Dodaj do ulubionych

Biorezonans

12.02.11, 22:40
jest ktoś godny polecenie w Legionowie?
Obserwuj wątek
    • milady2011 Re: Biorezonans 16.02.11, 18:52
      W Legionowie był taki zielarski sklep, tam są różne specyfiki, może podpowie?
    • humex Re: Biorezonans 18.02.11, 19:01
      Jeśli chodzi o biorezonans magnetyczny to moje dziecko korzysta z niego w Przychodni przy PKP, w której przyjmuje dr Konstantynowicz. Dziecko zostało odczulone na mleko, jajka, kurz z bardzo dobrym efektem. Telefon można znaleźć w internecie.
    • kpwj Re: Biorezonans 09.12.11, 09:28
      Moze ktoś przyblizyć koszty biorezonansu w przychodni Eskulap, ile za wizyt. Byłbym wdzieczny.
      • humex Re: Biorezonans 12.12.11, 08:33
        Będę dzisiaj tam z dziećmi to zerknę na cennik, który wisi na ścianie. Biorąc pod uwagę ilość korzystających z biorezonansu pacjentów, myślę, że to działa. Pozdrawiam.
        • humex Re: Biorezonans 13.12.11, 09:17
          Odczulanie kosztuje w zależności od tego, ile alergenów chodzi w panel odczulania. Czy jest to kilkanaście czy jeden. Ceny są bardzo zróżnicowane. Od kilkudziesięciu złotych. Pozdrawiam.
        • unhappy Re: Biorezonans 13.12.11, 20:19
          > Biorąc p
          > od uwagę ilość korzystających z biorezonansu pacjentów, myślę, że to działa.

Duża ilość ofiar oszustwa jakim jest biorezonans dowodzi najwyżej sprytu oszustów i naiwności ludzi :)
          • metron1 Re: Biorezonans 13.12.11, 23:08
            unhappy napisał:

> > Biorąc p
            > > od uwagę ilość korzystających z biorezonansu pacjentów, myślę, że to dzia
            > ła.
            >
            > Duża ilość ofiar oszustwa jakim jest biorezonans dowodzi najwyżej sprytu oszust
            > ów i naiwności ludzi :)

Byłeś i widziałeś że nazywasz to oszustwem ????.
            Akurat jeden jedyny zabieg biorezonansu spowodował że moja mama rzuciła palenie i nie pali już 10 lat a paliła naprawdę sporo
            Jedynym sposobem jaki stosowała był właśnie zabieg biorezonansu
            Jedynym
            >
            • unhappy Re: Biorezonans 14.12.11, 10:29
              metron1 napisał:

> Byłeś i widziałeś że nazywasz to oszustwem ????.

Nie muszę. Nie spałem na lekcjach i wiem, że "biorezonans" to to samo co zarzynanie czarnego koguta na rozstajnych drogach przy pełni księżyca.

> Akurat jeden jedyny zabieg biorezonansu spowodował że moja mama rzuciła palenie
              > i nie pali już 10 lat a paliła naprawdę sporo

I nie miało to nic wspólnego z biorezonansem. Gdyby twoją mamę "podłączyli" do atrapy efekt byłby ten sam. Zarżnięcie koguta też miało taką samą szansę spomóc.

> Jedynym sposobem jaki stosowała był właśnie zabieg biorezonansu
              > Jedynym

To nie był zabieg tylko "pseudozabieg" a efekt czysto psychologiczny.
              Psychologiczny.
              • metron1 Re: Biorezonans 14.12.11, 14:01
                Jeżeli takie cuda zadziałała zwykła psychologia to tylko się cieszyć, jeden zabieg, żadnego trucia nikotyną, 15 minut w fotelu i problem z paleniem papierosów zniknął
                Jeżeli tak to działa to jest najlepsze lekarstwo
                • unhappy Re: Biorezonans 14.12.11, 15:07
                  metron1 napisał:

> Jeżeli takie cuda zadziałała zwykła psychologia to tylko się cieszyć,

Oczywiście. Niemniej nie jest to działanie "biorezonansu" bo coś takiego nie istnieje.

> jeden zab
                  > ieg, żadnego trucia nikotyną, 15 minut w fotelu i problem z paleniem papierosów
                  > zniknął
                  > Jeżeli tak to działa to jest najlepsze lekarstwo

Siła sugestii. Mocna rzecz :)
    • iwciab Re: Biorezonans 14.12.11, 16:28
      ciekawy artykuł na temat bioenergoterapii, polecam ten i inne na tej stronie www.awronka.nazwa.pl/bazya/pseudomedstrona.htm
    • ulazgiert Re: Biorezonans 17.01.18, 21:27
      Polecam doktora Naturopatę Jacka Wikarskiego w Warszawie. Wie co robi i z tego co wiem pomógł nie tylko mi ale wielu moim znajomym i rodzinie. Polecam.
      • thea19 Re: Biorezonans 21.01.18, 21:24
        a z czego ma ten doktorat?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka