Dodaj do ulubionych

do serca przytul psa...

09.09.09, 00:52
na www.dabrówka.info Livia napisała

"Skoro mamy już temat o kotach i fundacji agapeanimali, pragne wspomniec o tym, co dzieje sie na naszym, gminnym podworku. Otoz moze nie wszyscy wiedza, ze na terenie Składowiska Odpadow Komunalnych w Dopiewie znajduje sie Przytulisko dla Zwierzat. Wiele pieknych, i niekiedy rasowych psow czeka tam na nowe domy. Schronisko wydaje sie byc troche zapomniane przez swiat, bo usytuowane jest tak daleko i malo naglasniane, a moze akurat ktos z nowoprzybylych mieszkancow rozwaza zaadoptowanie futrzastego przyjaciela..."

dla wszystkich, którzy tam nie zaglądają, a chcieliby pomóc - zrodził się pomysł pomocy temu przytulisku, szczególnie, że zbliża się zima i przyda się każdy stary sweter do ocieplenia budy czy też złotówka na karmę.

Bardzo proszę o przeczytanie tego wątku, ponieważ niewielkim nakładem możemy bardzo pomóc psim biedom z naszej okolicy
www.dabrowka.info/forum/sprawy-lokalne/do-serca-przytul-psa#comment-450
Obserwuj wątek
    • cichona78 Re: do serca przytul psa... 09.09.09, 20:25
      Melduję się zwarta i gotowa:)
      • domina_75 Re: do serca przytul psa... 11.09.09, 00:25
        Jestem!...mojego psa mogę już tylko w myślach tulić do serca [']
    • colcik1 Re: do serca przytul psa... 12.09.09, 14:54
      jesteśmy po wizycie i cóż mogę powiedzieć, hmmm... chyba swoje wrażenia i odczucia zostawię na osobiste spotkanie z Wami.
      Jest przytulisko, są psy, mają budy i suchą karmę w miskach, więcej nie chcę pisać.
      Zabieramy się kochani do roboty!!!!

a tutaj kilka fotek
      img6.imageshack.us/i/46438341.jpg/
      img171.imageshack.us/i/85232235.jpg/
      ta sunia trafiła do przytuliska zaledwie kilka dni temu, może ktoś jej szuka
      img170.imageshack.us/i/69355145.jpg/
      ten biedak też jest od kilku dni, cały trzęsie się ze strachu i warczy nie mogąc poradzić sobie z nową sytuacją
      img14.imageshack.us/i/33081010.jpg/
      i pozostali przymusowi mieszkańcy boksów
      img170.imageshack.us/i/97296988.jpg/
      img170.imageshack.us/i/76065411.jpg/
      ten piesek ma piękne oczy
      img245.imageshack.us/i/47102165.jpg/
      ale jakąś chorobę skórną, spójrzcie na jego sierść img35.imageshack.us/i/74454653.jpg/

a ten strasznie chore oczy
      img15.imageshack.us/i/97441232.jpg/
      myślę, że nic więcej pisać nie trzeba ;(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka