Dodaj do ulubionych

Petruuuuu!!!

16.12.15, 11:59

Partia Ryszarda Petru wyprzedza partię Jarosława Kaczyńskiego o 4 proc.!

Według najnowszego sondażu IBRIS:

PiS - 27 proc. poparcia,
Nowoczesna - 31 proc.
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Petruuuuu!!! 16.12.15, 12:03
      to teraz stanie sie wrogiem nr.1.....big_grin
      Führera Jarka...smirk
    • sorel.lina Re: Petruuuuu!!! 16.12.15, 12:23
      http://i68.tinypic.com/dqm6q8.jpg
    • shitlo Re: Petruuuuu!!! 16.12.15, 12:53
      W przyszłym roku mamy przedterminowe wybory. Niech Petru obieca mi tylko, że będzie TS dla dudapiesa!
      • 1zorro-bis Re: Petruuuuu!!! 16.12.15, 13:10
        powiem Wam tak: NIC nie bedzie. Führer Jarek zdobyl wladze na 4 lata i trzeba sie z tym pogodzic. PO dalo "ciala", bo byli za pewni siebie. Jezeli Führerkowi ni uda sie zaprowadzic totalnego zamordyzmu jak za Stalina to nastepne wybory przegra na sto procent. A poza tym bedzie mial juz wtedy siedemdziesiat lat na karku.
        A teraz dajmy im szalec. Im wiecej napsuja tym mniejsze szanse beda mieli na jakiekolwiek miejsca w Sejmie. Ale dopiero za 4 lata....
        Niestety.
        • shitlo Re: Petruuuuu!!! 16.12.15, 13:21
          Moim zdaniem ludzie wyjdą na ulice. Kwestia czy będzie się krew lała czy nie! Taka jest moja ocena.
          • 1zorro-bis Re: Petruuuuu!!! 16.12.15, 18:42
            czytajac PISdzielcow tu i tam dowiaduje sie, ze Poska do tej pory przez ostatnie 8 lat to byl kraj rzadu´zony przez brutalny rezim skladajacy sie ze zlodziei, mafiozwo, folksdojczow, Zydow, masonow i potomkow konfidentow Gestapo. Teraz pod wodza naczelnego wodza PISdzielcow - Führera Jarka - Polska odzyska niepodleglosc, uwólni sie spod okupacji niemiecko - bolszewickiej, gospodarka rozkwitnie do niebywalych rozmiarow a polski chlpo bedzie mogl w koncu spac spokojnie bo mu przerozne hieny-spekulanty z Europy nie wykupia ziemi i nie zrobia z niego niewolinika.
            I nastanie w Polsce teraz prawdziwy......kaczy-RAJ...big_grinbig_grinbig_grin
    • 1zorro-bis Re: Petruuuuu!!! 16.12.15, 18:45
      no i poniewaz Polski-raj przeskoczy Japonie i USA dwa razy, przerozne PISdzielce wroca na lono ojczyzny ze strasznych krajow, gdzie zostaly wygnane przez komune na emigracje.....
      I nastapi CUD.big_grinbig_grinbig_grin
      Jezu....jakby tak cale "Jackowo" do Polski sie zwalilo to by bylo......pieeeeeknie!big_grin
    • 1zorro-bis Re: Petruuuuu!!! 16.12.15, 18:52
      kurcze.....big_grin
      Nie wiedzialem ze w CNN tez folgsdojcze pracuja.....big_grinbig_grinbig_grin
      Caly Swiat pelen folksdojczy!big_grin
      wyborcza.pl/1,75477,19304320,cnn-o-polsce-wydarzenia-przybraly-bardzo-zly-obrot.html#TRrelSST
    • sza.aliczek Re: Petruuuuu!!! 17.12.15, 00:13
      Petru korzysta na tym, co się dzieje - nie wierzę w jego dominującą pozycję przez czas długi.
      Co nie zmienia faktu, ze przyjemnie patrzy się, jak pisdzielce biorą w tyłek po niespełna 2 miesiącach od ich "historycznego" zwycięstwa.
      W początku II dekady ma wejść 500+ - ludzie się zachłysną. Że zrujnuje się budżet, ze banki obciążone przeleją na nas konsekwencje wszelkich opłat - o tym zaczniemy dowiadywać się znacznie później. Korporacje w polskich bankach nie siedzą, tylko w zagranicznych - ich nie zaboli. Zaboli za jakiś czas przeciętnego Polaka.
      Podobnie wielkie markety - albo nas, kupujących, obdarzą delikatną zwyżką cen (i bez wejścia w strefę euro rachunki skoczą!), albo przerzucą to na barki tych, co towar do marketów wstawiają - polskich dostawców.
      A ja sobie poczekam i popatrzę, czy skoki też dostaną nowy podatek. Że ja sobie ... i tak dalej, to się nie liczy. Na szczęście będzie to śledził Petru! I mam nadzieję, ze nie odpuści.
      I kolejna śmieszna rzecz: Petru wyzywa się od bangsterów. To jak w takim razie nazwać Morawieckiego, dyrektora do niemal wczoraj jednego z największych banków w Polsce????? To chyba bangster do poczwórnego kwadratu, ten Morawiecki, minister.

Kupiłam sobie t-shirt! wiadomy : )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka