17.06.15, 19:30
Sorelino
Jakie masz zdanie o Facebooku, bo ja nie za bardzo wiem o co tam chodzi.
A więc tam nie jestem i nie pragnę, szkoda życia.
Napisz więc taki prywatny osąd bo poczytałem o tym tu w necie, że jak się
zaloguję na Facebook to będę mógł pokazać zdjęcie mojego kota.
Czyli jak kilkaset osób pochwali mojego kota to będę chodzić dumny
i promieniował szczęściem?

Vidavil
Obserwuj wątek
    • sorel.lina Re: Sorelino 17.06.15, 19:52
      vidavil-125 napisał:

> Sorelino
      > Jakie masz zdanie o Facebooku, bo ja nie za bardzo wiem o co tam chodzi.
      > A więc tam nie jestem i nie pragnę, szkoda życia.
      > Napisz więc taki prywatny osąd bo poczytałem o tym tu w necie, że jak się
      > zaloguję na Facebook to będę mógł pokazać zdjęcie mojego kota.

Vidavilu, wiem na pewno, że mógłbyś tam pokazać zdjęcie swojego kota! No i jeszcze - ważne! - sam będziesz mógł zdecydować, kto Twojego kota będzie mógł widzieć! smile
      Ja jestem na FB tyle, co kot ( mojej córki) napłakał. wink
      Zdjęć nie wklejam ( nie wiem, jak to się robi), ale umiem je przeklejać i czasem to robię. smile
      FB to właściwie tylko (no, prawie tylko) mój sposób na codzienny kontakt z córką i przyjaciółmi. Czasem FB służy mi jeszcze jako domowy przeglądacz prasy, fajnych landszafcików albo ciekawych fotek (np. wykonanych przez Karen - polecam!).
      Fajne jest też to, że mogę sama wybierać, kto będzie moim znajomym i kto może widzieć to, co ja na FB zamieszczam. Intruzów i śmieci mogę wedle woli wyrzucać. smile
      • vidavil-125 Re: Sorelino 17.06.15, 21:49
        Sorelino, dziękuję za odpis, opis.
        Za stary jestem na Facebook. A Karen niech tu wrzuca fotki.

Vidavil
        • sorel.lina Re: Sorelino 17.06.15, 21:55
          vidavil-125 napisał:

> Za stary jestem na Facebook. A Karen niech tu wrzuca fotki.

Niech! smile
          A ja kiedyś nie chciałam dać się namówić na forum, bo też myślałam, że jestem na to za stara.
          smile
          • sza.aliczek Re: Sorelino 17.06.15, 22:41
            Kolega mi powiedział: "nie masz FB? no to ne istniejesz!".
            Hm : )))))))))))
            A jednak istnieję : D
            • hardy1 Re: Sorelino 17.06.15, 22:53
              Podobno bez FB się jeszcze istnieje. Ale co to za istnienie, to tylko wegetacja... suspicious
              • sza.aliczek Re: Sorelino 17.06.15, 23:05
                tak to mi mój dentysta prawi: żyjesz? - ja mruczę z otumanionym dziąsłem, że tak. Na co on (w sumie sam sobie) odpowiada .... niby tak, tylko co to za życie ... : )))
          • k.karen Re: Sorelino 18.06.15, 09:47
            Vidavilu, podobnie myślałam o FB, ale w końcu założyłam konto i teraz myślę o FB inaczej. Cieszę się, że mogę tam prezentować moje zdjęcia i lubię jak się komuś podobają.

Ale specjalnie dla Ciebie, moje dzisiejsze foto:

https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11406882_1439627526345320_5801720931997074686_n.jpg?oh=121575c1bf9cd84bcffb96d75a564dcf&oe=55E64DB4
            • k.karen Re: Sorelino 18.06.15, 10:08
              Ps. Vidavilu, FB daje ogromne możliwości nie tylko prezentowania swoich prac, ale także poznawania wielu ludzi i to z całego świata. Jestem na FB dopiero kilka miesięcy a w gronie moich znajomych (od większości z nich dostałam zaproszenie) są ludzie z Niemiec, Kanady, Francji, USA a nawet z Chin smile

Przemyśl to i jak nie chcesz zakładać konta z nazwiskiem to możesz przecież, tak jak ja, założyć konto anonimowe. Byłoby super oglądać tam Twoje obrazy smile
              • k.karen Re: Sorelino 18.06.15, 11:00
                I co? Widzisz Vidavilu jaki ma sens wklejanie tu na P. moich prac? Pies z kulawą nogą tego nawet nie obsika, dlatego wolę FB.
                • sorel.lina Re: Sorelino 18.06.15, 11:09
                  Bardzo przepraszam, ale "obsikałam"! smile
                  • vidavil-125 Re: Sorelino 18.06.15, 11:34
                    Karen
                    dziękuje za foto ale mam to foto prawie na cały ekran

Karen
                    co omawiacie wystawiając swoje zdjęcia na Fb
                    • k.karen Re: Sorelino 18.06.15, 12:21
                      No widzisz. Fotografia musi mieć swój odpowiedni rozmiar, bo jaki sens zamieszczania miniaturek.
                      Rozmawiamy na różne tematy, często wymieniamy się doświadczeniami, uczymy się, albo tylko zachwycamy czyimiś pracami. Ale uwagi krytyczne to najczęściej na priva.
                      FB to najlepsza forma autopromocji, jeśli komuś na tym zależy.
    • sza.aliczek Re: Sorelino 17.06.15, 23:08
      Przed snem: deser.pl/deser/13,143462,5405,Resentyment--tudziez--a-moze-stricte--Ktore-z-tych.html#Prze

nie zająknę się, jaki miałam wynik. po prostu czas wrócić do książek .... : /
      • sorel.lina Re: Sorelino 17.06.15, 23:48
        Udało się! 12/12.smile
        Twoja Ciocia, Uli, była świetną nauczycielką! Dziękuję, pani profesor!
        • ulisses-achaj Re: Sorelino 18.06.15, 13:33
          Przekażę smile Ale o co chodzi??/ smile
          • 1zorro-bis Re: Sorelino 18.06.15, 13:35
            no, autopromocji.....big_grin
            I nie tylko!big_grinbig_grinbig_grin
            • k.karen Re: Sorelino 18.06.15, 16:05
              1zorro-bis napisał:

> no, autopromocji.....big_grin
              > I nie tylko!big_grinbig_grinbig_grin

Autopromocji w dobrym tego słowa znaczeniu smile
              a nie o świruskach, które choć już mocno nadszarpnięte zębem czasu i w wieku babciowato mocno zaawansowanym wklejają swoje słitfocie jakby nie miały luster w domu big_grin Ale te tablice to akurat dla rozrywki i ubawu po same pachy big_grin
          • sorel.lina Re: Sorelino 18.06.15, 13:41
            Cześć, Uli! Chodzi o test (link wklejony przez Szaliczka, kliknij i zobacz). Rozwiązałam z wynikiem: odpowiedzi poprawnych 12 na 12 smile
            • ulisses-achaj Re: Sorelino 18.06.15, 14:06
              a ja tylko 11/12 smile cześć wszystkim smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka