Dodaj do ulubionych

Już tak się

17.06.15, 21:14
cieszyłem, już się w taką dumę wbijałem, już głowa wysoko podniesiona, czoło proste, klata wypięta a nogawki przyprasowane (były wypukłe i mocno przytarte od wieloletniego klęczenia przed światem), bo jak Szanowny Pan Prezydęt Andrzej Wam Dam Duda przywalił między oczy niemieckiej dyplomacji, że ta zaczęła skamleć i pardąsić, to wreszcie poczułem jak mi kajdany rabięce pękają i taka mnie Duma rozparła, że aż się czkawką odbiła.

A tu znów kolanka!
Znów przed światem się płaszczenie!
Znów cios w Policzek Nardowy zadany!

Oto w Paryżewie (miasto mniej więcej w centrum Francji) odbędzie się kolejna runda rokowań w sprawie ukraińskiej.
Obradom będzie przewodniczyć Latający Holender, który po lewej ręce posadzł Anielicę, po prawej Szanownego Pana Prezydenta Poroszenkę, zaś wizawi Szanownego Pana Prezydenta Dablju Dablju Spóźnialskiego Putina.

Innymi słowy - rokowania znów będą się toczyć BEZ POLSKIEGO PRZEWODNICTWA.
Uważam, że Szanowny Pan Prezydęt Andrzej WDD, powinien wystosować w tej sprawie kategoryczne memorandum i przypomnieć gadułom, iż Polska ode Lwowa odepchnąć się nie da, bo Honor, Bóg, Oyczyzna są od teraz naszym pryjorytetem.
Pozostaję w nadziei, że następny szczyt odbędzie się w Belwederze pod Światłym Przywództwem AWDD.
W przeciwnym razie kupię se nowe nakolanniki.
Obserwuj wątek
    • 26maj Re: Już tak się 17.06.15, 23:31
      Sikorski teraz będzie miał czas wolny to niech tam jedzie jako widz to może pozwolą się przyglądać jak się robi polityke
      • wscieklyuklad Re: Już tak się 18.06.15, 15:49
        Pozostaje cierpliwie czekać na wizytę AWWD u Franciszka I.
        Całusik w pierścień na kolankach - bezcenne!
        Amerykański Murzynek uścisnął jedynie Światobliwą Dłoń podobnie jak Szanowny Pan Prezydent Wielkiej Rosji, który dał jeszcze na siebie czekać cirkaebałt 40 minut.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka