w.iwo 04.09.10, 02:35 rzadko zdarza się egzemplarz który umie słuchać kogoś innego poza sobą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3goust Re: co CIę irytuje w facetach ? 04.09.10, 06:24 chcesz słuchającego samca? Kup Sobie psa. ;) A problem ze słuchaniem wynika może z braku słuchu u mężczyzn lub umiejętności przekazania informacji przez blondynki. Nikt nie jest w stanie odczytać wiadomości typu: ONA: Mam młotek, to wiesz, trzeba to, tym tam zrobić? ON -[Nie nie wiem] zatłuc Cię? ONA: -Będzie bolało? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazisko czadowe są te pytania z tezą 04.09.10, 22:09 Coś w stylu: "czy przestała Pani już brać narkotyki?" Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: czadowe są te odpowiedzi 05.09.10, 16:33 cudownie, to właśnie mnie irytuje w facetach ;) brak dystansu i zupełne brak poczucia humoru hehe czy wszystko co złe, głupie, marudne i jasnowłose to kobiety ?"Mężczyźni są szalenie nielogiczni - twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same. Lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać." czy faktycznie nie irytuje Was nic u innych facetów ? kierownik, szef, kierowca autobusu, policjant, sprzedawca pieczywa ;) świat się nie kończy na babach... niektóre z moich znajomych twierdzą iż TA złota myśl jest na pewno prawdziwa "Mężczyznę od dziecka odróżnia przede wszystkim to, że musi się golić." Odpowiedz Link Zgłoś
3goust Re: czadowe są te odpowiedzi 05.09.10, 22:41 "Mężczyznę od dziecka odróżnia przede wszystkim to, że musi się golić." hm a mnie uczono innej wersji... Czym różni się mężczyzna od dziecka? Tym że dziecko zostawisz z nianią;) Wiesz jaki problem jest z tym że mężczyźni są jacy są? Otóż każdą kobietę irytuje facet, a wiec swoje dziecko płci samiec, wychowuje tak by słuchało się jej etc. ale zapomina że jest wtedy matką, i wychowuje wtedy mamin-synka, których to kobiety bardziej nie lubią niż tych którzy irytują. Wiec najlepsza wersja faceta to ta irytująca.... Przepraszamy;) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: czadowe są te odpowiedzi 06.09.10, 03:01 no tak, moje dziecko bym z nianią nie zostawiła ;) eee nie przepraszaj... zresztą nie trzeba zostawiać opiekunki dla mężczyzny, wystarczy karton piwa i baterie do pilota ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: czadowe są te odpowiedzi 06.09.10, 10:49 w.iwo napisała: > "Mężczyźni są szalenie nielogiczni - twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same. Lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać." A kobiety tak nie twierdzą? To jak z tą skrzynką piwa i bateriami do pilota? ;) Oba gatunki są niestety totalnie różne. To co dla kobiety jest piękne dla faceta po prostu ma kolor różowy, lub wyblakły czerwony... pewnie farba była stara ;) Faceci mają tendencje do upraszczania, kobiety wprost przeciwnie. Ale spłycanie problemu jest nie wskazane. Każdy egzemplarz jest inny. Ma wadę, która jest zaletą u innego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: czadowe są te odpowiedzi 06.09.10, 12:47 to jak z grą słowną ;) czytałam gdzies w przemądrzałych złotych myślach lub tez cycatach jak ktoś woli, że kobieta od mężczyzny różni się jedynie zarostem ... może to i prawda ? prawdę mówiąc zaczynając ten jakże inteligentny temat poruszona wyższością cycatu nad rzeczywistością, która nas otacza, myślałam (nie bolało) że odezwą się kobiety które z wrodzonym wdziękiem będą narzekać na okolicznych samców... "aleee nieeee" jak powiedział Maciej w skeczu pt.Smok ;) głosy męskie testosteronem przepełnione wyraziły swoje obawy przed upraszczaniem stosunków męsko-damskich ;) nigdy nie wiadomo w którą stronę to pójdzie :) może więc warto podjąć równoległy temat, czyli co Cię najbardziej irytuje w kobietach ? Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: czadowe są te odpowiedzi 07.09.10, 08:29 w.iwo napisała: > "aleee nieeee" jak powiedział Maciej w skeczu pt.Smok ;) Mój idol, wzór mężczyzny ;) Co mnie irytuje w... chyba nie ma co roztrząsać. Prawdą jest o tych marsach i wenusach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: czadowe są te odpowiedzi 07.09.10, 13:06 w.iwo napisała: > Maciej czy Smok ? ;) Smok nieeeee, smok guupi był, bo nie wiedział, ze po smardzach to suszy strasznie ;) Oczywiście Maciej. Maciej żonaty, syna ma, a gupi po matce!, silny po... mówią, ze po kowalu ale... kto by w to wnikał, a dziadek... ot zakała rodziny... ;) Wracając do tematu, może kobiet nic nie irytuje? A może lubią jak irytuje? ;) A nas bardziej irytuje, że próbują znaleźć to co irytuje? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: czadowe są te odpowiedzi 07.09.10, 19:17 bo ja jako przedstawiciel żeńskiego odłamu człowiekokształtnych jestem wyjątkowo irytująca... nawet zaświadczenie mam od własnego chłopa ;) ale jak wiadomo to nieobiektywne jest... ale że nie narzekacie na baby to mi się wierzyć nie chce... jakieś to podstępne jest ;p Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: czadowe są te odpowiedzi 08.09.10, 09:43 to prawda, jakiś czas temu przeglądnęłam już te wypowiedzi i stwierdziłam iż zgadzają się z rzeczywistością... ale, aleee co do narzekania... rozmawiałam ostatnio z pewnym uroczym panem, który twierdził pewnymi naszymi emocjami kieruje teoria domina ;) "Pani kochana, wystarczy że go żona wkurzy albo szef podręczy, potem przychodzi taki do mnie i się zaczyna przekazywanie impulsów nerwowych..." może coś w tym jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_szwarc Re: czadowe są te odpowiedzi 07.09.10, 19:14 www.youtube.com/watch?v=UgWHIguqnGg polecam powyższy skecz. cała prawda o mężczyznach .... i kobietach :P Odpowiedz Link Zgłoś