Dodaj do ulubionych

naprawa RTV

08.05.06, 09:53
mam problem z kinem domowym. Raz mi czyta płyty a raz nie, albo za 20 razem.
Znacie w Legionowie jakiś dobry punkt gdzie mogłabym podrzucić to ustrojstwo
do naprawy?
Obserwuj wątek
    • clakier Re: naprawa RTV 08.05.06, 10:14
      Na husarską przy rondku. Uczciwie określają cenę i wogóle - bez zarzutu - ostatnio naprawiałam u nich sprzęt grający. Okazało sie zę sie naprawic nie da, trzeba było częśc wymienić - zadzwonili pytajac czy chcemy i informując o cenie i czasie oczekiwania :) Wbrew pozorom nie wszędzie tak jest..
      • ralphie Re: naprawa RTV 08.05.06, 12:01
        Na targu mięsnym jest budka z naprawą RTV. Przynajmniej kiedyś była. Pracuje tam kolega, który poważnie podchodzi do sprawy i nie próbuje naciągnąć klienta na dodatkowe koszty, wbrew temu jakiego go znam ze szkolnych lat :)
        Ja bym jednak nie oddawał do serwisu, a własnoręcznie przeczyścił soczewkę lasera :)
        • zuziknatropie Re: naprawa RTV 08.05.06, 13:03
          na czyszczeniu to ja sie nie znam:( a jakos nikogo doprosic sie nie mogłam.
          Zawiozłam byłam i po sprawie...po kieszeni tez:))
        • clakier Re: naprawa RTV 08.05.06, 13:29
          na Husarskiej pracują właśnie panowie z budki na targu mięsnym :) Po likwidacji targowiska własnie tam się przenieśli :)
          • zuziknatropie Re: naprawa RTV 08.05.06, 13:31
            zaczynam miec stracha gdziekolwiek sie ujawniac:) Tak się przyzwyczaiłam do tej
            anoniomowości że strach blady na mnie padł:))
    • kris.72 Re: naprawa RTV 08.05.06, 12:48
      A ja mam elktronika , który może podjechać i Fachura przez duże "F" jek chcesz
      namiar to pisz .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka