Dodaj do ulubionych

WU......!!!!

14.03.18, 15:43
czytales? Nie?? To czytaj!!!
Wkleila to pewna ...."damulka".
Ja mysle, ze mozesz teraz spokojnie za jej wieloletni hejt wyroku w procesie karnym sie domagac! Wyrok masz jak w banku, adres i namiary masz, swiadkow i dowodow bez liku!
Zobacz!!!big_grinbig_grinbig_grin
www.infor.pl/prawo/prawo-karne/pokrzywdzony/751663,Odpowiedzialnosc-karna-za-hejt-w-internecie.html
Obserwuj wątek
    • wscieklyuklad Re: WU......!!!! 14.03.18, 17:12
      Sam fakt, iż toto wkleja link do informacji o prawie do ochrony wizerunku dowodzi, że ani toto, ani fijołek podalpejski nie KUMAJĄ NI W ZĄB TREŚCI CZYTANYCH. Oczywiście, że posiadamy screeny WSZYSTKICH CHAMSKICH POMÓWIEŃ I NAPAŚCI NETOWYCH pod naszym (a zwłaszcza Sorelliny) adresem, Wszystkie te opowiastki o celu studiów Sorelliny, o naszym życiu PRYWATNYM, są udokumentowane, bo nigdy nie wiadomo do czego jeszcze mogą posłużyć.
      Jak już pisałem poprzednio, w KĄŻDYM - a zatem i w wolskim - prawie świr nie podlega karze, gdyż nie jest w stanie krytycznie oceniać swoich postępków (a więc i przestępstw).
      W przypadku sądowej konfrontacji po zażądaniu konsultacji przez biegłego psychiatrę, byłbym z góry skazany na umorzenie sprawy z powodu spełnienia przez zjawiska biologiczne kwalifikacji do "żółtych papierów".
      Szkoda mi więc czasu, którego i tak mam zbyt mało by go trwonić i rąk, które długo musiałbym myć po kontakcie z tym gównem.
      • 1zorro-bis Re: WU......!!!! 14.03.18, 17:34
        WU....kazdy NORMALNY czlowiek tak by zareagowal jak Ty i ja....big_grin
        Ale przeciez mamy do czynienia z totalnymi swirami, ktorych jedynym celem przegranego zycia jest dokopywac innym - gdzie sie da i ile sie da! Stad ta liczba donosow tu i tam, do prokuratorow i ilosc rozkrecanych spraw sadowych w kilku krajach!big_grinbig_grinbig_grin
        • wscieklyuklad Re: WU......!!!! 14.03.18, 17:54
          A tu przykład, jak się próbuje robić z lekarzy skorumpowanych przestępców.
          Poniżej zdjęcie sms-a, jaki dziś otrzymałem i moja na niego odpowiedź:

http://i63.tinypic.com/2ynlaoo.jpg
          http://i63.tinypic.com/jq14eu.jpg
          • 1zorro-bis Re: WU......!!!! 14.03.18, 18:59
            WU....Ty dostajesz tego typu SMSy ( domysl sie od kogo ) - a ja dostaje prosby na FB do przyjacia do moich znajomych od przedziwnych osob, ktore nie maja ZADNEJ historii na FB i ZADNYCH znajomych. Na moje pytanie - a skad sie znamy? To znika.....big_grin
            Mozesz sie domyslic, kto taka "dzialalnosc" prowadzi....smirk
          • k.karen Re: WU......!!!! 14.03.18, 20:36
            WU, operator tego numeru to T-mobile - 784
            Bardzo dobrze! MUSISZ to zgłosić! Nawet nie wahaj się ani chwili!

www.numery.info.pl/kierunkowy.php?prefix=784 - cały nr możesz sprawdzić pod tym linkiem
            • wscieklyuklad Re: WU......!!!! 14.03.18, 21:10
              To nie T mobile.
              Cwaniaczka zadarła z niewłaściwym człowiekiem. I za głupotę zapłaci.
              • 1zorro-bis Re: WU......!!!! 15.03.18, 07:42
                WU....ja mysle czas poblazania sie skonczyl! Czas zaczac "wyplate" za rozne dranstwa.smirk
                • wscieklyuklad Re: WU......!!!! 15.03.18, 11:59
                  Poczekam cierpliwie do czasu rozstrzygniecia ostatecznego w wiadomo jakiej sprawie. A potem sie zobaczy.
                  • 1zorro-bis Re: WU......!!!! 15.03.18, 16:30
                    ja mysle, ze cierpliwosc ma u kazdego granice....
                    • wscieklyuklad Re: WU......!!!! 15.03.18, 16:44
                      1zorro-bis napisał:

> ja mysle, ze cierpliwosc ma u kazdego granice....
                      >
                      Ja jestem cierpliwy.I ryję ze śmiechu, jak sobie przypomnę rozpaczliwe próby ratowania sytuacji przez prowokatorkę z telefonem Heyah.
                      Pierwsza odpowiedź na moje stwierdzenie o powiadomieniu prokuratury nadeszła PO 20 SEKUNDACH od wysłania przeze mnie tej informacji. (chamski post otrzymałem 4 godziny wcześniej i czekałem specjalnie, by zobaczyć jak szybkie będzie usprawiedliwianie się i odkręcanie kota ogonkiem). Natychmiastowa odpowiedź przepraszająca świadczy, że telefon przez cały czas trzymało toto pod ręką by natychmiast wykorzystać moją odpowiedź na namawianie do przestępstwa. Bidactwo zapomniało, że nie jestem dzieckiem szczególnej troski i nie uznaję autorytetu "pedagoga" - cóż zawodowe tego indywiduum zboczenie.
                      Toto czekało, że napiszę dwie stówy od ręki a wtedy pogna by powiadomić kogo trzeba, że można u mnie kupić lewe zwolnienie lekarskie. Kolejne biadolenia "usprawiedliwiające" słało to coś jeszcze trzy minuty.
                      Mogę sobie wyobrazić te gacie pełne strachu i nie tylko.

Pożywiom - uwidim.
                      • 1zorro-bis Re: WU......!!!! 15.03.18, 17:58
                        te prowokacje sa na poziomie zdebilalego psychologa....klinicznego.big_grin
                        • wscieklyuklad Re: WU......!!!! 15.03.18, 19:25
                          Pudło!
              • sorel.lina Re: WU......!!!! 15.03.18, 11:07
                Nędzna prowokacja. Nie wypaliła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka