joanna-z-buw 08.12.07, 00:00 Dla wszystkich smutnych, zestresowanych, dźwigających jakieś ciężary i mających już trochę dość. I dla marudów. ie.youtube.com/watch?v=hnsz8Uc3enE&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guayazyl1 Re: Afirmacja 08.12.07, 16:34 na początku myslalem, ze to jakis trik. fantastyczny facet. fantastyczne, porywające wykonanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: Afirmacja 09.12.07, 00:22 Gua, czy fantastyczny? no nie wiem, poprostu normalny... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Afirmacja 09.12.07, 15:37 masz rację. facet jest normalny. nie przenika przez sciany. nie unosi się w powietrzu siłą woli. po prostu tanczy. i facet nie rozni się w tancu od innych. chociaz ma tylko pięcdziesiat procent szans na to zeby mu się udało. i dlatego jest fantastyczny. a my nie myslimy o okaleczonym czlowieku tylko podziwiamy fantastyczne wykonanie. ten taniec przypomniał mi słynną scenę z filmu "Zapach kobiety". Al Pacino gra w nim niewidomego. popatrzcie jak tanczy: pl.youtube.com/watch?v=dBHhSVJ_S6A warto zobaczyc pełną dziesięciominutową scenę: pl.youtube.com/watch?v=in5EPHVgcXg&feature=related ma tez rację Jołanna. wszyscy co lubią marudzic, grymasic, narzekac, kwękac, psioczyc, labidzic, lamentowac, słowem zatruwac innym powietrze z byle powodu, powinni ten filmik oglądac raz dziennie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw Re: Afirmacja 09.12.07, 17:28 guayazyl1 napisał: > ma [...] rację Jołanna Miód na moje uszy po latach rwania się za kudły : ) wszyscy co lubią marudzic, grymasic, narzekac, > kwękac, psioczyc, labidzic, lamentowac, słowem zatruwac innym > powietrze z byle powodu, powinni ten filmik oglądac raz dziennie. Dlatemu Jołanna ogląda ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Afirmacja 09.12.07, 18:58 dopiero kiedy widzimy w sobie niedostatki, zaczynamy żałować, że brak możliwości odebrał nam szanse... kiedy mamy dwie ręce, dwie nogi i sprawny mózg czasem tylko marnujemy czas... chociaż miło jest czasem pomarudzić... i wtulić się w pierzynkę lub ciepłe ciałko, dać się pocieszyć... dostać lizaka, albo bułkę z miodem... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Afirmacja 09.12.07, 19:43 Autor: joanna-z-buw☺ 09.12.07, tak napisala do mnie: Miód na moje uszy po latach rwania się za kudły : ) ------------------ lata całe?..za kudły?..jak pies z kotem?.. a przeciez ja jestem kwintesencją dobroci. jak Kaczynski Jot jest kwintesencją PiS-u. moze pani kerowniczka sie nie poznała na mnie dopotąd? a moze mnie wcale nie zalezy zeby robic dobre wrazenie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: Afirmacja 11.12.07, 09:48 guayazyl1 napisał: > wszyscy co lubią marudzic, grymasic, narzekac, > kwękac, psioczyc, labidzic, lamentowac, słowem zatruwac innym > powietrze z byle powodu, powinni ten filmik oglądac raz dziennie. > :) ale każdy kij ma dwa końce... patrząc z punktu widzenia smurfa marudy, to: każdego może to spotkać, nie znasz ni dnia ni godziny... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Afirmacja 12.12.07, 15:08 ale o co Ciebie idzie?..Rafałku z tym kijkiem i Smerfem?..bo ja zaliczam sie do ciemnego luda i takich lotnych tekstow nie chwytam?.. przecie pisałem o tych co LUBIA marudzic. ale jak sie komu TRAFI od wielkiego dzwonu to niech se i pomarudzi. siła wyzsza. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: Afirmacja 14.12.07, 16:59 hmm, chyba coś się ze mną dzieje, przestaję być czytelny ;)) chodziło o to, że wszystko zależy od punktu widzenia, znaczy się dla jednego taki tancerz może być powodem do zachwytu, a dla drugiego może być powodem do myśli o tym, że dziś nogę mam, a jutro być może nie... to tak już łopatologicznie :) Odpowiedz Link Zgłoś