Dodaj do ulubionych

CrogaTan.nawe

07.05.15, 12:23
Uprzejmie prosze, abyś nie kontynuowała już wątku dotyczącego mojej zmarłej Matki w wiadomej latrynie
Dyskusja ma sens gdy na zja1isko przypada więcej niż jedna komórka glejowa.
w tym przypadku nie przypada, więc szkoda czasu i atlasu. Zostaw to szambo samemu sobie.
Obserwuj wątek
    • tan.nawe Re: CrogaTan.nawe 07.05.15, 12:47
      Nie chodzi wyłącznie o "dyskusję " o Twojej Matce. Mierzi mnie hipokryzja, pomówienia, szyderstwa i kłamstwa. Tyle.
      • wscieklyuklad Re: CrogaTan.nawe 07.05.15, 16:52
        O tym wszystkim wiesz już bardzo, bardzo dokładnie i w dodatku od zawsze.
        Tępoty jednak nie wyprostujesz drążeniem tematu i próbami odwoływania się do przyzwoitości, która jest dla tępego żyjątka pojęciem absolutnie abstrakcyjnym.
        Rozmowa z shitem w trzech osobach to rzucanie grochem o ścianę, gdyż fiksacja uniemożliwia jakiekolwiek pojęcie i jakiekolwiek ustępstwo.
        Jak sama widzisz tępulec dalej nie wiedzi niczego niestosownego w tym co wyprykał spod klawiatury.
        A dlaczego? Bo jest tępy w stopniu skrajnym, bardziej już być tępym nie sposób!
        A będąc tępym, nie potrafi pojąć ani co ktoś mówi, ani co sam czyta.
        Każdy tekst w całości zjest dla shita z gatunku sci-fi. Czyta i ZERO kuma.
        A co kuma?
        Ano jedynie ceny kuma.
        Ile co kosztuje i dlaczego tak drogo.
        Dlaczego np, parking nie jest za darmo. Dlaczego oszukano go rachunkiem? I czy zauważą, że naliczyli zbyt mało i przyślą domiar.
        Powiedzieć można, że lepsze takie kumanie! jak żadne.
        Tyle, źe w tym kumaniu jest wyłącznie strona bierna.
        Żeby zaś kumać w pełni, trzeba to robić aktywnie.
        Dla shitów to niestety cel nieosiągalny.
        Shit zaatakował moje relacje z moją Matką, nie tylko naruszając spokój Zmarłej, ale wyprykując z parszywej stomy coś, czego określić się nie da.
        Jak zwykle w przypadku shitów, zaatakował nie tego, kto jest autorem wątku, ale tego, kto wogóle nie podjął tematu.
        Kogoś, kto napisał post zupełnie neutralny i nawet aluzyjnie nie odnoszący się do meritum tytułowego postu.
        I dlatego prosiłem o nie kontynuowanie rozmowy z shitami.
        Shit służy bowiem wyłącznie do spuszczania go do rynsztoka.
        Do jedynego przynależnego więc shitowi miejsca.
        Miejsca, w którym każdy shit czuje się jak ryba w wodzie.
        .

• tan.nawe Re: CrogaTan.nawe 07.05.15, 17:23
          Po co pisać, że " shit "? Koń, jaki jest, i tak każdy widzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka