w.iwo 27.09.07, 23:03 czyżbyśmy oprócz kina z czterema salami, mieli mieć i również plażę nad sztucznym kąpieliskiem przy Sowińskiego ? i palmy, i drinki z parasolkami i przystojnych opalonych ratowników co z leżaczkami za nami będą dreptać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guayazyl1 Re: jeziorko... 28.09.07, 15:11 obstawiam, ze z tego wszystkiego będą lezaczki...do kupienia w Anacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: jeziorko... 28.09.07, 18:44 mój drogi,nie jesteś na bieząco..w Anacie teraz tylko firanki,dywany,naprawa sprzętu RTV,a w drugiej częsci drzwi i żaluzje.. Odpowiedz Link Zgłoś
kampfschwimmer Re: jeziorko... 28.09.07, 21:06 Trzeba obcykać Anat i wrzucić na fotoforum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: jeziorko... 29.09.07, 21:07 moje dzieciaki szaleją na myśl o nowym centrum z kinem oraz na pomysł jeziorka kąpielowego w Legionowie... no, wreszcie cywilizacja dotrze i do nas - powiedziała moja pociecha ha, fajnie będzie mieszkać w Legionowie... Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: jeziorko... 30.09.07, 18:34 czym tu się podniecać, ja poproszę o linię warszawskiego metra;) Odpowiedz Link Zgłoś