21.05.15, 20:51
zmiażdżył go.
I zmiażdżył na miazgę.
No i go zmiażdżył.
I miazga zmiażdżona została.
A teraz pora brać paciorki i pieszo do Kolorado.
Zmiażdżony.
Obserwuj wątek
    • wscieklyuklad Re: No i 21.05.15, 21:08
      Polonistka zdanie zaczynane od "no i" kończyła dopowiedzią "pod nosem się gnoi"
      Ale zmiażdżył go.
      I tą flagą go zmiażdżył.
      Po skoro gwiazdy są symbolem jedności Europy to jest tam i nasza jedność chyba, czyli Polska gwiazdka.

A już wiem. Gwiazdka to przecież pojęcie astronomiczne.
      I wszystko jasne.
      Astronomia jest prosta, choć trudna.
      • ulisses-achaj Re: No i 21.05.15, 21:29
        Nie oczekiwałem wiele po tej debacie; żaden z nich nie jest Piłsudskim smile, ale Duda to zakłamany i tchórzliwy miś, który nie potrafi powiedzieć niczego prawdziwego; to worek na slogany pracowicie wypisane mu przez Kurskiego. Żadnych konkretów, same brednie. Komorowski nie umiał tego jednak wypunktować. Polityka zagraniczna Dudy: jakbym słyszał Fotygę... smile
    • ulisses-achaj Re: No i 21.05.15, 22:41
      smile
      url=http://deser.pl/deser/56,111858,17961004,Najlepsze_memy_po_drugiej_debacie_prezydenckiej,,4.html]Tekst linka[/url]

Tekst linka

Tekst linka
      • ulisses-achaj Re: No i 21.05.15, 22:42
        Tekst linka
        • k.karen Re: No i 21.05.15, 23:10
          W niedzielę, 24 maja, głosuję na Bronisława Komorowskiego i żadne dudy, fujarki czy inne trąby jerychońskie tego nie zmienią. I już smile
          • sak.ral Re: No i 22.05.15, 01:07

o Jezusie,kto wygrał,nasz?
            • 1zorro-bis Re: No i 22.05.15, 06:39
              ja tego kabaretu nie ogladalem bo nie mam TVNu. Ale poczekam spokojnie do poniedzialku. Wygra DUDA - to sie dopiero KABARET zacznie.....big_grin
              • wscieklyuklad Re: No i 22.05.15, 08:15
                Kabaret to zacznie się dopiero jesienią, jak Szanowny Pan Prezes Jarosław Polskę Zbaw Inkarnowany Chrystus Kaczyński zostanie premierem
                • hardy1 Re: No i 22.05.15, 09:18
                  ... i wtedy się obudzimy w latach sprzed dziesięciu lat. Za to w państwie o mentalności rządzących jeszcze bardziej wstecznej.

Oby nie.
                  • hardy1 Re: No i 22.05.15, 09:24
                    Dziś rano pod kopalnią Duda już warował. Zapytany przez kobietę, czy jest za całkowitym zakazem metody in vitro, czy też chciałby aby ludzie pragnący dziecka mieli tę możliwość - kręcił jak smród w gaciach, aby tylko nie odpowiedzieć "tak - nie". Kręcił ogólnikami o "godności życia ludzkiego od poczęcia". Znaczy to w ludzkim języku - ja, Duda, jako prezydent będę całkowicie posłuszny i wiernie wykonywał wolę episkopatu krk, który jest za całkowitym zakazem metody in vitro.

Wystarczy mi to jedno.
                    • sak.ral Re: No i 22.05.15, 09:28
                      Hardy
                      drugi też jest wiernym synem matki naszej,Kościoła katolickiego
                      • sorel.lina Re: No i 22.05.15, 09:44
                        sak.ral napisał:

> drugi też jest wiernym synem matki naszej,Kościoła katolickiego

Synem - tak, sługą - nie.
                • 1zorro-bis Re: No i 22.05.15, 09:35
                  no, to calkiem prawdopodobne.....smirk
                  wscieklyuklad napisał:

> Kabaret to zacznie się dopiero jesienią, jak Szanowny Pan Prezes Jarosław Pols
                  > kę Zbaw Inkarnowany Chrystus Kaczyński zostanie premierem
    • sak.ral Re: No i uśmiech 22.05.15, 09:29

uśmiechnij się,chociaż troszeczkę
      cdn.
      • sak.ral Re: No i uśmiech 22.05.15, 09:33

Wybory za pasem, a Bronisław Komorowski z Andrzejem Dudą w ostatniej chwili postanowili utrudnić zadanie wyborcom.

– 80 proc. Polaków uważa, że nadal trudno orzec, który kandydat będzie nudniejszym prezydentem – wynika z sondażu przeprowadzonego tuż po zakończeniu debaty prezydenckiej w TVN (tu przeczytacie relację minuta po minucie).

Nie oznacza to, że Duda i Komorowski nie mieli swoich momentów. Z jednej strony kandydat PiS podczas dyskusji o sprawach społecznych usypiał jak za najlepszych czasów, z drugiej Bronisław Komorowski dał z siebie wszytko przy pytaniu o ISIS.

Według wyborców to jednak za mało.

– Gdzie podział się Bronisław Komorowski z pierwszej tury, kiedy jego nagrany głos w dwie minuty usypiał mi całą pierwszą grupę? – pyta pani Urszula, przedszkolanka z warszawskiej Woli.

– Duda to mój osobisty zawód, na 50-minutowym wiecu w Dąbrowie Górniczej był o wiele lepszy. Aż miło było patrzeć na drzemiących w pierwszym rzędzie górników – dodaj Robert, mechanik z Nowej Soli.

Jak w świetle niejednoznacznego wyniku debaty zachowają się wyborcy?

– Mają jeszcze 24 godziny, żeby zacząć się zachowywać zgodnie z powagą i znaczeniem urzędu – kończy pani Urszula. – Niech pokażą, że im zależy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka