wscieklyuklad 20.10.21, 19:17 Na dobry poczontek. Oto nasz minister osFiaty. Użądlił nas do głembi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wscieklyuklad Re: HA9 20.10.21, 19:38 Wstrętna żydolewacka nagonka pełna nienawiści. A gdzie mem o kradzieźy wiertarki przez sędziego z kasty? Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 20.10.21, 19:40 Kreciku, toź to golec jest przecież. Jak nie wzniesie murów to se power bank w glebę wrazi! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 20.10.21, 19:46 Właśnie uzmysłowiłem sobie, że nie wstydzę się chlewu, który zawiózł do Parlamentu Europejskiego jaśnie panujący nam premier Morawiecki. Nie wstydzę się, bo chodzę na protesty i walczę z chlewem tak, jak potrafię. I jestem z siebie dumny. Politycy wszystkich krajów UE nie zostawili dziś na Morawieckim suchej nitki. Nie zostawili jej również na Polsce. Został publicznie wychłostany. Odarty z resztek godności. Szefowa Komisji Europejskiej Ursula von der Leyen: - Będziemy bronić praworządności i traktatów Unii wszelkimi środkami. Nigdy nie przegraliśmy procedury naruszenia. Będziemy bronić obywateli w Polsce. Nazwano Polskę krajem autorytarnym, a Morawieckiego i PiS dyktaturą zagrażającą Unii. Z kraju elitarnego, wpływowego, którego obywatel został prezydentem Europy, staliśmy się Jej zakałą, wypełnionym ropą, pulsującym wrzodem. Morawiecki - pierwszy łgarz Rzeczypospolitej Polskiej, bez cienia skruchy tupał nóżkami w czasie swojego przemówienia. Niezdarnie, jak statysta z „Ukrytej prawdy”. Wytarł sobie twarz Solidarnością, zapominając o tym, że Jej twórcy: Pan Lech Wałęsa i Pani Henryka Krzywonos-Strycharska od lat walczą z pisowską dyktaturą. Beata Szydło (ta od wypadków samochodowych) swoją twarz wytarła frazesami o przelanej polskiej krwi w walce o wolność Ojczyzny, ale musiała dostać pomroczności jasnej, bo zapomniała, że wszyscy Powstańcy o Szydło i jej partii mówią - dyktatura. Kocham Europę. Od kilku lat nie chwalę się za granicą, że jestem Polakiem. Niemniej teraz, po obejrzeniu kompromitacji Polski w europarlamencie, mam poczucie, że Polska, to również ja. To My chodzący na protesty i walczący o normalność. Bycie opozycjonistą, to powód do dumy. Głęboko wierzę, że nadejdzie dzień zwycięstwa nad przemocą, populizmem, głupotą i bezprawiem. Powtarzam często - żadna dyktatura nie trwa wiecznie. Wszystkie prędzej, czy później upadały, a dyktatorzy i Ci, którzy dyktatorów wspierali, kończyli marnie. Kim Dzong był heteronormatywny, płodził dzieci. W ten sposób przedłużył dyktaturę w Korei. Jarek na szczęście potomków nie ma. Wraz z nim odejdzie kiedyś jego równie marna jak on sam dyktatura. Podstawą wszystkiego jest wolność i miłość. Kaczyński, Duda, Morawiecki są zaprzeczeniem tych dwóch wartości. A kto wojuje z wolnością i miłością, ten przegrywa. I PiS przegra. Z ich pazernością i skorumpowaniem, rzucą się sobie do gardeł zaraz po pogrzebie na Wawelu. I wtedy mam nadzieję odbędą się największe protesty w historii kraju. Po to, żeby już nikt tego obłąkanego socjopaty nie zastąpił. A jak wiemy, kilku stoi w kolejce. Z netu Pełna zgoda z wyjątkiem jednego: NIE PRZEGRA! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 21.10.21, 16:57 Były kandydat PiS na wójta z zarzutami usiłowania zabójstwa z użyciem broni palnej: „Na jedną z posesji w Masłomiącej w gminie Michałowice w Małopolsce przyszedł mężczyzna. W trakcie rozmowy z gospodarzem doszło do awantury. 59-latek postrzelił gospodarza z broni czarnoprochowej. Ranny mężczyzna został przetransportowany śmigłowcem do szpitala. Pokrzywdzony przeżył” Z netu No to ma awans do SSP jak w banku! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 21.10.21, 17:13 W tej grupie jest 16 dzieci i ciężarna kobieta. Jazydzi, którym za przejście na wiarę Prawdziwych Wolaków groziła śmierć z rąk muzułmanów. W uznaniu tejże wiary pograniczne skurwysyny zapewne na rozkaz oberskurwysynów z góry wywiozły ich do lasu. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 21.10.21, 17:44 Ze skojarzeniem na You! To proces nieosiągalny dla ratlerków. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 21.10.21, 17:49 WYROK DLA PODPALACZA Z MARSZU NIEPODLEGŁOŚCI 10 miesięcy więzienia - to wyrok dla Piotra K., nacjo-kibola z Białegostoku, który podpalił mieszkanie w Alei 3-Maja wrzucając do niego racę. Działo się to podczas Marszu Niepodległości, w ramach którego co roku 11 listopada do Warszawy zjeżdżają "narodowo" wzmożeni chuligani z całej Polski. Rzucających było więcej, krzyczeli "niech się kurwa pali!" i celowali w okno piętro wyżej, gdzie powiewała tęczowa flaga. Traf chciał, że tylko 36-letni Piotr K. dorzucił, jednak nie do celu. Zapalona raca była przyczyną pożaru w pracowni znawcy twórczości Witkacego Stefana Okołowicza. Chwilę wcześniej narodowcy demolowali Empik rzucając kostką brukową w policję. Po incydencie podpalenia mieszkania wszczynali jeszcze burdy na błoniach Stadionu Narodowego. Skazany oprócz kary więzienia ma także zapłacić zadośćuczynienie spółdzielni w wysokości 4296,95 zł oraz pokryć 5742 zł kosztów sądowych. Z jednej strony kibol dostał karę z niższej półki widełek przewidzianych za ten czyn. Skazano go za stworzenie zagrożenia dla życia i zdrowia wielu osób, za co grozi od 6 miesięcy do nawet 8 lat pozbawienia wolności. Z drugiej - dobrze, że tym razem nie dostaliśmy, jak co roku po Marszu Niepodległości, informacji od policji, że "sprawców nie udało się zidentyfikować". Pracownicy i wolontariusze Ośrodka byli w samym środku wydarzeń 11 listopada. Wszystkie materiały wideo przekazaliśmy policji, by pomóc znaleźć chuliganów z Marszu Niepodległości. Z netu Ratlerek do boju! Ułaskawiać! A łemigracja juź popuszcza w gaciory ze szczynścia na myśl o kolejnej demolce miasta 11.11. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 21.10.21, 18:04 To się okaże! Nie będą żydolewaczki pluć Patryotom w ryj! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 22.10.21, 15:04 Nie płacz, nie płacz Kupię c8 chechłacz. A swoją drogą wszystkie te pisianki i propisianki jakieś takie rozszlochane wiecznie. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 22.10.21, 17:00 Po pierwsze primo - matoły będą się dąsać o obszczane drzewko terytorialsa Po drugie primo - wybory zostaną sfałszowane i miejmy choćby płonną nadzieję, że nie na skalę umożliwiającą zmianę Konstytucji. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 23.10.21, 09:50 Tłumaczy Syryjczykom, źe nie ma o co kruszyć kopii, bo plecaczki zwędzone były to takie, jak odstęp między girami. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 23.10.21, 09:56 Bitwa pod Lenino. Rocznica wymazana, Żołnierze zapomniani, Żołnierze odarci przez podłych ludzi z czci . Czy się komuś podoba czy nie to nie kto inny, a Oni, żołnierze Wojska Polskiego z frontu wschodniego, którzy walcząc przeszli szlak bojowy od Lenino do Berlina, to Oni wyzwolili ziemie polskie spod okupacji Niemiec hitlerowskich. Nie można dzisiaj zapominać o tych żołnierzach – o zwycięzcach, nie można i nie pozwolimy na to, a obecna w Polsce polityka historyczna kreowana poprzez filtrację zdarzeń, przez m.in. IPN oraz prawicową ekstremę , nachalnie gloryfikująca kult tzw. „Żołnierzy Wyklętych” (WiN, NSZ, NZW) nie zmieni faktów, bo te są takie jakie są, takie jak historia odnotowała, a żyjący jeszcze uczestnicy tamtych zdarzeń są w stanie potwierdzić. Żołnierze Wojska Polskiego z frontu wschodniego są Zwycięzcami, są Bohaterami ! Cześć i Chwała Bohaterom !!! Nie pozwólmy upolityczniać historii, traktujmy ją jak lekcję i uczmy się, wyciągając wnioski, układać stosunki międzynarodowe w kierunku pokojowego współistnienia narodów , nigdy przeciw sobie. Z netu O dziwo ratlerek nie wprowadziło nowej daty godnej uczczenia np. dnia utworzenia brygady świętokrzyskiej lub dnia ludobójstwa Polaków przez rzołnieży wyklentyh. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 23.10.21, 10:14 Absolwentka Międzywydziałowych Studiów Wschodniosłowiańskich wiceminister Olga Semeniuk z nową posadką. Została wybrana na przewodniczącą Rady Polskiej Agencji Kosmicznej. Z netu Wybór w punkt. Faktycznie nie z tej Ziemi. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 23.10.21, 10:23 Chopin jest polskim artystą i jesteśmy z tego bardzo dumni. Czasami się denerwujemy, kiedy ktoś mówi, że pochodził z innego kraju, ale tak jak powiedziałem - muzyka Chopina jest światowa. Z netu Bierz positivum opakowanie dziennie. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 23.10.21, 10:34 Tym razem jednak na stronie pojawiło się nagranie audio, które 13 września 2018 r. wysłał Dworczykowi Surmacz. Nagranie pochodzi z 12 września, słyszymy na nim mężczyznę, który rozmawia z... Dworczykiem. O co w tym wszystkim chodzi? Nagranie trwa niecałe dwie minuty. Najpierw w tle słyszymy muzykę, pierwszy odzywa się szef kancelarii premiera. Dworczyk: No hej. Mężczyzna: Halo. D: No hej, hej. Jesteś? M: Jaka formuła? D: Formuła jest następująca, otóż mój drogi, mój drogi, tak... Pani Anna Sabina Zalewska, czy jak tam jej pies mordę lizał. M: No Zalewska, no. D: Wycofała dziś wieczorem, przesłała marszałkowi Sejmu pismo, w którym wycofuje swoją zgodę na kandydowanie na stanowisko rzecznika praw dziecka. M: Przesłała pismo, w którym wycofuje... D: Do marszałka Kuchcińskiego, w którym wycofuje swoją zgodę kandydowania na stanowisko rzecznika praw dziecka. M: I teraz tak, kto poinformował? Musimy dać coś takiego... Czy dowiedział się, poinformował PAP? Nie wiem, no coś musi być. D: Źródła zbliżone do kręgów. M: A kręgi? D: Ze źródeł w Prawie i Sprawiedliwości no, żartuję. M: No dobra, PiS, no dobra, nie bo to ważne, no bo to wiesz, różne mogą być źródła. No dobra, niech będzie to, szerokie źródło. D: Dobra. M: Dobra, robimy, zaraz będzie. D: No to dzięki, na razie, hej, cześć. Tego samego dnia na stronach PAP pojawiła się depesza: "Sabina Lucyna Zalewska przesłała wieczorem do marszałka Sejmu Marka Kuchcińskiego pismo, w którym wycofuje swoją zgodę na kandydowanie na stanowisko Rzecznik Praw Dziecka - przekazały PAP źródła w Prawie i Sprawiedliwości". Rezygnacja Zalewskiej miała związek z publikacją "Tygodnika Powszechnego", w której zarzucono Zalewskiej plagiat. Mężczyzną, z którym rozmawia Dworczyk, jest Tomasz Grodecki, który od kwietnia 2017 r. był zastępcą redaktora naczelnego w PAP. Grodecki zajmował się PiS jeszcze przed 2015 r. Koledzy z PAP nazywali go złośliwie "Nowogrodecki" od ulicy Nowogrodzkiej, gdzie znajduje się siedziba PiS. Jak dowiedziała się "Wyborcza" oraz jak wynika z historii ukradzionej korespondencji, Grodecki pomylił się i zamiast wysłać na ogólnego maila informację, że Zalewska nie będzie kandydować na rzecznika praw dziecka, to omyłkowo wysłał nagraną rozmowę. Tym samym nagranie z Dworczykiem trafiło do kilkudziesięciu osób. Grodecki używał popularnego wśród dziennikarzy programu ACR, który służył do nagrywania rozmów...." Z netu. Piesek? A jakiej rasy? Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 23.10.21, 10:38 Powiem tak Panu Komuniście na Twój Polski Ład - jako mały przedsiębiorca z dochodem/przychodem 15-50k pln (Dochodem 12-20): Zwalniam wszystkich pracowników - dlaczego? - pracownik pracując rzetelnie przez 5-6 h dziennie z przywilejami nie będzie zarabiał więcej ode mnie po twoich podwyżkach (w przeliczeniu na godzinę pracy). JA pracuje po 20h h na dobę prawie nie widząc rodziny a przywilejów nie mam. To ja płacę podatki za siebie i wszystkie osoby, które zatrudniam! To m.in, z tych podatków Ty rozdajesz pieniądze tym, którzy nic nie robią!!! Jak wywalę pracowników, dochód pozostanie w okolicy 8-12k pln, na podwyżki "Twojego ładu" się nie załapie. Nie będę miał problemów z pracownikami i ew. kar związanych z niejasnościami przepisów lub problemów z tym, że pracownikowi się należy. A co mi się należy?! Będę miał mniej pracy, w związku z tym będę mniej jeździł samochodem i tu kolejna "strata" bo na akcyzie z paliwa zarabiasz Ty a nie ja! Paradoksem jest to, że ja nie potrzebuję Twoich pieniędzy ale Ty potrzebujesz moich. A ja Tobie ich nie dam!!! Z netu Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 24.10.21, 08:31 netinfo24.pl/pawlowicz-twierdzi-ze-wladze-ue-dzialaja-nielegalnie-i-zawiesila-je-zaskakujacy-wpis-sedzi-tk-obiega-siec/?fbclid=IwAR2PhZTDiGzlrFVkBr2epSfZYtyarQuDvMvgxt39RgcAnVDUqoNJcaC9m4M Paranoja fulminans... Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 24.10.21, 08:38 Wzruszyłem się i szlocham, więc przerwę na jakiś czas. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 24.10.21, 11:47 Myśliciel z pis - legutko: „Parlament Europejski jest poronioną instytucją. Powinien być zlikwidowany”. z netu Legutko to ono ma we łbie z powodu braku muzgu. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 24.10.21, 11:48 Wstrętny żydolewacki tekst - to człowiek bez serca! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 24.10.21, 19:25 Tuż p przeczytaniu o tłustym łbie kempy na rosół. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 25.10.21, 14:41 Medycyna odmówiła terapii. Trwają prace nad stosownym lekiem, ale mózgu nie da się stworzyć w warunkach in vitro i wszczepić udale. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 26.10.21, 14:59 Spokospoko! To u dołu to wiecznie bredzący bezmuzgowiec Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA9 26.10.21, 17:24 OKO.press opisuje historię 29-letniej Judith z Konga, która była w trzecim miesiącu ciąży, gdy polscy pogranicznicy przerzucili ją przez druty na granicy między Polską a Białorusią. Dwa dni później kobieta poroniła. Odpowiedz Link