kicho_nor 02.05.12, 07:19 Na Podwórku Towarzystwo nowe jakieś nie te To ja sobie robię spację A nawet delete Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.karen Re: Delete 02.05.12, 10:39 Tylko nie na długo bo majówka się skończy Towarzystwo nam wróci i Podwórko do ładu szybko nam przywróci Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Delete 02.05.12, 11:00 A ja aby na stałe mieć w radości fejsa przycisne sobie zaraz po spacji bekspejsa Jeśli to nie pomoże ,ot natura durna skorzystam wtedy chętnie z pomocy returna. W ostateczności jednak kiedy smiech mnie zmoze wtedy wyjście sie znajdzie , escape mi pomoże. Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: Delete 02.05.12, 11:21 Kiedy boleść mięśni w śmiechu przećwiczonych przestanie dokuczać zapytam się żony o środki czystości bo w święto majowe Podwórko powinno być czyściutkie nowe... Co prawda... moja druga... uparta połowa czasem krzywo patrzy no i środki chowa! Móówii... Jak nie trzeba... to widzisz w nadmiarze... są tam gdzie zawsze stoją Ja Ci nie pokażę! Odpowiedz Link