Dodaj do ulubionych

I WYMIOTUJE

14.05.20, 19:22
Oto przykład logiki wypowiedzi opiekunia.

Na miejscu jego żony za każdym razem, gdyby tylko spojrzał w moim kierunku, wymiotowałabym z obrzydzenia.

Wymiotowała NATYCHMIAST gdy spojrzałem na słitfocię opiekunia (czyli w kierunku opiekunia jak głosi post opiekunia tegoż wyboldowany w oryginale gniota) (nawiasem mówiąc, ja też miałem na ten widok womity)

Otóż opiekunię zdanie faktycznie logiczne, jeśli miało kolejny wbić klin między mnie i Ukochaną Żonę, winno brzmieć następująco:

Na miejscu jego żony, za każdym razem , gdyby tylko spojrzał w JEJ kierunku, wymiotowałabym z obrzydzenia.

Nie zaczepiaj Pana bidulko bo nie kumasz najprostszych pojęć logicznych. I dlatego już zawsze będziesz tylko zwykłym opiekuniem.
Obserwuj wątek
    • wscieklyuklad Re: I WYMIOTUJE 14.05.20, 20:55
      Lyknęliśmy profilaktycznie fenactil.
      • wscieklyuklad Re: I WYMIOTUJE 15.05.20, 06:14
        Bidzia czyta i udaje, że kuma.
        Tytuł wątku I WYMIOTUJE.

Zażycię fenactilu - żeby w nocy nie mieć nudności i wymiotów - co TKWI JAK BYK na ulotce leku.

Bossszzzzeee aż dreszcze przechodzą po plechach jak toto przeczyta jakąkolwiek ulotkę dotyczącą użytkowania i weźmie się do realizacji.
        ACHTUNG od przylądka Horn po Grenlandię!
        Swoją drogą ciekawe samozaparcie w dowodzeniu, że jest się totalnym bezmuzgofcem nie kumającym ni w ząb czytanych treści.
        • 1zorro-bis Re: I WYMIOTUJE 15.05.20, 07:52
          WU....a czego Ty oczekujesz od AMEBY?
          AMEBA to do konca zycia zostanie AMEBA.big_grin
          • wscieklyuklad Re: I WYMIOTUJE 15.05.20, 10:19
            To z wysp to poziom rozwielitki. Bawi do łez.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka