Dodaj do ulubionych

Ostrzeżenie

05.11.17, 12:24
Odebrałem właśnie (po trzykrotnym namolnym wydzwanianiu do mnie) telefon od niejakiej Joanny Kossowskiej (podaję dane, gdyż się przedstawiła) z żądaniem odczepienia się od niej - po czym przerwała połączenie.
Joanno Kossowska - żądam zaprzestania imputowania mi jakiegokolwiek nagabywania pani w miejscu dowolnym.
Ani ja, ani moja Żona nie mamy i nie chcemy mieć wątpliwej przyjemności znać pani, ani też mieć jakiegokolwiek z panią kontaktu w żadnej formie.
Jeśli jednak będzie pani nadal jednoznacznie utrzymywała, iż w jakikolwiek sposób prześladujemy panią, rozstrzygniemy to na drodze sądowej.
Obserwuj wątek
    • ulisses-achaj Re: Ostrzeżenie 05.11.17, 12:29
      Przed chwilą miałem identyczny telefon od tej samej osoby. Informuję ją, że od lat nie poswięciłem jej w sieci ani jednego słowa. Wszelkie dalsze nagabywania potraktuję jako mobbing i stalking i zawiadomię o tym stosowne władze.
      • sorel.lina Re: Ostrzeżenie 05.11.17, 12:42
        Ja również informuję tę Panią, że nie znam jej i nie życzę sobie jej poznawać. Nie życzę sobie także zakłócania naszego miru domowego poprzez wydzwanianie na nasz prywatny numer telefonu, którego jej nie udostępnialiśmy.
        • 1zorro-bis Re: Ostrzeżenie 05.11.17, 12:51
          ja mialem jakies dziwne telefony z Polski ale gdy odbieralem to ta osoba natychmiast sie wylaczala. szkoda, ze nie zanotowalem numeru telefonu ktory zaraz skasowalem. Powtorzylo sie to 3-4 razy...smirk
          • wscieklyuklad Re: Ostrzeżenie 05.11.17, 12:59
            Joanna Kosowska telefonowała z numeru zastrzeżonego - to taki rodzaj cywilnej odwagi.
            Nie wiem co bidulka miała na myśli, ale po raz kolejny odradzam taką formę kontaktu.
            I doradzam konsultację lekarską inną niż internistyczna lub kardiologiczna.
            • 1zorro-bis Re: Ostrzeżenie 05.11.17, 14:19
              A kto to do diabla jest??!
              • sorel.lina Re: Ostrzeżenie 05.11.17, 14:24
                1zorro-bis napisał:

> A kto to do diabla jest??!

Nie wiadomo. Widać jedynie to, że ta osoba ma problemy ze zdrowiem.

• 1zorro-bis Re: Ostrzeżenie 05.11.17, 16:20
                  a skad ta "Joanna Kossowska" ma numery prywatnych, domowych telefonow??smirk
                  • wscieklyuklad Re: Ostrzeżenie 05.11.17, 17:11
                    Zapewne z netu. Firmy z własnej inicjatywy podające błędne dane co do wykształcenia i miejsca zatrudnienia akurat numery telefonu prywatnego ( bez uzyskania zgody właściciela ) podają prawidłowo.
                    • wscieklyuklad Re: Ostrzeżenie 05.11.17, 17:13
                      Nie wiem co to za indywiduum, ale skoro wydzwania do osób z Podwórka, to zamieściłem ostrzeźenie właśnie u nas. I radzę wziąć je sobie do serca.
                      • dunajec1 Re: Ostrzeżenie 05.11.17, 17:39
                        Moze to ta co pozowala do portretu zorra?
                        Zoro, przyznaj sie bez bicia.
                        • 1zorro-bis Re: Ostrzeżenie 05.11.17, 18:04
                          a cholera je wie....smirk
                          Akurat moj numer telefonu ma niewiele osob....big_grin
                          Te tak.....smirk
                          dunajec1 napisał:

> Moze to ta co pozowala do portretu zorra?
                          > Zoro, przyznaj sie bez bicia.
                          • k.karen Re: Ostrzeżenie 06.11.17, 08:24
                            Coś nieprawdopodobnego!
                            Co to, jakiś wirus świrotelefoniczny, czy jak?
                            Najpierw do mnie były telefony, od innego świra z Austrii, teraz do Was...

Może i dobrze, że PiS chce zaostrzenia przepisów dotyczących obrony koniecznej i naruszenia miru domowego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka