wscieklyuklad 08.11.13, 19:54 Wielce kontrowersyjne hasło. Oczywista oczywistość, gdy chodzi o miłośników motoryzacji. Najoczywistsza oczywistość w przypadku płci zwanej brzydką = zwłaszcza po przekwitaniu. Ale jakie maluchy mają ratować "piękne"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tan.nawe Re: Ratujmy maluchy 08.11.13, 20:24 Te 6-letnie? "Piękne" ratują je przed "piekłem" szkoły. Te kilkumiesięczne? Czort wie przed czym. I czort wie, po co do sejmu "piękne" je dziś przytargały. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Ratujmy maluchy 08.11.13, 20:59 Bardzo trudne. Jestem za 6 latami, a jednocześnie różnie jest w szkołach z przygotowaniem. Są "zerówki" w przedszkolach, są i w szkołach. Jednak to chyba nieuniknione. Jeżeli nawet po raz kolejny zostanie wstrzymany obowiązek szkolny od 6 lat, to tylko będzie opóźnienie. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Ratujmy maluchy 09.11.13, 10:59 Scenki z sejmowej galerii - bezcenne! Odzwierciedlały stan emocjonalny pokolenia, które w linii prostej musi doprowadzić do końca cywilizacji, bowiem stopień zdebilenia, roszczeniowości i agresji sięga apogeum. Histeryczka z pierwszego rzędu znakomicie ujęta w przypływie szału winna czym prędzej zasilić szeregi partyjne, praktyka uczy bowiem, iż współczesny krzykacz ma się znacznie lepiej niż refleksyjny i otwarty na innych "mruk". Bojownicy spod szyldu "Ratujmy maluchy" przytachali do Sejmu swoje kilkumisięczne dzieciątka zaprzeczając niejako, iż chodzi im o nie właśnie, gdyż "śmiertelne zagrożenie" jakim jest szkoła dla sześciolatków jest wizją iście futurystyczną (nadejdzie za lat 5 z hakiem), natomiast martyrologia "zimnego mleka z butelki" oraz "zasranych pieluszek" dotknęła ową kartę przetargową w boju "o prawa" już teraz - we wczesnym dzieciństwie zatem została brutalnie zgwałcona przez idiotki i kretynów ujętych celnie w wierszu Julka T. Dysproporcja między ideą a praktyką dotknęła już całe pokolenie trzydziesto kilku i mniej latków, czyniąc słusznym pytanie: czy należy już wymienic wszystkie nośniki wody pitnej,gdyż historia sugeruje, iż przyczyną zagłady samego starożytnego Cesarstwa Italiańskiego było nic innego, jak nadmiar ołowiu. Naturalnie ten ostatni spotykamy raczej w formie karabinowych kulek - tymi jednak szafuje się nie w Rzeczpospolitej, ale Hameryce (widać w ten sposób wyrównywany jest niedobór owego śmiercionośnego jak widać pierwiastka w napojach, co wypełnia prawo krążenia głupoty i przemocy). W całym tym spektaklu "pięknych tzrydziestoletnich i rozwrzeszczanych" brakowało wyraźnie kobiet ciężarnych - matczyna troska winna rodzić się bowiem już w chwili uformowania ludzkiej blastuli. Nie wykluczam, iż zaciężne zbierają aktualnie podpisy pod analogicznym referendum w sprawie aborcji, in vitro itp. inicjatywach. Swoją drogą nikt z zawstdzonych mocno, choć triumfujących na stronie dyplomatołków, nie spytał Pana rezesa Jarosława Kaczyńskiego, czy w przypadku zgłoszenia referendum w tych ostatnich przypadkach równie ochoczo broniłby nieistniejącej już wedle tego Móżdżaka demokracji. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Ratujmy maluchy 09.11.13, 11:22 Widziałem i słyszałem tę histeryczkę w wywiadzie w tvn24. Rano w piątek, przed głosowaniem w Sejmie. Możliwe, że ten wywiad jest na portalu tvn24. To była furia fanatyczki, a nie rozmowa. Nie odpowiadała na pytania dziennikarza, tylko strzelała z karabinu maszynowego katarynki. Kilka razy chciała wyjść, ponieważ "dziennikarz zadaje nie te pytania, i ona nie będzie na nie odpowiadać". W ten sposób sama się wyeliminowała. A o tej ważnej sprawie należy rozmawiać i dyskutować, tak aby sześciolatki poszły do przygotowanych na ich przyjęcie szkół. Gdyż 6 lat jako obowiązku szkolnego nie unikniemy, jak pisałem. Co do pis-prezesa, to szkoda słów. On nawet widział swoją nieodgadnioną wyobraźnią, że straż marszałkowska w Sejmie użyła siły wobec fanatyczek... Odpowiedz Link