ale ten parking to chyba strzeżony jest, o ile sie dobrze orientuję. smile
                                                  • 1agfa Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:18
                                                    Dobry wieczór, Blondynko smile, wprawdzie juz dobranoc Wszystkim powiedziałem, ale Ciebie widząc zawróciłem. Aby i Tobie powiedzieć: dobry wieczór - i dobrej nocy smile
                                                    Dłuuuugi dziiejszy dzień za mną.
                                                    Parking strzezony, ale kto wie, co sie zdarzyć może...wink
                                                  • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:34
                                                    Widzę, Kosmito smile, ze straszycie, ale ten parking to chyba strzeżony jest, o ile sie dobrze orientuję

Nieważne Blondynko! big_grin
                                                    Nawet to, że koła bez felg ukraść... to byłby problem nielichy...
                                                    Też nieważne!

Ważne... żeby Natka się baaała...
                                                    a ona śpi!big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:37
                                                    Kosmito - zobacz wreszcie na fotkę...co z auta Natko zostało big_grin
                                                  • blondynka.2801 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:40
                                                    I ja mam Ci, Kosmito, uwierzyć, że Ty tak lubisz straszyć?!? smile
                                                    I ze w ogóle taki straszny jesteś?!? smile
                                                  • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:42
                                                    I ze w ogóle taki straszny jesteś?

Kurcze!
                                                    Od dawna usiłuję wszystkich przekonać, że kosmitów trzeba się bać...
                                                    ale nikt mi nie chce wierzyyć! big_grinbig_grinbig_grin
                                                    O!

• blondynka.2801 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:47
                                                    No, dobrze, Kosmito, wierzę Ci... wink big_grin
                                                    Widać "mam taki gust wypaczony, że lubię wrony!", tfuu... straaaaasznych Kosmitów! big_grin
                                                  • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:49
                                                    Nooo!
                                                    Choć jedna osoba, która mnie traktuje poważnie!
                                                    To to rozumiem! big_grinbig_grin

Kliknij w Tryptyk Blondynko... jest trochę inny. Można zobaczyć więcej szczegółów.
                                                    Podziwiam Ptaka Benu za ten tryptyk.

• blondynka.2801 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:53
                                                    Kosmito, dzięki smile Kliknęłam i faktycznie, więcej widać. I powiększyć można. No, to sobie teraz pooglądam te ziemianki, te pomniczki i całą resztę. I zastanowię się razem z Czaro, gdzie najbardziej chciałybyśmy mieć Łysą Górę... big_grin
                                                  • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:52
                                                    że lubię wrony
                                                    Śnieg właśnie przestał padać
                                                    wronom się nie chce latać
                                                    śnieżek wrony osnuwa...smile
                                                  • blondynka.2801 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:55
                                                    Kosmito, z tego, co wiem, to nie tylko ja tutaj "lubię wrony". smile Prawda, Ulissesie? smile
                                              • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:10
                                                Pracusie mówią "dobranoc"? smile To i ja Wam mówię...w ramach solidarności grupowej smile
                                                • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:21
                                                  Nie jestem pewien...ale czy to nie jest...ten? suspicious :

http://img27.imageshack.us/img27/6673/zdjcie0013g.jpg
                                      • ulisses-achaj Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 22:49
                                        Kosmito, z czegoś trzeba żyć, nie zawsze uda się koło odkręcić ... a Ty wiesz ile kosztujoM lusterka do niektórych modeli samochodów?? smile
                                        • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:01
                                          O kurcze!
                                          Ja jeżdżę tanim samochodem...
                                          A więc ... nie wiem...o tych lusterkach!
                                          ale Natka to chyba zna ich cenę/ big_grinbig_grinbig_grin
                                          • 1agfa Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:10
                                            Pisałem, że czasem tamtędy przechodzę, to sie przyjrzę... suspicious big_grin
                                            • 1agfa Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:12
                                              A teraz, moi drodzy, dobrej i spokojnej nocy Wszystkim życzę. Jasnego, udanego ranka smile
                                              • blondynka.2801 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:15
                                                Dobranoc, Agfo. smile
                                                Oby jutro faktycznie było lepiej, bo od dwóch dni to mnie jakieś paskudne choróbsko "rozbiera". sad
                                                • 1agfa Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:21
                                                  Zatem, Blondynko -udanego, zdrowego ranka smile
                                                  Dobranoc...
                                          • blondynka.2801 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:10
                                            Dobry wieczór, Panowie. smile

A ja w ogóle nie jeżdżę własnym samochodem i nie mam Waszych problemów. smile
                                            To też jakieś rozwiązanie. big_grin
                                            • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:31
                                              Dobry wieczór i dobranoc, Blondynko smile Wylecz się, Podwórko nie zmieni mp. smile
                                              • blondynka.2801 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:38
                                                Dobry wieczór, Hardy smile, ale jakie dobranoc?
                                                Ja jeszcze nie idę spać, chyba, że Ty idziesz, to moje "dobranoc" było do Agfy, który się już odmeldował. smile
                                                • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:40
                                                  Aha smile To dobry wieczór, Blondynko smile Pilnuj auta, którym Cię wożą...aby nie był w takim stanie jak Natki wink
                                                  • blondynka.2801 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:42
                                                    Hrady, ja mam to szczęście, że taksówek i metra nie muszę pilnować! big_grin
                                                  • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:46
                                                    Szczęście różnymi drogami chodzi, Blondynko...czasem i metr/o potrafią ukraść...kiedy komuś miarka do mierzenia jest potrzebna suspicious
                                                    Albo mogą sprzedać...Kolumnę Zygmunta oraz most też już sprzedawali...suspicious
                                                  • blondynka.2801 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:49
                                                    Ale jak ukradną metro, to nie mój problem - wezmę taksówkę. smile
                                                    Wszystkich naraz nie ukradną!
                                                    Ach, jak to dobrze byc królewną bez prawa jazdy! big_grin
                                                  • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:56
                                                    ...czyżbyś wcześniej zgubiła we właściwym czasie i miejscu ...pantofelek, Blondynko? big_grin
                                                  • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:58
                                                    PS. ...i masz Blondynko pozdrowienia od Evy70 na Przyzbie smile Karen także smile
                                                  • blondynka.2801 Re: 19 lutego 2012, CWP 20.02.12, 00:02
                                                    Dzięki, Hardy. smile Jutro się do Niej odezwę. smile Ale Leo znów zaginął. I już nie wiem sama, czy On chce, czy nie chce... Jak myślisz?
                                                  • blondynka.2801 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:59
                                                    O, tak i to nie tylko raz, Hardy! big_grin big_grin
                                                    Ale zawsze we właściwym miejscu i czasie! big_grin
                                                  • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 20.02.12, 00:04
                                                    Do szczęśliwych ludzi szczęście samo przychodzi smile
                                                  • blondynka.2801 Re: 19 lutego 2012, CWP 20.02.12, 00:09
                                                    A ja myślę, Hardy, całkiem poważnie, że trzeba umiec nie przegapić szczęścia. I miec szeroko otwarte oczy i uważnie patrzeć. Żeby potem nie żałować, że się przegapiło coś lub kogoś ważnego... smile
                                                  • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 20.02.12, 00:15
                                                    Mam to samo zdanie - szczęście jest ulotne - kto nie potrafi w lot je chwytać, ten je traci, czasem bezpowrotnie. Kto potrafi - chwyta je smile

PS. Tyle wiemy że Leo poważnie choruje. Przyszedł pozdrowić sam...więc tylko tyle pewnie mógł.
                                                  • blondynka.2801 Re: 19 lutego 2012, CWP 20.02.12, 00:32
                                                    No, dobrze, idę spać.
                                                    Dobranoc Hardy, Kosmito, Szczurku. smile
                                                    Dobranoc, Podwórko. smile
                                                  • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 20.02.12, 00:37
                                                    Na mnie też już czas lulu. Dobranoc Wszystkim, moi mili smile
                              • 1agfa Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 21:11
                                Dobry wieczór, Natko smile. Moknie Ci ten samochód, mooknie w deszczu suspicious
                                Czasem tam bywam, przechodzę wink
                              • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 21:41
                                A tu nawet mój samochód widać na parkingu
                                Czyżbym... Natko...
                                Ci monitoring załatwił??? big_grinbig_grinbig_grin
                                hmmm....
                                • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 22:19
                                  Na to wygląda, Kosmito big_grin Natka powinna być wdzięczna suspicious
                                  • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:33
                                    ...ale zobacz wyżej, ile z Nautki auta zostało...confused big_grin
                                    • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 23:45
                                      ale zobacz wyżej, ile z Nautki auta zostało

hmmm... myślę, że kiedy jutro Natka to zdjęcie zobaczy... to się przestraszy! big_grinbig_grin

• hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 20.02.12, 00:36
                                        ...trzeba będzie Natkę jakoś delikatnie...uprzedzić, przygotować suspicious
                                        • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 20.02.12, 01:51
                                          Ależ... Haardyy...
                                          to przecież... oczywiste, że trzeba będzie Natkę BAARDZO delikatnie przygotować!
                                          Tak, żeby się za bardzo nie wystraszyła...
                                          W końcu... cóż to jest samochód???
                                          Rzecz nabyta... big_grinbig_grin
                                          • kkkkosmita Re: 19 lutego 2012, CWP 20.02.12, 03:13
                                            DOOBRAANOOC

trzeba teraz szybko spać
                                            by się wyspać
                                            rano wstać
                                            kto leniwy
                                            śpi powoli
                                            ja śpię szybko
                                            bo tak wolę!
                                          • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 20.02.12, 09:09
                                            Wiesz Kosmito...chyba najlepiej założę nowy CeWuPe...może Natka nie spojrzy na stary wątek...więc nie zauważy fotki obecnego stanu swojego auta...będzie miała jeszcze chwilę spokoju suspicious
    • rata.sofisticada Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 16:16
      Dzien dobrysmile

Na sierpien zostala zapowiedziana premiera The Bourne Legacy. Inny odtworca glownej roli, a przede wszystkim inny rezyser. Mam pewne obawy, co z tego wyjdzie. The Bourne Ultimatum zawiesil poprzeczke bardzo, bardzo wysokosmile

www.youtube.com/watch?v=pDrSA1gTuKc
      • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 19:14
        Cześć, Szczurze smile

Mam chyba jeszcze na kasetach "Tożsamość Bourne`a" w trzech częściach, z Richardem Chamberlainem w roli głównej. Adapatacja gdzieś z końca lat 80-tych.

To będzie więc trzeci już aktor w tej roli..."Jason Bourne wiecznie żywy"? wink
        • rata.sofisticada Re: 19 lutego 2012, CWP 20.02.12, 00:14
          To będzie więc trzeci już aktor w tej roli..."Jason Bourne wiecznie żywy"? wink

Witaj, Hardysmile
          Zywy, zywysmile Z tego co sie orientuje, bardzo silny odlam ortodoksyjny nie jest zadowolony ze zmian. Ja tezsmile
          • hardy1 Re: 19 lutego 2012, CWP 20.02.12, 00:18
            Trochę podobnie i ja mam, Szczurze - najlepsze wykonanie piosenki to te pierwsze i pierwszego wykonawcy. Najlepsze aktorstwo w pierwszym filmie smile

Chociaż i drugi aktor w roli Borne`a zagrał dobrze, nie przeczę.
      • 1agfa Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 20:02
        Cześć, Szczurze smile Miło Cię widzieć. Zwłaszcza z zapowiedzią premiery następnego Bourne'a. Istotnie - jest to zagadka, co-oni-jeszcze-wymyślą. Ja widziałem z Mattem Damonem (?) i nie wiem, niezbyt pamiętam, która to była "część Borne'a". Czy nie własnie Ultimatum? Jesli tak, to mocny to był film.W sierpniu u Was, to ciekawe, kiedy u nas? Bo chyba nie będzie równocześnie.
        Za to muszę wspomnieć, że czytałem trylogię, kiedyś. Tożsamość, Krucjata, Ultimatum.
        Czyli może to być rzecz, której nie znam?
        Nie wiedziałem, że wszystkie będą filmowane big_grin. dzięki za wiadomość.
        I pozdrowienia, oczywiście smile
        • rata.sofisticada Re: 19 lutego 2012, CWP 20.02.12, 00:19
          Czy nie własnie Ultimatum? Jesli tak, to mocny to był film.W sierpniu u Was, t
          > o ciekawe, kiedy u nas? Bo chyba nie będzie równocześnie.

Witaj, Agfosmile
          Zapewne to bylo Ultimatumsmile Filmy teraz maja chyba rownoczesne premiery. Ja nie przebrnalem przez pierwsza czesc ksiazkowych przygod Bourne'a, ale lubie bardzo te filmowesmile Z tego co sie orientuje kolejna czesc podobno nie bedzie pokrywala sie z ksiazkowa fabula.
          Pozdrawiamsmile
      • 1agfa Re: 19 lutego 2012, CWP 19.02.12, 21:09
        Dopiero teraz, Szczurze, mogłem otworzyć/zobaczyć trailer. Mooocna rzecz. Ale jaki to bedzie film w całości, to dopiero po obejrzeniu będziemy mogli ocenić.
        Ja nawet lubię ten gatunek filmowy - od czasu do czasu smile
    • czaro.01 Re: 19 lutego 2012, CWP 20.02.12, 00:53
      https://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/404207_2221909765561_1782226094_1387725_861991351_n.jpg

Dobranoc smile

Czaro.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka