Dodaj do ulubionych

Euro 2012 :)

• z.pasternakiem Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 12:17
      o boże! co to jest?!
    • kkkkosmita Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 12:47
      Nadstawiam ucha...
      i słucham!
      słucham...............(??)
      i myślę pozytywnie..............
      myślenie pozytywne.......
      no myśl pozytywnie...!!!!!
      wszystko jest OK...
      Na pewnooo.......

ciekawe jak to będzie brzmieć w innym wykonaniuuuuu...?
      http://wstaw.org/m/2012/03/26/k%C3%B3%C5%84_AWATAR.jpg
      • czerwona-malpa Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 13:22
        podoba sie Wam? Naprawde? Nie wiem czy to jest najtrafniejszy wybór.
      • krzys.ltd Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 13:23
        O kurcze, ale pourywali!

Jeśli się jednak do śpiewu ptak zabiera wiadomy, to znaczy, że chce nam przemycać określone miazmaty.
        • czerwona-malpa Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 13:29
          masz racje. Nie da sie tego spokojnie sluchac. Kto wpadl na taki pomysl?
        • krzys.ltd Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 13:39
          O, znalazłem także wspomniany utwór Hooverphonic, jednej z moich ulubionych grup ostatnich lat :

www.youtube.com/watch?v=f3RfGRD-v14
    • hardy1 Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 13:47
      Hmmm...nie wiem jak innym...ale mnie wygląda to na plagiat melodii piosenki zespołu rosyjskich babuszek. Tych, które niedawno wygrały odmianę jakiejś rosyjskiej edycji "śpiewać każdy może, jeden lepiej, drugi gorzej".
      Może jednak "folkowe wykonania" wszystkie są podobne? Nie znam się na śpiewaniu ani "trendy kierunkach"...osobiście wolałbym inną melodię na Euro 2012... Nie brałem jednak udziału w głosowaniu, więc nie powinienem wybrzydzać...wink
      • krzys.ltd Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 14:30
        E, raczej wszystkie folkowe piosenki nie są podobne do siebie, ot - może na zasadzie takiej, że i każda dyskotekowe podobna jest do poprzedniej dyskotekowej.

Bardzo lubię ten rodzaj muzy ( Żaneczka Biczewska! ), tyle że - jak każda muzyka - musi być dobrze wykonany, z pomysłem ( i sercem takoż ).

Jakiś czas temu dorwałem kilka płyt Pelagii, z matuszki Rosji oczywiście, i doprawdy Biczewska będzie miała godną następczynię, mam nadzieję :

www.youtube.com/watch?v=AWj5bQ9mMd4&feature=related
        • kkkkosmita Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 14:55
          Śpiewają... jak anioły...
          Wspaniałe....
          http://i39.tinypic.com/2m4ah79.gif
    • eb13 Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 15:11
      witam smile

oglądałam wczoraj ten "plebiscyt" i wg mnie nie było nawet z czego wybierać. Myślę, że ciężko będzie o kolejny przebój na miarę Futbol, futbol czy Entliczek pentliczek.
      • hardy1 Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 15:18
        Jasny gwint! Gdybym wierzył w zabobony, to bym rzekł, że "z grupy nie wyjdziemy".
        Były dwa razy przeboje na Mundiale, były dwa razy sukcesy w postaci III miejsca na świecie...
        Nie ma przeboju, to...uncertain
        Ale to Mistrzostwa Europy, a nie Mistrzostwa Świata. A więc...wróżba nie działa, prawda? suspicious
        • eb13 Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 15:30
          Cześć Hardy smile

No wiesz, Polska to "dziwna kraja" i wszystko jest możliwe big_grin
          • hardy1 Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 15:34
            ..przynajmniej pokazałaś mi światełko na końcu tunelu, Ebi wink
            • eb13 Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 15:38
              w końcu od czego są znajomi big_grin
            • k.karen Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 15:40
              A mnie się ta piosenka podoba i jestem pewna, że będzie przebojem Euro 2012.
              Wreszcie pokazaliśmy, że stać nas na dystans do samych siebie, że nie wszystko
              u nas musi być patetyczne, żałobne i ptriotyczne. Czas na zabawę a futbol to zabawa.
              W końcu takie wuwuzele czy czapki z rogami albo wymalowane twarze to chyba
              nie jest eleganckie, stylowe? To ubiorów kibiców i radosnego nastroju
              jak najbardziej pasuje ta piosenka. smile
              • eb13 Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 15:52
                na pewno jest to lepsze niż Rodowiczki Orły czy Wilków nawet już nie pamiętam co, bo tutaj chociaż refren wpada w ucho i człek nawet choć nie chce to i tak nuci go sobie pod nosem smile
                • hardy1 Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 16:04
                  Ale "Mundial, mundial" Rodowiczki z 1974 , oraz "Uliczka jest w Barcelonie" Bohdana Łazuki - to były przeboje smile
              • krzys.ltd Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 18:26
                Co nie zmienia faktu, że jednak można było chyba coś lepszego unucić.
                To tylko moje zdanie oczywiście, jak wiadomo każdy ma swoje gusta.

Ale, blisko tematycznie będąc, coś Ci Karen przypomnę : polski " hit " na festiwal Eurowizji 2008
                ( poz. nr 1 ) i nutka, która przegrała z nim w przedbiegach ( poz. nr 2 ).
                I jakkolwiek wszystko, o czym wspomniałem, to rzecz gustu, jednak i tutaj zdecydowanie uważam, ów hit za koszmarny, natomiast ten, który pominięto, za świetny >

poz. 1 www.youtube.com/watch?v=NrE9iTrUdHk

poz. 2 www.youtube.com/watch?v=3u6Zz5fznfA&feature=relmfu
                • krzys.ltd Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 18:45
                  Dla pocieszenia ( także własnego ) dołożę jeszcze jedną nutkę - bo marudny dziś jestem
                  ( i umuzyczniony ! ).
                  Darja Svajger, może troszkę staroświeckie jak na Eurowizję wykonanie - choć dla mnie prawdziwa bomba,
                  która również nie miała żadnych szans w tym, dziwnymi zasadami i gustami obwarowanym, konkursie.

www.youtube.com/watch?v=lSd__1vItgU&feature=related
                  • k.karen Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 19:39
                    Ha, Krzysiu! A ja się z Tobą całkowicie zgadzam odnośnie Eurowizji.
                    Ale powiem Ci, że Eurowizja tak obniżyła loty, że szkoda na ten festiwal
                    talentów. Jest coraz gorzej i coraz bardziej przypomina to takie europejskie
                    disco polo.

Ale imprezy sportowe rządzą się innymi prawami, tu nie bardzo jest miejsce
                    na ambitną muzykę. To musi być lekkie, łatwe, przyjemne i tylko wtedy wpada
                    w ucho, łatwo zapamiętuje się muzykę i słowa..choćby te słowa były bez sensu
                    jak to "koko, koko Euro spoko" smile Jesteś kibicem i słyszysz co śpiewa się na trybunach.
                    To naprawdę fajne jak starsze kobitki z koła gospodyń wiejskich bawią się piosenką
                    przygotowaną na Euro smile

Dla przypomnienia hit Mundialu 2010, stał się przebojem a przecież daleko mu do
                    ambitnej muzyki.

• sza.aliczek Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 19:57
                      Myslę podobnie jak Karen : ) Słuchajcie - nikt nie myśli nad tym co śpiewa, byle tylko było skocznie, głośno i ... dało się zapamiętać melodię : )))
      • armandoso Re: Euro 2012 :) 08.05.12, 20:41
        A według mnie to będzie pammiętny przebój, bo mało która piosenka tak wpada w ucho i przyćmiła Oceane smile

---

serwis narciarski
        ogrody zimowe śląsk
        seriale online
        napędy, alarmy, monitoring
    • jokker39 Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 20:00
      Karen, a mnie się podoba smile) Nawiązuje do muzyki ludowej (niestety sporo tracimy na tym, że ta muzyka zanika. Nie bez podstaw nawiązywali do niej m.in. Szymanowski czy Chopin), wpada w ucho i publiczność międzynarodowa nazbyt przywykła do piosenek w stylu pop być może doceni ją bardziej, niż inne propozycje smile
      Poza tym, ja się bardzo cieszę, że wygrały je te panie. Przynajmniej trochę zarobią smile)
      • sza.aliczek Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 20:34
        te panie nie są zupełnymi nowicjuszkami? : )

www.se.pl/rozrywka/plotki/koko-euro-spoko-to-polski-hit-euro-2012-jarzebina-skad-pochodza-ile-maja-lat-sklad-zespolu_254624.html
        • eb13 Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 20:57
          No właśnie w Wydarzeniach słyszałam, że One mają 20 letni staż smile

Kurcze, jak miło widzieć "starą" kadrę forumową, gdzieś jeszcze zapodziały się Wicherek i Aga, ale myślę, że lada chwila też się odezwą big_grin
          • sza.aliczek Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 21:01
            Przecież Wicherek jest, tylko Aguszka zamilkła. Ale wiem to od niej samej, że wrócismile
            Czasem życie jest tak ....? brutalne? z zakrętami? ... - że trzeba odpocząć, także od netu : )
            • hardy1 Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 21:06
              Ważne, aby mimo wszystkich zakrętów zachować optymizm życia. Mimo wszystko. Życie jest tylko jedno...drugiego nie dostaniemy smile
            • eb13 Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 21:12
              no to albo Wicherek to już nie Wicherek, albo ja tak rzadko tu jestem i jak już jestem, to Jej nie ma big_grin

Co do zakrętów życiowych, to chyba każdy z nas może podać choć jeden przykład, kiedy najchętniej zaszyłby się w kąt i z niego nie wychodził – niestety.
              • sza.aliczek Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 21:25
                Musisz zajrzeć na Lożę : )
                • eb13 Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 21:31
                  no tak, tam zaglądam jeszcze rzadziej niż tutaj smile
                  • sza.aliczek Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 21:34
                    ... a to nieładnie! : )))))))))
                    • eb13 Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 21:53
                      no wiem, ale takie jest życie sad
              • krzys.ltd Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 21:59
                Co do zakrętów życiowych, to chyba każdy z nas może podać choć jeden przykład, kiedy najchętniej zaszyłby się w kąt i z niego nie wychodził – niestety.

Oto i to, tutaj akurat ekspertem jestem!

W kwestii starszych pań, zanudzę już dziś dokumentnie, potrafią formą ( wokalną ) zadziwić:

www.youtube.com/watch?vshockmosnaot2fw

Ciekawym kto rozpozna w tej zacnej pani wykonawczynię jednego z najbardziej rozpoznawalnych szlagierów lat przedkrzysiowych?!

www.youtube.com/watch?v=yNmi1hmBp9k
                • k.karen Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 22:26
                  Krzysiu ależ Ty masz dar wyszukiwania TAKICH piosenek,
                  to przebój moich przedszkolnych lat big_grin
                  Nie, gdyby nie Ty, to nie rozpoznałabym tej Pani smile

Dziękuję za przypomnienie smile

A tu część tekstu w oryginale:

Солнечный круг, небо вокруг -
                  Это рисунок мальчишки.
                  Нарисовал он на листке
                  И подписал в уголке:

Пусть всегда будет солнце,
                  Пусть всегда будет небо,
                  Пусть всегда будет мама,
                  Пусть всегда буду я.

Пусть всегда будет небо,
                  Пусть всегда будет мама,
                  Пусть всегда буду я.

Милый мой друг, добрый мой друг,
                  Людям так хочется мира.
                  И в тридцать пять сердце опять
                  Не устает повторять:

Пусть всегда будет небо,
                  Пусть всегда будет мама,
                  Пусть всегда буду я.

Пусть всегда будет небо,
                  Пусть всегда будет мама,
                  Пусть всегда буду я.

Тише, солдат, слышишь, солдат,-
                  Люди пугаются взрывов.
                  Тысячи глаз в небо глядят,
                  Губы упрямо твердят:

Пусть всегда будет небо,
                  Пусть всегда будет мама,
                  Пусть всегда буду я.
                  • hardy1 Re: Euro 2012 :) 03.05.12, 22:39
                    Zaskoczonym jest dokumentnie, Krzysiu-ex...na ogromny plus.
                    Ogromny plus dla piosenkarki. Wtedy śpiewała naturalnym głosem, talentem...teraz doskonale wyćwicoznym, doskonale czystym, bez najmniejszych zafałszowań... W jej wieku to coś niesamowicie rzadkiego...
                    To moje zdanie. Nie jestem żadnym "ekspertem śpiewu od siedmiu boleści". Ale to moje zdanie smile
                    • krzys.ltd Re: Euro 2012 :) 04.05.12, 10:04
                      Dzięki za uznanie, myślałem, że zanudzam tylko!
                      Generalnie to raczej mam już wyszukane poszczególne rzeczy, bardziej działam skojarzeniowo
                      ( dopasowuje się tylko ).
                      Tamarę słuchałem już w różnych aranżacjach, głos ma świetny.
                      Podobnie jak inna osóbka z jej roczników, nasz człowiek w Rosji - Edyta Piecha, pewnie też niewielu w kraju znana, choć rodaczka przecież!
                      Jak dla mnie jeden z najlepszych głosów muzyki " rozrywkowej " i wiele, wiele świetnych piosnek :

www.youtube.com/watch?v=Pj1TxKnzqy4

i po 70-ce też w świetnej formie :

www.youtube.com/watch?v=WcQZVIawKnY&feature=related

Żeby jeszcze pozostać przy skojarzeniach, skoro Hardy ( też, jak pamiętacie gwiazda muzyki
                      lat 60/70 o imieniu ówczesnym Franciszka - dla zmylenia przeciwników dobranym ) pisał
                      o reklamach to i mnie przypomniała się właśnie przeróbka " Edyty Piechy " z reklamy w której wystąpiła z wnukiem ( będziemy leczyć! ):

www.youtube.com/watch?v=yZB3KEbkqRA

www.youtube.com/watch?v=0gI657WUnxY

• hardy1 Re: Euro 2012 :) 04.05.12, 10:30
                        Zanudzasz tych którzy chcą się nudzić...znaczy słuchają już tylko jak najprostszych "rymów i muzyki", wychowanych tylko na rapie. Innych nie zanudzasz.

Parodia(?) Przeróbka(?) reklamy z Piechą świetna smile
                        --
                        hardy.bloog.pl/
                        Hardy
                      • k.karen Re: Euro 2012 :) 04.05.12, 10:48
                        Edyta Piecha, pamiętam jej piosenki i zgadzam się, że to jeden z lepszych głosów
                        muzyki rozrywkowej smile
                  • kkkkosmita Re: Euro 2012 :) 04.05.12, 23:40
                    KAREN!
                    Jak tu cyrylicę wyedytowałaś?
                    Aaaaaaa!?
                    • kkkkosmita Re: Euro 2012 :) 05.05.12, 00:11
                      Ładne piosenki...
                      Naprawdę ładne...
                      A Piecha mnie zaskoczyła...
                      Nie pamiętam jej...
                      I sala..pełna ludzi razem z nią nucących... też robiła wrażenie...
                      http://wstaw.org/m/2012/03/26/k%C3%B3%C5%84_AWATAR.jpg
                    • k.karen Re: Euro 2012 :) 05.05.12, 00:19
                      Dobrze, że jeszcze zajrzałam smile
                      Kosmito, ja wkleiłam ten tekst z jakiegoś forum, nawet nie wiem czy jest poprawnie napisany smile

Znikam spać, paaa do jutra smile
                      • krzys.ltd Re: Euro 2012 :) 05.05.12, 10:35
                        No, a nie mówiłem ( pisałem) ?! Edytka jest świetna! I do dzisiaj śpiewa
                        www.youtube.com/watch?vshockrVWA60uBIY

jak 40 roków precz temu

www.youtube.com/watch?v=PEzQiKc09PA

Reakcja publiki też nie dziwi, niektóre pieśni to prawdziwe hymny w Rosji, znane chyba wszystkim. Do nich należy też " Nadzieja ", choć akurat ten utwór najbardziej podoba się mnie w wykonaniu Anii German.

www.youtube.com/watch?v=ZdUtTDWwjd4
                        • krzys.ltd Re: Euro 2012 :) 05.05.12, 12:15
                          No to jeszcze raz, przedogrodnie, zanudzę z ( blisko-) folkiem w tle.
                          Kadysheva!

www.youtube.com/watch?v=qhgiU-PRYBE

www.youtube.com/watch?v=aC8Ou74a7lw

www.youtube.com/watch?v=A-9RvI1IqOA&feature=related

Na razie daję sobie - tutaj - spokój z matuszką Rosją ( nie na długo - ostrzegam! ) bo jeszcze ktoś gotów wnioski konstruktywne wielce powyciągać, żem agent obcego imperium, szpieg KGB i ten, no, co te kondominimy chce tu czynić.
                          A mnie po prostu jakoś klimatycznie i muzycznie jednak do Rosji blisko i " Cichy Don " podoba się bardziej niż " Przeminęło z wiatrem " ( klip nr 2 ).

Teraz szperam w muzie u innych nacji, dużo fajności jest w krajach b.Jugosławii i w Finlandii np.
                          • k.karen Re: Euro 2012 :) 05.05.12, 20:50
                            Krzysiu a nie przestawajmy grać na tę słowiańską nutę, co nam tam czyjeś wnioski smile
                            Teraz filmy i muzyczny motyw z Carskiego Kuriera:

• sza.aliczek Re: Euro 2012 :) 06.05.12, 12:20
                              Och, jak ja lubiłam ten serial smile
                          • hardy1 Re: Euro 2012 :) 05.05.12, 21:00
                            ...a dawaj, dawaj Krzysiu. Wolę słowiańskie melodie...są bardziej mnie pasowne smile

A te...kondominimy to...pewnie dla Azjatów. Oni mają najmniejsze....nie to to Słowianie wink
                            • krzys.ltd Re: Euro 2012 :) 06.05.12, 11:53
                              Fajna nutka Karen, i podwójnie nostalgiczna.
                              Bo nie dość że sama w sobie nostalgiczna, to jeszcze nostalgiczna tęskno-wspomnieniowo.
                              Gdy nastała era internetu szukałem ( i w większości znalazłem! ) - łącznie z niżej przedstawionym klipem - właśnie tych filmów/ programów, które w jakiś sposób zapadły mi w pamięci lub wywarły duże wrażenie, gdy ( w latach wczesnych osiemdziesiątych i prędzej nieco ) jako dzieciak je oglądałem.
                              Stąd np. " Tak tu cicho... " czy " Cichy Don ", które tylko w necie można było sobie jakiś czas temu przypomnieć - już jako dorosły widz.
                              ( Generalnie - wtrętem dodam - akurat to, że w okolicach lat 80 ledwie w podstawówce dokazywać mogłem ma i dobre strony: nikt nie atakuje mnie przynajmniej, że współpracowałem z tymi lub tamtymi, lub stałem tam, lub nie tam - no chyba / autor po chwili zadumy dodał / że mają dowody na to iż ubecką komórką w 5 a właśnie ja dowodziłem! ).
                              Tak czy inaczej - znalazłem też kiedyś, na podobnej zasadzie jak wyżej , i inne telewizyjno-wspomnieniowe rzeczy z czasów wczesnokrzysiowych.
                              Ot, dla przykładu - " Brygady Tygrysa " czy nawet piosenkę z " Białego Delfina Um"!
                              ( ale ja jestem! )

www.youtube.com/watch?v=NnLCQWHGNSE

www.youtube.com/watch?v=mN75ilY1uFs

• hardy1 Re: Euro 2012 :) 06.05.12, 12:43
                                Muszę Krzysiu-ex doprecyzować "ku dzisiejszej chwale Twojej" - siedziałeś w tych przebrzydłych latach 80-tych? Siedziałeś. Byłeś pacholęciem jeszcze? Byłeś. I już siedziałeś! Nie tak jak ci co się na styropianie horyzontalnie wylegiwali, a potem nawet nie byli internowani... Masz więc do CV wielkie zasługi do wpisania. Wielkie!
                                Możesz dopisać, że te krzesełka do tego siedzenia były wyjątkowo twarde i piliły. Znaczy w pupę delikatnie dziecięcą piliły. Podobno w Vc mieli bardziej miękkie...ale tam byli synalkowie wiadomo kogo...

PS. Czekam na dalsze linki do wspomnieniowych filmów i piosenek, nostalgicznie przynajmniej powracać mogę smile
                                • krzys.ltd Re: Euro 2012 :) 06.05.12, 13:40
                                  Ot, i to!
                                  Pewnie, że powinienem status pokrzywdzonego dostać, zwłaszcza za Grudzień 1970!
                                  Na wielu fotografiach z tego okresu wyraźnie ( podkreślam - wyraźnie! ) widać, jak siedzę!
                                  ( stać jeszcze wtedy nie potrafił - dop. biografa ).

Gdy przypomnę sobie coś, w nostalgicznym uniesieniu, to wrzucę ( nawet czołówki bajek
                                  z lat pacholęcich przypominałem sobie, odcinki " Sondy " czy ówczesne kabarety także ).
                                  Póki co wstałem z dylematem - niby obiecałem na jakiś czas promocje rosyjskie zawiesić,
                                  alem pomyślał - " a czy one znają Irinkę Allegrovą?! - " a ja tak ją lubię, a jak nie znają?!
                                  " oj, biedna Irinka!, o mój rozmarynie! oj, biedo moja ( i Irinki! ).
                                  To i myśl o zawieszeniu zawieszam i Irinkę podaje ( ale, znowu, jestem! ):

www.youtube.com/watch?v=yRcbMBY-l1g

i moje ulubione Skwozniaki :
                                  ( Nie wiatr zmian, a po prostu skwozniaki
                                  Kołyszat w naszym domu zasłony,
                                  Kołyszat w naszym domu zasłony skwozniaki.
                                  Skwozniaki, skwozniaki... )

www.youtube.com/watch?v=8pj_8j8cB5Q
                                  • sza.aliczek Re: Euro 2012 :) 06.05.12, 13:51
                                    Lubię takie wspominkismile

To moje najodleglejsze wspomnienie dobranockowe : D

www.youtube.com/watch?v=C0LWWGlH_K8
                                  • hardy1 Re: Euro 2012 :) 06.05.12, 16:05
                                    Siedziałeś już w grudniu roku pamiętnego, 70-tego", Krzysiu-ex?! To jesteś jednym z najwytrwalszych. Zasługujesz na tytuł "Sadzany od urodzenia" wink (nie mylić z "sadzonymi...jajkami" wink)

Nie znałem tej Iriny Allegrovej...ale jak miałem znać, kiedy w mojej kablówce tivi jestem odcięty "od wschodnich sąsiadów". Angielsko, niemiecko i francusko-języcznych mam multum. Rosyjskich stacji - żadnych. Widocznie nie powinniśmy wiedzieć, co się "za miedzą" dzieje...chyba że tylko to co nam nasi dziennikarze przekażą, odpowiednio komentując. Na czele z niejaką Resich-Modlińską (chyba nie pomyliłem nazwiska). My zbyt proste ludzie, zbyt głupi aby zrozumieć sami...
                                    A pooglądałbym sobie taki kanał jak "Wojna i Pokój". Fajne filmy tam lecą, w tym już klasyczne. Ale to nie ta opcja, my za głupi bez komentarza "lepiej poinformowanych"...
                                    Czemu mi to przypomina sytuację a rebours z lat słusznie minionych?

PS. Szaliczko, ty też w tamtych latach już "siedziałaś"? Jeżeli tak, to...walcz o miano represjonowanej siedzeniem...suspicious
                                    • sza.aliczek Re: Euro 2012 :) 06.05.12, 20:21
                                      Ano ... to ja dość podobnie jak przedmówca : )

A na poważnie - Hardy, ja się cieszę, że nie musiałam podejmować żadnych, ówczesnych wyborów. Że nie musiałam opowiedzieć się po którejś ze stron. Że moja dorosłość przypadła na czasy normalne. Niech to co jest teraz, trwa, niczego więcej nie ma sensu zyczyć. Nie jest źle : )
                                      • hardy1 Re: Euro 2012 :) 06.05.12, 20:43
                                        Teraz też wybieramy, Szaliczko.
                                        Ale bez ówczesnych dramatycznych wyborów...dzisiaj wybieramy po tej samej stronie - demokracji i wolnej decyzji smile

PS. Co masz "podobnie jak przedmówca"?...że tak mogę się zapytytowywać? wink
                                        • sza.aliczek Re: Euro 2012 :) 08.05.12, 21:29
                                          Że dzieckiem byłam : )

• hardy1 Re: Euro 2012 :) 09.05.12, 00:19
                                            Przecież ja też dzieckiem byłem...kiedyś...wink
                                  • k.karen Re: Euro 2012 :) 06.05.12, 23:06
                                    Dzięki Krzysiu za Twoje nutki, jutro poszukam coś mojego smile
    • k.karen Oficjalny hymn Euro 2012 :) 04.05.12, 23:37
      Tytuł - Endless Summer a śpiewa Oceana.

( z YT nie można ściągnąć, na razie straszą prawami autorskimi ale pod tym linkiem
      legalnie )

www.sport.pl/euro2012/1,109071,11663889,Jest_juz_teledysk_do_oficjalnej_piosenki_na_Euro_2012.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka