sorel.lina 22.07.17, 21:49 Czarny kot, na straży bezpieczeństwa "zbawcy narodu" - taki widok pojawił się oczom protestujących Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Osobisty ochroniarz 22.07.17, 22:29 Przygotowywuje sie moze do jazdy na kocie? Tak mi sie Sami swoi przypomnieli. Odpowiedz Link
sorel.lina Słowo honoru 23.07.17, 10:34 Słów ci u niego dostatek, honoru brak! A to zamiast komentarza: Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Słowo honoru 23.07.17, 10:39 W czasie wczorajszego programu TVP INFO "Minęła 20" zaproszony publicysta sugerował, że protesty w całej Polsce mogą być kierowane odgórnie, bo wszyscy mają takie same znicze. /źródło: Polityczek/ Oczywiście, nawet wiem kto. Stawiam na Biedronkę. Chciałam też podziękować, bo dopiero teraz dotarło do mnie, że co roku Dzień Wszystkich Świętych atakowany jest przez spiskowców. I jeszcze krótko o Robercie Tekieli. Kiedyś twierdzi, że posiadł m.in. takie umiejętności jak uzdrawianie, słyszenie myśli innych ludzi. W latach 90. nawrócił się na katolicyzm. Stało się to, jak twierdzi, dzięki jego babci, która po swojej śmierci miała interweniować u samej Matki Boskiej . Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Słowo honoru 23.07.17, 10:44 Podpis pod focią: Szeroko zakrojona kontrmanifestacja 21 osób z Klubu Gazety Polskiej na Żoliborzu w obronie Jarosława Kaczyńskiego. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Słowo honoru 23.07.17, 11:21 Ojejkujejku. To jednak się nie odwrócił, tylko z podziwem patrzył na obrońców demokracji? Odpowiedz Link