agamroz 10.10.06, 18:48 zamowic tort urodzinowy??? Interesuja mnie okolice osiedla Sobieskiego. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_kielczyk Re: W której cukierni......... 10.10.06, 18:51 bezwzględnie w cukierni przy tagrowisku ( w nowych pawilonach obok apteki wchodzi się z boku od uliczki osiedlowej, na piętrze tego budynku jest Alcatraz. pozdrawiam MagdaK Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: W której cukierni......... 11.10.06, 12:04 Ja tez poleca ta cukiernie :) super ciasta maja. a torty sa bardzo dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
natka_1976 Re: W której cukierni......... 24.10.06, 23:50 w tej cukierni parę razy nadziałam się na nieswieże ciastka... :( Odpowiedz Link Zgłoś
ania_szwarc Re: W której cukierni......... 27.10.06, 01:18 hmmm a ja własnie bym tej cukierni co Magda z takim entuzjazmem nie poleciła, bo : tam zamówiłam dla syna tort urodzinowy, i był troche ładny (w kształcie samochodu lecz na zdjeciu wygladał o niebo lepiej) ,i... no powiedzmy ze smaczny ale bez rewelacji...po prostu ok. widze ze Pani Mróz szykuje się do urodzin córki...z góry najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
goszczyn1 Społem Legionowo 18.10.06, 01:27 Proponuję zamówić Tort w sklepie Społem Legionowo, kontakt: 05-120 Legionowo, ul. Sienkiewicza 12, nr tel.: 0 227 742 403, mail: pssLEG@plocman.pl Społem ma smaczne i niedrogie Torty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
unoman Re: Społem Legionowo 21.10.06, 23:04 Wzięliśmy dla dziecka tort o kształcie autostrady w cukierni na rogu 3Maja i Jagiellońskiej. Na miejscu można napić się kawy w wielu smakach. Tort był smaczny i lekki. Po imprezce wszyscy zdrowi. Chociaż raz trafiłem tam na nieświeże ciastko. Społem na Jagiellońskiej omijam ze względu na przeterminowane produkty, parę razy się nadziałem, dobrze , że jeszcze przy kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
toja2007 Re: W której cukierni......... 25.10.06, 15:13 Ja polecam cukiernię Stachurski przy ul. Krasińskiego (niedaleko kościoła). Przepyszne torty - nawet najwięksi maruderzy się nimi zajadają:) Odpowiedz Link Zgłoś
miss10 Re: W której cukierni......... 31.10.06, 12:00 Ja Stachurskiego napewno nie polecam. Kiedyś weszliśmy tam w niedzielę, a tam był chyba tylko jeden rodzaj ciasta, jakaś piaskowa zebra!!!! Tragedia. Nie wspominając że czasem w niedzielę mają zamknięte na głucho. Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: W której cukierni......... 31.10.06, 12:20 bo tam sie nie kupuje tortu z lady, ktory stal tam tydzien (wtedy narzekaliby ze stary...) tylko torty sa na zamowienie... :) W arkadii przy glownym wejsciu jest taka cukiernia, w ktorej lady sa pelne ciast. Tylko ja dziekue za te ciasta jak one tam stoja nie wiadomo ile. To juz wole te puste lady i zamowic sobie wtedy kiedy potrzeba. Takze nie polecanie z racji tego ze sie nie jadlo mija sie troche z celem :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja2007 Re: W której cukierni......... 31.10.06, 13:55 Ich torty i ciasta są naprawdę dobre, ale zgadzam się, że jak przyjdziesz w niedzielę po południu to nie ma tam co kupić - chodzi o to, że oni mają w niedziele otwarte do godziny 15, poniedziałek nieczynne - dlatego pieką tyle ile będa w stanie sprzedać. Dzięki temu masz pewność, że jak coś jest to jest to napewno świeże. Ja polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś