plunio7 Re: Która apteka najtańsza w Legionowie? 20.10.10, 19:32 Jak na mój gust, to ta przy postoju taksówek na Sowińskiego, w tym nowym, beżowym pawiloniku. Odpowiedz Link Zgłoś
filip.net Re: Która apteka najtańsza w Legionowie? 21.10.10, 10:43 Pytanie było o apteke w Legionowie a nie w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Która apteka najtańsza w Legionowie? 21.10.10, 10:59 pytanie o najtańszą aptekę w mieście jest troszkę bez sensu. każda sieć aptek stosuje inny system zachęt lojalnościowych i promocji. w różnym czasie te ceny podlegają zmianom. ceny leków sprzedawanych na receptę raczej trzymają się w wąskich widełkach. spore różnice są natomiast w lekach OTC. dlatego radziłbym sprawdzić konkretny specyfik. Odpowiedz Link Zgłoś
frania551 w Polomarkecie 21.10.10, 11:49 czesto tam kupuje leki i zauwazylam ze te ktore ja kupuje sa najtaniej w legionowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kka69 Re: w Polomarkecie 21.10.10, 12:00 Część aptek ma karty stałego klienta, na które jest o kilka procent taniej. Tak jest np w aptece w Maximie, . Porównując ceny wyjściowe , to pewno ta w Maximie jest droższa, ale z kartą stałego klienta może być już bardziej atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: w Polomarkecie 21.10.10, 15:41 Tak jak Guayazyl napisał, nie da się porównać, bo są chwilowe promocje, karty stałego Klienta.... Ja mógłbym powiedziec, ze apteka mieszczaca sie w budynku kliniki Mediq jest najtansza, bo lekarstwo, które brałem przez jakis czas, miała najtaniej (kilkadziesiat pln roznicy na opakowaniu) i stale. Tylko ze ta apteka byla wymieniona jako partnerska na stronach dystrybutora leku (jedyna z legionowa). Co za tym idzie, pewnie miala jakies rabaty w hurtowni na ten lek. Bo tak poza tym to uważam ją za drogą. Jak dla mnie Juventa na Piłsudskiego z karta stałego klienta ociera sie chyba o dosyc niski pulap cenowy w ogolnym rozrachunku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pootik Re: Która apteka najtańsza w Legionowie? 22.10.10, 07:54 Wydaje mi się, że w tej chwili najlepsze ceny mają w juvencie na piłsudskiego, w pobliżu stacji pkp. Syn mi się rozchorował w zeszłym tygodniu ( niestety złapał grypę ) i lekarz przepisał mu tamiflu. Wiedziałam, że lek jest dosyć drogi dlatego zadzwoniłam do kilku aptek w okolicy i właśnie najtaniej mieli go w juvencie. Jak z cenami reszty leków u nich to nie wiem, ale podejrzewam że podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: Która apteka najtańsza w Legionowie? 23.10.10, 16:25 najtańsza apteka jest z pewnością na Sowińskiego obok postoju taksówek przykład tran w płynie ok 24 zł i taki sam w aptece centrum na Norwida cena 35 zł i 16 gr Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Która apteka najtańsza w Legionowie? 23.10.10, 16:45 Ceny apteki Juventa mozna sprawdzic tu www.aptekajuventa.pl/return/ Oczywiscie chodzi o rzeczy bez recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
kidapa Re: Która apteka najtańsza w Legionowie? 24.10.10, 13:25 Nie wiem czy ktoś polecał tu już tą aptekę na piłsudskiego, juventa chyba się nazywa. W zeszłym tygodniu wpadłam tam po raz pierwszy idąc z dworca do domu i na pewno mają tam sporą ilość sezonowych promocji ( nie wiem jak z regularnymi cenami, ciężko mi porównać ). Na przykład za tamiflu wołają tam coś koło 60 zł, a więc chyba całkiem tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
gadulalegionowa Re: Która apteka najtańsza w Legionowie? 24.10.10, 13:35 Najtaniej jest zamawiac na stronie internetowej aptek DOZ (Dbam o zdrowie) - i potem odbierać zamówione leki na miejscu. Wtedy wychodzi taniej niż cena na miejscu. Jedna jest na przeciwko Biedronki, a drugą proszę sobie sprawdzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
jagga46 Re: Która apteka najtańsza w Legionowie? 04.11.10, 18:48 Tanią siecią aptek jest Juventa. U nas mają chyba oddział na ulicy Piłsudskiego. Często jest tam duużo promocji i zawsze można skorzystać i dostać coś taniej. Teraz w promocji mają Tamiflu o ile kojarze. Ale Twoja decyzja:-) Odpowiedz Link Zgłoś