eklerk 06.11.05, 08:36 Mam pytanie czy znacie jakieś strony o Legionowie i czy warto je odwiedzać . Albo fajne strony mieszkańców Legionowa. Ja podam jedną fajną jeszcze nie skończona ale warto zobaczyć www.hacking.pro.wp.pl/ Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwitkows Re: Strony Legionowa 06.11.05, 09:04 Legionowskie muzeum prowadzone przez Jacka Szczepańskiego: www.muzeum.legionowo.pl Prywatne muzeum Katarzymy Kuligowskiej poświęcone historii Zakładów Przemysłowych PODKOWA (czyli motocykle): www.muzeum.2rp.pl/ Jeszcze jeden kawalek tej samej autorki: www.podkowa98.pl/ Kilka slow o historii Legionowa na stronie UM: www.legionowo.pl/index.php?cmd=zawartosc&opt=pokaz&id=38&lang= Legionowski MOK: www.moklegionowo.pl/ No i jest tez troche o Legionowie na mojej stronce: www.forty.hg.pl/legion/ Lokalne gazety: www.tio.com.pl/ www.miejscowa.pl/ I kilka malo ciekawych serwisow z Legionowem w nazwie: www.legionowo.org.pl/ www.legionowo.com.pl/ Na stronie Miejscowej jest jeszcze kilka linkow zwiazanych z naszym miastem. Na Googlu mozna znalezc kilka stron legionowskich sieci osiedlowych... To tyle z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
eklerk Re: Strony Legionowa 06.11.05, 09:37 Dziękuję bardzo, poczytam do poduszki :) a może jakieś prywatne strony mieszkańców Legionowa , pochwalcie się :) Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 kopytko sie chowa.. 10.11.05, 16:52 bylam na stronie... zapoznalam sie ze scecyfikacja techniczna komputera oraz telefonu komorkowego :) sprawdzilam tez oferte na allegro... oraz opinie z allegro stanowiace uwazam czesc calosci... juz dawno tak przepona nie masowalam sadla jak przy tej lekturze :))) dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
eklerk Re: kopytko sie chowa.. 10.11.05, 17:19 nic nie zrozumiałem z Twojej wypowiedzi , można prosić jaśniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: kopytko sie chowa.. 10.11.05, 17:35 nie wiem na czym polega fenomen :) Odpowiedz Link Zgłoś
eklerk Re: kopytko sie chowa.. 10.11.05, 18:29 jaki fenomen???? czy to jest post we właściwym wątku ??? Jakieś niespójne myśli , urwane, trudno się dogadać :( tak jakby 2 osoby mówiły o różnych sprawach . :))))) Pozdrawiam Pa pa. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_34 Re: kopytko sie chowa.. 10.11.05, 19:45 fenonem? masz racje jak na idiotke jestes fenomenalna, zlepek niedowarttosciowanej, zakompleksionej, niezaspokojonej i bezkrytycznej wogec innnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_34 Re: kopytko sie chowa.. 10.11.05, 20:05 czarownica_34 napisała: > fenonem? masz racje jak na idiotke jestes fenomenalna, zlepek > niedowartosciowanej, zakompleksionej, niezaspokojonej i bezkrytycznej wobec siebie starej panny tak powinno byc Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 o cho zonka staje w obronie ;) 11.11.05, 00:13 masz raje w wiekszosci spraw np. niedowartosciowanej, niezaspokojonej ;) co do idiotki - to 97 centyl ni jak nie pasuje mi do osoby uposledzonej jaka jest "idiota" (termin medyczny) oraz bezkrytycznej - jezeli ktos jest krytyczny to zawsze takze wobec siebie... mimo ze czasem zgrywa przekonanego o swojej wspanialosci... no sa oczywisice osobowosci narcystyczne, ale ja do nich nie naleze teksty na stronie bardzo mnie rozbawily... i nie czuje sie winna z tego powodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Strony Legionowa 10.11.05, 18:59 wszyscy mi dokuczja z powodu tej mojej dewiacyjnej werbalizacji Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Strony Legionowa 10.11.05, 19:26 a ja patrzac na strone eklerka z rozrzewnieniem przypomnialem sobie budynek WSUiB na Modlinskiej com go bez zainteresowania onegdaj mijal rankami i wieczorami.pieknie on teraz musi wygladac w powodzi pozolklych jesiennych lisci.ojjjj...i na co mi sie zebralo?.. -- Lubię mówić o niczym, to jedyna rzecz na której trochę się znam. Odpowiedz Link Zgłoś
eklerk Re: Strony Legionowa 10.11.05, 19:34 Dobiliście mnie i rozśmieszyliście , wogóle nie wiem o czym mówicie, bardzo śmieszne :) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Strony Legionowa 10.11.05, 20:03 stary...nie spinaj sie. po prostu dawno nie bylem w Legionowie, a to zdjecie wiele rzeczy mi przypomnialo. nie wypowiadam sie merytorycznie na temat samej strony bo nie jestem fachowcem. wierzysz mi?.. -- Lubię mówić o niczym, to jedyna rzecz na której trochę się znam. Odpowiedz Link Zgłoś
eklerk Re: Strony Legionowa 10.11.05, 20:05 a tak wogóle to nie jest strona eklerka tylko przykładowa strona jednego z mieszkańców Legionowa :) Prosiłem Was o linki prywatnych stron , ale mnie olaliście :)))) Pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Strony Legionowa 10.11.05, 20:17 skoro nikt nie podal to znaczy ze ich po prostu nie ma. proste jak budowa cepa. -- Lubię mówić o niczym, to jedyna rzecz na której trochę się znam. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Strony Legionowa 11.11.05, 00:20 zaraz olaliscie byl kolega z nieporetu co wrzucil link do swojej strony, ale poniewaz bylo w niej ze zajmuje sie tworzeniem www to dostal bana ;) nie pamietam adresu... jak ktos ma strone to nzaczy ze sie czyms zajmuje i czyms chwali, a jak zaspamuje to kopniak wiec sam widzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Strony Legionowa 11.11.05, 00:31 to moze pokaze co jest dla mnie mistrzostwem swiata jezlei chodzi o koncepcje, poprzez jezyk, teksty, uklad, nawigacje do technologii wlacznie ;) www.wielkarzeczpospolita.net Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Strony Legionowa 11.11.05, 01:51 madzia69 napisała: > to moze pokaze co jest dla mnie mistrzostwem swiata > jezlei chodzi o koncepcje, poprzez jezyk, teksty, uklad, nawigacje do > technologii wlacznie ;) > > www.wielkarzeczpospolita.net no tak, o ile sie jeszcze do tego momentu wachalem z ta Twoja propozycja pomocy przy ocenianiu/krytykowaniu strony, to teraz juz nie mam ZADNYCH oporow. pozdro i eot Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Strony Legionowa 14.11.05, 17:08 uwazam ze strona jest genialna ;)))) jak na tworcow amatorow oczywiscie ;) myslalm ze Ty tez amator, ale skoro zawodowiec to przepraszam :) podaj adresy dobrych stron niech sie zapoznam... powaznie poprosze... Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Strony Legionowa 11.11.05, 00:23 sorry, ale o malo sie nie posikalam, czytajac dopiski o drugiej zepsutej gratis, a potem negatywy klijentow ;) i jak slowo daje nie tylko mnie to rozbawilo ;) www.allegro.pl/show_item.php?item=71277443 Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Strony Legionowa 11.11.05, 00:25 i uwazam ze to ogromny dar rozbawic kogos... tak malo ludzi sie smieje w dzisiejszych czasach Odpowiedz Link Zgłoś
eklerk Re: Strony Legionowa 11.11.05, 00:55 Madziu uwielbiam Cię ale to nie jest moja strona , mówię to jeszcze raz , to jest strona mieszkańca Legionowa. Ja nie mam strony. Jesteś przeurocza ,życzę kolorowych snów :) Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: Strony Legionowa 14.11.05, 17:45 na poczatek polecam zmiane kodowania strony, a wracajac do tematu.. www.legionowo.pl a tam strony Zbiorow Historycznych miasta www.moklegionowo.pl etc... Odpowiedz Link Zgłoś