1zorro-bis 18.04.16, 15:17 chyba mnie zamkna.... Znowu mi wezwanie do Prokuratury przyslali..... Jakie jaja. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Prokuratura.... 18.04.16, 16:35 no coz.... Takie zycie. Ale, na pewno nie pojde, tylko moj adwokat odpowie. Po to go w koncu mam. A kobitki niech sie podniecaja.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Prokuratura.... 18.04.16, 16:39 ....od ostatniego wezwania minelo 5 miesiecy, wiec jak teraz dostanie prokurator odpowiedz to minie nastepne 5.... I tak do emerytury ....prokuratorskiej bedzie. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Prokuratura.... 18.04.16, 16:51 Bosz.....nie moge! Pytanie: a czym sie rozni "donosik" damulek od mojego "Donosiku"? Ano tym, ze moj jest "be" a damulek jest "cacy" A jeden i drugi wyglada tak samo, z tym ze moj niestety ma wieksze podstawy prawne. Strafanzeige Muster ( jekby kto byl zainteresowany to moze w google kliknac ) Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Prokuratura.... 18.04.16, 16:55 Tak czy tak, zabierz na wszelki wypadek parę niewymownych oraz skarpety - koniecznie wełniane, bo idzie podobno ochłodzenie a w celi może być zimno. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Prokuratura.... 18.04.16, 17:55 WU....no przeciez nie jestem szalencem, zeby samemu lazic. Od tego mam adwokata. Przeciagniemy to do sprawy cywilnej a potem sie zobaczy. Tak jak to widze cywilna bedzie w maju.... Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Prokuratura.... 18.04.16, 19:18 Przykro mi, ale muszę Ci uświadomić, że nawet adwokat nie uchroni Cię przed wywleczeniem w gatkach i skutego kajdankami z ciepłych pieleszy. A potem już tylko więzienny wikt i podobnie marny opierunek. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Prokuratura.... 18.04.16, 21:34 No coz....taka ma nadzieje specjalistka od donosow i robienia afer w realu. Zobaczymy, zobaczymy..... Zbliza sie, zbliza ....dzien prawdy. Mam nadzieje, ze cennego gebisu ktos nie zgubi. z wrazenia... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Prokuratura.... 19.04.16, 07:00 ....ano zbliza sie, zbliza! I poznamy w koncu te udajace "prostytutki", poznamy zapewne jako swiadkow ten tlum "klientow" odwiedzajacych po nocach i domagajacych sie "uslug"..... No, bedzie ciekawie. szczyegolnie dla sedziego i innych.... Bosz....jak mozna tak zglupiec? I to w wieku ....no juz dwukrotnie balzakowskim! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Prokuratura.... 19.04.16, 09:15 no, jade do adwokata dowiedziec sie co ta "paskudna" prokuratura tym razem chce ode mnie.... Kurcze...jak nie wroce do 14.00 to......poprosze o jakas paczke z zarciem raz w tygodniu. Bo podobno teraz w niemieckich wiezieniach z karmieniem cienko jest..... Odpowiedz Link
loczek62 Re: Prokuratura.... 19.04.16, 12:13 Zorro, a ile Ty masz lat że się tak z czyjegoś wieku naśmiewasz? Bo jeśli jesteś gimbazą podającą się za kogoś innego to zrozumiem. Ale nie rozumiem jeśli jesteś tym kim jesteś tzn. w wieku "emerytalnym" i naigrywasz się w sposób mało taktowny z czyjegoś wieku.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Prokuratura.... 19.04.16, 12:43 Loczku, Loczku ....musialbys poznac geneze tego....jak mowisz nasmiewania. Nie ma dymu bez ognia....znasz to? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Prokuratura.... 19.04.16, 12:51 ....WROCILEM! Kurcze....teraz musze szczoteczke do zebow, bielizne, cieple kapcie - wszystko rozpakowywac. Nic z tego pobytu w pierdlu nie wyszlo. A w rnecach zo stalo mi tylko to: ......"das Ermittlungsverfahren habe ich gemäß & 153 Abs 1 der Strafprozessordnung mit Zustimmung des zuständigen Amtsgerichts engestellt." Straszne.... I to w dodatku robi prokurator ....KOBIETA! Dla nie wtajemniczonych w jezyk Goethego - prokuratura w porozumieniu z sadem okregowym w miescie...."B....." nie podjela/zawiesila/odrzucila - jak kto woli - postepowanie przeciwko mnie na skutek "donosiku" pewnej damulki z miasta Mpzarta.... I pomyslec, ze w tym miescie teraz sie ma proces z druga damulka odbyc..... Straszne. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Prokuratura.... 19.04.16, 12:54 ...a to jest najlepszy dowcip na zakonczenie tego dnia: Wyjasnienie pewnej "fachury": ....."Jesli sprawe bierze w swoje rece prokurator to postepowanie toczy sie z urzedu a to oznacza, ze za postepowanie placi podatnik a potem... to zalezy, jesli oskarzony sprawe przegra to pokryje te koszty......" Nawet nie smiem napisac kto to ta....."fachura". Odpowiedz Link
k.karen Re: Prokuratura.... 19.04.16, 13:02 Zorro, Ty się lepiej przyznaj - dawno Cię zamknęli i piszesz z więzienia! O! i tylko możesz sobie tak śpiewać razem z Rudim Schuberthem: I tylko mi ciebie brak, ciebie brak w tym więźniuuuu Rudi Schuberth - I tylko mi ciebie brak... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Prokuratura.... 19.04.16, 13:07 taaaaa..... "Tak jest także w polskim prawie. Zorro beknie jak nic, kwestia tylko ile beknie. ....." No i....beknalem! Po raz drugi. A mialem juz w zeszlym roku w Lipcu siedziec! Nawet dwie damulki cytowaly paragrafy, lata wiezienia ile dostane, i ze jak tylko do domu wroce to juz kajdany na mnie czakaja.... Tak sobie mysle i sie zastanawiam: co one pala i pija? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Prokuratura.... 19.04.16, 13:09 no nie.... Czy mozna az tak zdebilec? Sluchaj myszko - czy wiesz ze za szantaz sie siedzi? I to nie tyllkko teraz mnie dotyczy. m.maska 19.04.16, 13:06 bo jak nie, to kolejne Strafsanzeige juz tak sie nie skonczy... Bei Wiederholung liegt eben ein öffentliches Interesse vor, bzw die Schuld ist wohl auch nicht mehr gering, wenn man aus dem 1. Mal nicht gelernt hat, so dass eine Einstellung nach § 153 I StPO nicht möglich ist. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Prokuratura.... 19.04.16, 13:10 a tak na powaznie: czekam z utesknieniem kiedy Ciebie w Sadzie zobacze. Moze sie w koncu czegos nauczysz. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Prokuratura.... 19.04.16, 13:21 jak widze, pewna damulka brnie i brnie w kraine smiesznosci i pieniactwa. No coz jedni podrozuja samolotem a inni palcem po....smiesznosci. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Prokuratura.... 19.04.16, 14:24 ...."Marto tylko pamiętaj o jednym. Na zimno kalkuluj i na zimno wykończ gnoja. Na spoko....." No prosze, jakich damulka ma doradcow. Pogratulowac! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Zgłaszam stanowcze dementi 19.04.16, 14:36 Niniejszym oznajmiał, źe nie mam nic wspólnego z Rudim i za nic w świecie nie wybieram się do "więźnia" Nie posiadam szczoteczki do zębów, mydła nie używam, gatki zmieniam z czestościa identyczną do króla Jogałły. PIERDLOWI MOWIĘ STANOWCZE NIE ! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zgłaszam stanowcze dementi 19.04.16, 15:26 WU....ja tez mowie stanowcze: NIE! Ale niektore damulki chetnie by mnie tam widzialy. No i maja jeszcze takigo jednego stalego "na procentach wiecznie bedacego" czytelnika i sluchacza.... Dwa raz juz probowal ale tutaj nikt sie na ich "opowiesci dziwnych tresci"......ni nabral. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zgłaszam stanowcze dementi 19.04.16, 15:59 WU...jak Pan Bog chce kogos za zycia ukarac to mu rozum odbiera, czyz nie jest tak? I to jest chyba ten nieszczesliwy przypadek: ......"poczekamy na decyzje PISEMNA i... poniewaz ten SMIEC nadal jest w necie, odwolamy sie i wtedy bedzie recydywa - nawet jesli rzeczywiscie teraz zostalo to oddalone to nastepnym razem nie bedzie. I to nie jest szantaz to jest PRAWO!!!!!......" A wiec informuje: tak, to jest DECYZJA PISEMNA w porozumieniu z Sadem okregowym. Tym samym sadem moja paniusiu, w ktorym sie spotkamy. A teraz sie mozesz odwolywac, odwolywac - ile razy chcesz. Tylko, ze ten "donosik" to zrobila Twoja kolezanka z miasta Mozarta a nie Ty.... Wiec Ty sie mozesz odwolywac ale.....do KM, moze.... I to by bylo na tyle w temacie. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zgłaszam stanowcze dementi 19.04.16, 16:24 tak sie zastanawia......czy sa jakies granice glupoty i publicznego osmieszania siebie samego bez udzialu innych? Myslalem, ze sa ale sie mylilem. Pisac o sobie i na swoj temat takie idiotyzmy to.....najpierw Policja miala niezla zabawe ogladajac fotki i czytajac te pierdoly, potem prokurator-kobieta (!!) - tej to chyba oczy na wierzch wyszly ze zdziwienia, potem....sedzina sadu..... I to wszystko na wlasne zyczenie z fotograficznym materialem "dowodowym", swoim adresem i nie tylko (!), numerami telefonow i datami i miejscami urodzenia..... Bosz......i to wszystko na wlasne zyczenie. Nie, nie ma granic glupoty. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zgłaszam stanowcze dementi 19.04.16, 16:26 ....."wow... to jest hit." Tak. to jest naprawde HIT. Ze ktos tak durny w tym wieku istnieje..... Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Zgłaszam stanowcze dementi 19.04.16, 16:35 Nie, to nie jest hit! TO JEST HIT WYSZUMIANY PRZEZ WIAREM, NADZIEJEM i MI OŚĆ KICIĘCĄ BARBARA MUSZYŃSKA - TYLKO ECHO Odpowiedz Link
vidavil-125 Re: Hit forumów dwóch 19.04.16, 17:35 Pozostał zajebiście drażniący Pan i spanikowana do ostatnich granic Pani Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Hit forumów dwóch 19.04.16, 17:46 Vidavilu, że też Ty zawsze tak w sam punkt trafiasz! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Hit forumów dwóch 19.04.16, 18:52 nie , nie spanikowana. Fachura od prawa przeciez jest.. Tylko, zeby poznac prawo nie wystarczy sprzatac kancelarie adwokacka. Ja tam wole zostawic fachowcom a nie wyglupiac sie na forum. Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: Hit forumów dwóch 19.04.16, 19:08 w sumie to lubię tę waszą "sądową" sagę : ))) tylko ciut zbyt długo się ciągnie, coś a'la brazylijska telenowela. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Hit forumów dwóch 19.04.16, 21:11 Szaliczku, wszystko wskazuje na to, że jeszcze długo będziesz mogła śledzić zawiłe wątki tej sagi! Najwyraźniej niemiecka Temida jest równie "leniwa" jak ta polska. I jak widać, rozpatruje sprawy w kolejności odpowiadającej ich wadze, nie dacie wpływu. Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Hit forumów dwóch 19.04.16, 22:02 Szaliku....bo to jest tak - jedna pieniaczka podsycana przez druga .....pania "psycholog" myslaly ze trafily na idiote. I postanowily solidarnie "idiote" oskubac z pieniedzy. Zaplanowaly to razem i na dlugo wczesniej. No a gdy okazalo sie, ze ten "idiota" to nie taki idiota, to zaczely sie dla damulek schody.... Ale tak to jest z pieniaczami i wszystkowiedzacymi. a to dopiero poczatek. No coz....takie zycie. Teraz na wycofanie sie jest za pozno i przyjdzie wypic damulkom ten kielich piolunu.... sza.aliczek napisała: > w sumie to lubię tę waszą "sądową" sagę : ))) > tylko ciut zbyt długo się ciągnie, coś a'la brazylijska telenowela. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Hit forumów dwóch 19.04.16, 22:05 ......" ... a jesli tego smiecia nie usunie sprawy nie zdola juz utopic - recydywa!...." Recydywe - to szanowna Pani ma na pewno w glowie. Recydywe glupoty. Dobranoc i milego "kombinowania" po nocach przy kompie.....D Biedny ten KM.... Ale...wiedzialy galy co braly.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Hit forumów dwóch 21.04.16, 10:11 ......"a zapomnial tfurca jeszcze o dopisaniu, ze adwokat sie ubawil..." Ano gwoli wyjasnienia - adwokat ubawil sie jako pierwszy czytajac wypociny kolezanki z miasta mozarta.... O odwiedzinach nocnych, przeroznych klientow spragnonych uslug seksualnych - powiedzmy baaaaardzo juz dojzalej kobitki, o problemach ze sprzedaza literackiego dziela dla dzieci - bo matki od prostytutki kupowac nie chca ( ten tekst to byl HIT!), i jeszcze kilka innchy ciekawych bzdur. Tak sie zastanawialismy wspolnie - co czlowiekiem powoduje, zeby sie tak publicznie przed obcymi ludzmi osmieszac i robic z siebie idiotke? I to az w tak dojzaaaaaalym wieku! Chec dokopania innym, za wszelka cene? No coz.....nie wyszlo. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Hit forumów dwóch 21.04.16, 15:32 ale pilnie czytaja, czytaja..... Bardzo "wyksztalcone" osoby. Wiadro umyte? Szmaty wyplukane? Smieci wyniesione? No, zeby bylo porzadnie! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Hit forumów dwóch 23.04.16, 20:31 dobra kobieto z forum Kalejdoskop. Lecz sie poki czas. Moge tylko Twojemu KM i Twojemu synowi wspolczuc. I to by bylo na tyle w tym temacie..... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Hit forumów dwóch 23.04.16, 21:54 przyjemnej niedzieli Do zobaczenia w Bielefeld. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Hit forumów dwóch 23.04.16, 21:57 sorry, ze to wkleje. Ale czy TA osoba jest normalna? Nie znam sie, ale chyba.....nie. ....."zanim rzuci gownem. Cytuj m.maska 23.04.16, 20:39 Polacken-Pack, ktory publikuje prywatna korespondencje, bo Briefgeheimnis jest mu tez obcy... chcesz jeszcze kilka epitetow? mozesz je dostac... a to nie ty palancie pisales o nas "dupodajki"? znasz jakies fakty z naszego zycia? no i pokaz mi gdzie ja pod moim nazwiskiem napisalam do ciebie debilu pod twoim nazwiskiem, ze jestes taki czy owaki debil? to co z siebie wydales na ludzi w miedzyczasie to twoje szczescie, ze robiles to pod nickiem bo juz dawno mialbys procesy na karku - ale teraz przerznales sprawe ty "anonimowa" srajaca mucho..." Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Hit forumów dwóch 23.04.16, 22:06 Zorro... milczenie jest złotem! Przynajmniej do czasu. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Hit forumów dwóch 24.04.16, 06:38 Sorellino.....FAKT! ......"w końcu spotkać się z czymś takim to żadna przyjemność ani dla oka, ani dla uszu, nie mówiąc o tym, że jest to poniżające dla sprawnie działającego umysłu......." Zakladajac, ze umysly dwoch kobitek dzialaja sprawnie. Obawiam sie, ze jednak maja duze braki...... W psychice i umysle. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Hit forumów dwóch 24.04.16, 06:42 szczerosc pewnej szalonej kobitki mnie po prostu z nog powala....... sorel.lina napisała: > Zorro... milczenie jest złotem! Przynajmniej do czasu. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Prokuratura.... 21.04.16, 10:33 ....i pomyslec, ze taki "donosik" dostaly najpierw chlopaki z Policji - zerkneli na obrazek satyryczny, potem na fotke "poszkodowanej", potem na ....date urodzenia, przeczytali jeszcze raz...."donosik" i..... Juz widze te ich miny. Potem w nastepnej kolejnosci moj adwokat ( jego mine widzialem osobiscie!), potem pani prokurator i pani sedzia..... No coz....pogratulowac! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Prokuratura.... 21.04.16, 11:09 no coz....z koniem kopac sie jest trudno. Kon ma zawsze racje bo mozg ma wprawdzie maly ale kopyta mocne.... Ja juz tego wygrazania i straszenia czytac nie moge, bo to jak z zacieta plyta jest - ciagle te same teksty i straszenia. A efekt jak do tej pory zaden. Zarowno tej jednej"prawniczej fachury" jak i drugiej "literatki" zadne prokuratury, sady karne i wiezienia nie wyszly. Z pierwsza - spotykamy sie w Sadzie do ktorego bedzie musiala ze swoim adwokatem kilkaset kilometrow w jedna strone jechac, a druga jesli jej bedzie malo doswiadczenia swojej kolezanki to bedzie musiala rowniez proces cywilny zalozyc.... No i potem rowniez z miasta Mozarta ponad 800 km do mnie do Sadu z adwokatem na wycieczki jezdzic. A ja czekam...... Z utesknieniem, gdy zobacze te pierwsza. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Prokuratura.... 23.04.16, 18:45 .................".. proces o obraze... czym rozni sie to co zrobil pacykarz od uderzenia kogos w twarz? ano tym, ze to trwa i trwa i trwa mimo, ze zadano od niego usuniecia SMIECIA z netu on postepuje z premedytacja wyobrazajac sobie, ze jest mscicielem nie wiadomo za co i kto go do tego upowaznil... sedzia-prokurator-kat w jednej osobie... ....." Ja - MSCICIEL - sedzia-prokurator-kat - w jednej osobie. Czyzby dluga podroz z Wroclawia do Reichu w glowence cos pomieszala? Chyba tak. Dwoch prokuratorow sparwe juz odrzucilo, adwokat przepraszal za nazywanie mnie przez jego klientke "alfonsem i skurwysynem" - ( mam to na pismie jakby kto nie wierzyl!) - a damulka sie skarzy i nazywa mnie ....MSCICIELEM. Ja wiem, ze skleroza nie boli ale bardzo w zyciu przeszkadza. Dlatego tez proponowalbym cofnac sie pamiecia kilka lat wstecz - do momentu kiedy JA OPUSCILEM to "wspaniale forum " - Kalejdoskop i Pralnie i postanowilem publicznie przeprosic wiele osob, ktorym swiadomie/nieswiadomie kretynskimi trekstami robilem przykrosc. Wtedy sie zaczely bluzgi na moj temat. Bluzgi - nie przebierajace w chamstwie i prymitywnosci. Zreszta - ja nie bylem pierwszy. O Sakralu szanowna Pani juz zapomniala? Tez sie osmielil opuscic to...."wspaniale towarzystwo". A moj obrazek-karykatura - to MOJA tworczosc, taka jak wszystkie inne - i moge go sobie ogladac gdzie chce i kiedy chce, mimo, ze dawno juz go nie ma.... Odpowiedz Link