zuziknatropie 08.05.06, 09:53 mam problem z kinem domowym. Raz mi czyta płyty a raz nie, albo za 20 razem. Znacie w Legionowie jakiś dobry punkt gdzie mogłabym podrzucić to ustrojstwo do naprawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clakier Re: naprawa RTV 08.05.06, 10:14 Na husarską przy rondku. Uczciwie określają cenę i wogóle - bez zarzutu - ostatnio naprawiałam u nich sprzęt grający. Okazało sie zę sie naprawic nie da, trzeba było częśc wymienić - zadzwonili pytajac czy chcemy i informując o cenie i czasie oczekiwania :) Wbrew pozorom nie wszędzie tak jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: naprawa RTV 08.05.06, 12:01 Na targu mięsnym jest budka z naprawą RTV. Przynajmniej kiedyś była. Pracuje tam kolega, który poważnie podchodzi do sprawy i nie próbuje naciągnąć klienta na dodatkowe koszty, wbrew temu jakiego go znam ze szkolnych lat :) Ja bym jednak nie oddawał do serwisu, a własnoręcznie przeczyścił soczewkę lasera :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: naprawa RTV 08.05.06, 13:03 na czyszczeniu to ja sie nie znam:( a jakos nikogo doprosic sie nie mogłam. Zawiozłam byłam i po sprawie...po kieszeni tez:)) Odpowiedz Link Zgłoś
clakier Re: naprawa RTV 08.05.06, 13:29 na Husarskiej pracują właśnie panowie z budki na targu mięsnym :) Po likwidacji targowiska własnie tam się przenieśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: naprawa RTV 08.05.06, 13:31 zaczynam miec stracha gdziekolwiek sie ujawniac:) Tak się przyzwyczaiłam do tej anoniomowości że strach blady na mnie padł:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kris.72 Re: naprawa RTV 08.05.06, 12:48 A ja mam elktronika , który może podjechać i Fachura przez duże "F" jek chcesz namiar to pisz . Odpowiedz Link Zgłoś