Dodaj do ulubionych

są ludzie...są sprawy.

10.02.08, 15:32
a jak są sprawy, to wymagają zalatwienia. najlepiej jakby te sprawy
ktos za nas zalatwil. ktos zupelnie obcy. bo na swoich, a
szczegolnie rodzine nie ma co liczyc. a jesli obcy i chetni do
pomocy to oczywiscie FORUM.

w nowym cyklu pokaze Wam z czym zwracają sie ludzie do forum i jakie
padają odpowiedzi. odpowiedz wybiore najbardziej oryginalną. mozecie
sie dopisywac.
wesolej zabawy :)
Obserwuj wątek
    • guayazyl1 obowiązki malzenskie... 10.02.08, 16:23
      ktos pyta:
      Czy myjecie mężów?! kiedy mój mąż idzie do łazienki, wiem, że zaraz
      zacznie mnie nawoływać....mycie go stanowi według niego
      mój "małżeński obowiązek"... czy może u kogoś też tak jest?!

ktos odpowiada:
      Nie myję, zalewam domestosem i rano spłukuję, bardzo dobrze mu to
      wpływa na karnację

ktos dorzuca:
      Jak mi coś w domu cuchnie, to zaraz ląduje w zsypie ;))
      • w.iwo Re: obowiązki malzenskie... 10.02.08, 17:37
        jakie to proste hehe... że też człowiek całe życie się uczy... ale nie wylenieje
        po domestosie ?
        • guayazyl1 kultura fizyczna... 11.02.08, 15:07
          ktos pyta:
          MÓJ REKORD TO 317 pąpek ! A wasz? Kapral.

ktos odpowiada:
          A ile razy podniesiesz słownik ortograficzny do wysokości oczu?
          Zapewne wcale.

ktos dorzuca:
          Kapralu!!!! Pompek a nie pąpek.Nauczyć się pisać i zameldować!
          Jasne????????
          • guayazyl1 intymnosci... 11.02.08, 16:10
            padło dzis rowniez pytanie:
            co ile kobiety zmieniają majtki?

ale nie będę przytaczał odpowiedzi. ani jednej :)
            • w.iwo Re: słownik 11.02.08, 17:15
              od dziś próbuję robić pompki nad słownikiem ortograficznym... dwa w jednym...
              • guayazyl1 kupie - sprzedam... 12.02.08, 15:17
                kontynuując tematykę aczkolwiek niezupełnie, dzis podglądałem
                transakcje sprzedazy. ktos wystawia na Allegro: "czarne rajstopy
                super sexi z dwoma duzym otworami".
                nie wiem na co komus nowe rajstopy z dziurami. w tym musi byc jakis
                haczyk :)

inny ktos sprzedaje "płaszcz za pupę".
                to juz ludzie gardzą pieniędzmi? towar za towar? płaszcz za pupę?
                :)
                • w.iwo Re: kupie - sprzedam... 12.02.08, 16:00
                  a nie zaglądasz czasem w rubrykę rzeczy dla dorosłych ? hehe

Dziwactwa (3589)
                  Umiarkowanie osobliwe (790)
                  Wyjątkowo kuriozalne (443)
                  Zupełnie odjechane (2356)

Tylko dla dorosłych (12497)
                  Pozostałe (3115)

;o) można miło spędzić wieczór oglądając asortyment...
                  • guayazyl1 Re: kupie - sprzedam... 12.02.08, 16:02
                    mnie interesuje wszystko co osobliwe, kuriozalne i odjechane :)
                    • guayazyl1 jak sie zachowac podczas badania... 13.02.08, 16:10
                      ktos pyta:
                      Ostanio robilam usg brzucha, i mialam wrazenie, ze lekarz za duzo
                      sobie pozwala. Np obnizyl mi poziom majtek. Dziwnie sie poczulam.
                      Mialyscie podobne historie?

jest pytanie, musi byc odpowiedz:
                      Jak miałaś takie wrażenie, to trzeba było się spytać, czemu to robi,
                      to by ci odpowiedział, że chce cię zbadać. Może jesteś niewyżyta
                      seksualnie, ale to akurat nie jest wina lekarza, że ci się wszystko
                      kojarzy z seksem.

i jeszcze jedna:
                      Też uważam, że lekarze za dużo sobie pozwalają. A najgorsi są
                      ginekolodzy. Nie dośc, że każe kobiecie zdjąc majtki to jeszcze ją
                      dotyka w miejscach intymnych
                      • w.iwo Re: jak sie zachowac podczas badania... 13.02.08, 20:10
                        a najgorsze są baby ginekologiczki ;o)
                        • guayazyl1 tajemnice gabinetow ... 14.02.08, 16:34
                          ktos pyta:
                          ginekolog badał i badał. a to boli, a tamto boli? potem już wszystko
                          bolało. Pytam : coś się panu nie podoba?
                          on : nie podoba mi się
                          i dał mi czopki doodbytniczo, czopki dopochwowo i antybiotyk
                          doustnie. mam przyjść do kontroli i się nie martwić. co to może być?

zgraja odpowiada:
                          może tasiemiec? a czopki żeby sukinsyn nie miał jak uciec

Dostał cynk,że CBA przyjdzie go aresztowac za łapówy i tam je ukrył.
                          czopki zeby fanty nie wyleciały, a antybiotyk tak wiesz
                          profilaktycznie zeby zakażenia nie było. wiadomo brudne pieniądze:))
                          Przyjdziesz na kontrolę i powyciąga:)))))
                          • guayazyl1 meski problem ... 15.02.08, 15:03
                            ktos wyłuszcza sprawe:
                            Mam taki wsytdliwy problem. Mianowicie moj mały nie jest jaki mały.
                            Krepuje mnie to strasznie bo zawsze mi cos sterczy. Nawet jak ubiore
                            luzne spodnie. Moze na siedzaco nic nie widac ale jak wstane to
                            koszmar, wstydze sie troche.

jakas pani odpowiada:
                            O boshe chce Cie poznac:))

do rozmowy włącza sie ten trzeci:
                            Tobie lafiryndo tylko jedno w głowie? szanuj sie troche, a skąd
                            jestes? bo ja z Krakowa.
                            • guayazyl1 kobieta w ciązy ma duzo pytan ... 16.02.08, 15:32
                              Czy można bekać podczas ciązy?
                              Witam was. Od jakiegoś czasu strasznie bekam boje sie że zapowietrze
                              dziecko co o tym myślicie?
                              -------------------------------

okazuje sie, ze problem nie taki straszny. forumowicze dadzą rade:

Słyszałam że jedna koleżanka mojej mamy bekała w ciąży i jej dziecko
                              urodziło się z CZERWONYMI OCZAMI !!! no więc raczej odradzam..

Ale te czerwone oczy to nie od bekania!!!! To od barszczu czerwonego
                              z torebki !!!!!!!

Zapowietrzysz i od urodzenia będzie bekało głośniej niz jego ojciec.
                              Wspomnisz moje słowa!
                              • guayazyl1 co jest w wodzie oprocz wody?.. 17.02.08, 15:23
                                ktos zaczyna:
                                Nic tak nie odstrasza mnie od pojscia na basen publiczny jak moja
                                bujna wyobraznia. A ta podpowiada mi wiele. Wyobrazam sobie ze
                                nurkuje pod wode a tam unosza sie tampony, podpaski, klebki wlosow,
                                lupiez, zluszczona skora, odlamane paznokcie, pot ... nie
                                wspominajac o wydzielinach z roznych otworow ciala...

ktos konczy:
                                Jak będziesz pływał w jeziorze, pomyśl o rybach i stworzeniach,
                                które robią do niego kupkę. Jak będziesz jadł konserwę - o
                                niezadowolonych pracownikach plujących do mielonki. Kiedy pójdziesz
                                do knajpy nie naraź się kelnerowi - on też ma swoje sposoby. Nie
                                oddychaj też powietrzem, pamiętaj o spalinach i zanieczyszczeniach.
                                I w ogóle uważaj na siebie :)
                                • guayazyl1 zachciewajki... 18.02.08, 15:22
                                  ktos zaczyna:
                                  Co was zawsze korci? Mnie od dłuższego czasu korci, żeby zaśpiewać
                                  pełnym głosem w metrze,najlepiej arię operową. Korci mnie też, żeby
                                  zatrzymać pociąg hamulcem awaryjnym. A was co korci?
                                  --------------------

niezawodni forumowicze odpowiadaja:
                                  Odkąd przeczytałam, że po włozeniu w usta zarówki nie da jej się
                                  wyjąć korci mnie żeby spróbować ;))) nie zrobie tego bo jakby
                                  okazało się że to prawda to obciach na całe zycie.

Tak sie zastanwiam zawsze jak odkurzam czy jak bym sobie rurę od
                                  odkurzacza przyłozyła do oka co czy mi wciągnie oko :)
                                  • guayazyl1 co w standardzie, a co nie... 19.02.08, 17:44
                                    sie pani pyta:
                                    nie smiac mi sie prosze! pytanie brzmi: jak czesto facet zmienia
                                    bielizne? pytam powaznie, bo moj sobie luksusu urzadza i zmienia ze
                                    2razy dziennie i zaraz musze sie brac znowu za pranie:( czy to jest
                                    w standardzie?
                                    --------------

na forumowiczow zawsze mozna liczyc:
                                    Obsługa pralki automatycznej to bardzo skomplikowane działanie. Do
                                    tego trzeba rozróżniać kolory, a wiadomo, że panowie znają tylko 3:
                                    te z sygnalizacji świetlnej;)
                                    • guayazyl1 cos mnie kłuje...cos mnie rwie... 22.02.08, 14:57
                                      Mam pytanie co to moze byc od kilku dni kłuje mnie cos nad piersią u
                                      gory po lewej stronie co to mzoe byc? pomocy!

a w odpowiedzi:
                                      Broszka ?
                                      • guayazyl1 przeciez sie nie rozerwę ... 23.02.08, 15:16
                                        list czternastolatki. pisownia oryginalna:

Co mam zrobić? A wieć tak .. jestem z moim chlopakiem ok.
                                        2miesiacow..ale teraz poznalam jego kumpla z klasy . jest super.. do
                                        gadujemy sie i wogole jest fajowy.. i chcialabym z nim byc . ale
                                        jest jedna przeszkoda moj chlopak . jego tez bardzo mocno kocham
                                        najbardzej na swiecie . ale nasz wspulny kolega [Rafał] tez mi sie
                                        podoba i teraz nie wiem kogo wybrac . lubie gadac z rafalem bo jest
                                        opiekujczy i poswieca mi bardzo duzo uwagi . ostatnio sie spytalam
                                        jego czy mnie kocha on natomiast odpowiedzial ze tak (ja do niego
                                        tez czuje jakies ogromne uczucie ktore nie moge opisac.). a moj
                                        chlopak [Adrian] . tez jest bardzo opiekunczy jest mi z nim swietnie
                                        i jest moim idealem , bratnia dusza czasem sie klucimy ale odrazu
                                        sie godzimy . a z rafalem to nigdy sie jeszcze nie poklucilam a znam
                                        go on kilku tygodni i naprawde swietnie sie gada z nim .. ale teraz
                                        musze wybierac po miedzy dwoma za.je.bi.sty.mi chlopakami .. jesli
                                        opuszcze adriana bedzie mu smutno i tez bede czula jakas pustke. a
                                        kiedy wybiore adriana zalamie sie rafal bo wiem ze jestem dla niego
                                        wszystkim .. czy zostawic oby dwuch i miec ogromna pustke w sercu.?

no i co na to forum?

Śmigaj z dwoma, żadnego nie zranisz... Co 3 głowy to nie 2.. w
                                        szkole tez będzie wam łatwiej.

Ogarnij się jeśli nie chcesz w przyszłości mieć opini szmaty.

mamy dwie skrajne odpowiedzi. co na to nasza bohaterka?

Heej. powiem szczerze .. :/ ze zal jestm mi tym waszych odpowiedzi
                                        jesli mozna tak to nazwac. WY mi mieliscie powiedziec co ja mam
                                        zrobic i powiedziec co bym zrobila dobrze a co zle. a nie wymadrzac
                                        sie itp. moze moja wypowiec nie jest taka zbytnio poprawnie zlozona
                                        ale ja jestem postawiona naprawde w trudnej sytulacji musze wybierac
                                        po miedzy szczescie i miloscia.. a to nie jest latwa decyzja..

decyzja nie jest latwa. moze wiec ktos jeszcze?

Do nauki ! i nie dawaj aż do ślubu, chyba że chłopak grzecznie
                                        poprosi
                                        • guayazyl1 jak się ubrac na wizytę ?.. 05.03.08, 15:14
                                          pyta pewna pani bez doswiadczenia:

Czy do ginekologa wypada iśc w pończochach, żeby nie miec kłopotu ze
                                          zdejmowaniem , a potem zakładaniem rajstop? Ktoś ma jakieś
                                          doświadczenia?
                                          ----------------------------
                                          co odpowiadają doswiadczeni?

Byle nie w różowym pasie z kokardkami i w kabaretkach, bo może
                                          zacząc coś podejrzewać

U mnie najlepiej się sprawdzał strój batmana
                                          • guayazyl1 problem z gumą ... 17.04.08, 15:26
                                            pani pyta calkiem powaznie:

Problem z gumą! Pomóżcie!
                                            czy specyfiką gumy jest to że nie trzyma się ona na penisie? czy
                                            każdy tak ma czy tylko mój chłopak? on musi trzymać ją jedną ręką bo
                                            mu spada! wkurza mnie to, ale nie wiem czy tak wszyscy mają czy nie,
                                            bo to jest mój pierwszy partner. dodam że spada mu nawet guma
                                            typu "close fit" ... Proszę o poważne odpowiedzi!
                                            --------------------
                                            a teraz powazne odpowiedzi:

Musi u nasady takim zipem spiąć albo cybancik na śrubkę
                                            Na kleju niech założy
                                            A moze niech naciagnie z całej siły i rozciągnięte końcówki niech na
                                            tyłku na supeł zawiąże
                                            • guayazyl1 co do baku ?.. 20.04.08, 19:57
                                              Pomóżcie ! Dzisiaj kupiłam samochód z komisu i nie wiem jakie paliwo
                                              mam wlać ? Po czym poznać,czy to dizel czy benzyniak ? Jeżdze na
                                              oparach a nie moge zatankowac,bo nie wiem co wlać ;(
                                              --------------------
                                              forum wie i pomoze:

przyswieć zapalniczką przy wlewie paliwa i zobacz sama!! Potem wlej
                                              rope....Bo jeśli benzyniak to nie doczekasz "potem"...

Jak samochód robi brum brum to jest benzyniak a jak kle kle to
                                              ropniak. a jeśli robi brum i kle - śmiało jej gaz.
                                            • w.iwo Re: problem z gumą ... 21.04.08, 11:43
                                              "superglu" hehe
                                              • w.iwo Re: odnoście ginekologa... 21.04.08, 11:49
                                                w dzisiejszych czasach u ginekologa jest osobna kabinka w której to kobieta
                                                przygotowuje się do badania... więc w zasadzie można nawet wziąć ten kostium
                                                batmana do torebki i założyć w przebieralni...

ps. ostatnia moja wizyta u niezwykle dowcipnego pana doktora trochę mnie
                                                zafrapowała... przychodzę i mówię, panie doktorze dzisiaj z powodów
                                                fizjologicznych badanka nie będzie, dziś tylko po receptę... na to pan doktor
                                                odpowiada:
                                                szkoda, a miałem ochotę na chwileczkę przyjemności...
                                                i jak to mam rozumieć ?

ps. słowo daję, że na poprzedniej wizycie nie założyłam żadnego kostiumu
                                                karnawałowego ;o)
                                                • guayazyl1 Re: odnoście ginekologa... 23.04.08, 17:14
                                                  w.iwo napisała:
                                                  ostatnia moja wizyta u...pana doktora trochę mnie zafrapowała...
                                                  przychodzę i mówię...dziś tylko po receptę... na to pan doktor
                                                  odpowiada: szkoda, a miałem ochotę na chwileczkę przyjemności...i
                                                  jak to mam rozumieć ?
                                                  ----------------
                                                  czasami praca sprawia przyjemnosc. czesciej trzeba sie ratowac
                                                  jakims hobby. na przyklad ten pan:
                                                  wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5148329.html
                                                  robil to samo co Twoj pan doktor ale nie bral za to pieniedzy.
                                                  • w.iwo Re: odnoście ginekologa... 24.04.08, 00:36
                                                    następnym razem przed przyjemnościami poproszę o pokazanie dyplomu ;o)
                                                  • guayazyl1 upiesz czy upierz?..a moze... 29.04.08, 15:05
                                                    nie zidentyfikowana osoba pyta:
                                                    od czego może być upiesz? np od mydła, od niespłukania szamponu, od
                                                    czego jeszcze?
                                                    ---------------------
                                                    inna nie zidentyfikowana osoba odpowiada:
                                                    ja dostałam od szamponu Schauma. A poza tym "upierz" się pisze
                                                    przez "rz".
                                                  • guayazyl1 wez sie pan na odwage i zrob pan to... 01.05.08, 15:59
                                                    ...czyli koniec z prawiczkiem.

pyta prawiczek dosc zrezygnowany:

Jestem prawiczkiem, mam 21 lat. Nigdy nawet nie trzymałem dziewczyny
                                                    za rękę i nigdy się nie całowałem a wszystko to że jestem małomówny,
                                                    nieśmiały i niezbyt przystojny. Przegrałem życie. Jak myślicie czy
                                                    skoro nie mam szans na seks z żadną dziewczyną to powinienem udać
                                                    się do prostytutki?
                                                    -------------------------
                                                    a co mu na to forum?

leć czym prędzej chlopaku, jeżeli nie zrobisz tego do 22 lat to Ci
                                                    uschnie i juz nigdy tego nie zrobisz!!!

idź do seminarium :) tam będziesz miał się dobrze...
                                                  • guayazyl1 taka swiecka tradycja ... 01.07.08, 16:38
                                                    chłop jeden pyta w sprawie imienia:
                                                    Niedługo urodzi mi się córka. Chcę nazwać ją Domena. Żona uważa, że
                                                    to głupi pomysł. Serio głupio?
                                                    --------------
                                                    forum odpowiada:
                                                    denominacja brzmi dostojniej a dla synka pasuje weksel albo żyro

A może Inkwizycja... bo ta to pewnikiem była święta...

lepiej Domina - i kup jej od razu lateksowy strój i pejcz...

mam kilka pomysłów dla Ciebie. Turbulencja, Torsja, Masturbacja
                                                    dobrze, że ja mam syna

może Debilia?, po ojcu...
                                                  • guayazyl1 idzie jesien ... 10.09.08, 21:28
                                                    ...tylko patrzec jak sie ochlodzi, a wtedy cieply polar jak znalazl.
                                                    i moze dlatego to pytanie:
                                                    jak sprac krew z polaru. prosze o pomoc, rozcialem reke
                                                    -----------------
                                                    forum czuwa i daje niezwlocznie odpowiedz:

***odetnij nogi i rece,wtedy nie bedziesz potrzebowal rekawow, ale
                                                    bedziesz mial za to polarowy spiwor
                                                  • guayazyl1 plemnik na fałdce... 29.10.08, 14:15
                                                    pyta zapewne młoda, a jesli niemłoda to zapewne niedoswiadczona i
                                                    dlatego ciekawa:

Czy jezeli mezczyzna z plemnikiem na palcu dotknąl fałdki skory
                                                    pomiedzy pochwą a odbytem moge byc w ciązy??
                                                    ------------------------

co na to forum?

Eeee tam...jak z jednym to moze nie.
                                                    --
                                                    Kurcze ..tak myślę gdzie tam masz fałdkę ?
                                                    --
                                                    jak był ten plemnik skurczybyk żywotny to se dopełzł do pochwy
                                                    --
                                                    Przed chwilą sprawdzałam...nie mam tam żadnej fałdki! JA CHCĘ TAKĄ
                                                    FAŁDKĘ!!
                                                  • w.iwo Re: plemnik na fałdce... 29.10.08, 20:15
                                                    ja tam jestem ciekawa jak można wyselekcjonować jednego plemnika w warunkach
                                                    domowych ;o)
                                                  • zaciszanna Re: plemnik na fałdce... 29.10.08, 20:25
                                                    Padłam i już się nie podniosę :D
                                                  • guayazyl1 to i owo zlumpeksu... 19.02.09, 16:11
                                                    forumowiczka jedna pyta:

Ciuchy, buty, torebki, pluszaki, pościel, obrusy itp - to w
                                                    lumpeksach normalka. Czasem widziałam też wełnę, tkaniny na belach,
                                                    dywany, zabawki edukacyjne i plastykowe, porcelanowe figurki,
                                                    książki.A dziwne rzeczy w lumpeksach?

taka druga odpowiada:

skórzany pejcz.oczywiście kupiłam,mąż się ucieszył :)
                                                  • guayazyl1 temat jak Lenin - wiecznie żywy... 02.04.09, 22:10
                                                    pyta zapewne kobieta:
                                                    W jaki sposób oświadczył się wam wasz mężczyzna? Piszcie.

ciekawosc zostaje zaspokojona:

Nie oswiadczył,zwleka kanalia!!!

Przy piwie przed telewizorem oglądając mecz... Ponoć na trzeźwo i w
                                                    niesprzyjających warunkach nie mógł się przemóc...

Było rano spałam jeszcze, a on przyszedł z jajkiem smażonym i tak mi
                                                    się wydaje, że spytał czy chce śniadanie no to sie zgodziłam i ku
                                                    mojemu zdziwieniu wsadził mi pierścień na palec!!! poleciałam na
                                                    jajecznicę :)
                                                  • guayazyl1 przed lotem samolotem... 27.04.09, 20:42
                                                    ciekawa pyta:
                                                    czy to prawda, ze przed lotem samolotem trzeba wyleczyć wszystkie
                                                    zęby bo rozsadzi ewentualną dziurę w nich?

eksperci sa na miejscu:
                                                    malo tego jak nie jestes dziewicom to moze cie rozsadzic od
                                                    srodka!! lecac samolotem od razu widac ktore to te puszczalskie
                                                    dodam ze latam regularnie

mało tego jeśli masz jakies świeże blizny np po operacji to
                                                    porozrywa cię na strzępy.

uwaga na tampony... jak wystrzeli to katapulta.
                                                  • guayazyl1 kłopoty z połykiem... 22.08.09, 15:44
                                                    Mam problem z połykaniem tabletek. Jedzenie jem normalnie, nie ma
                                                    żadnych problemów ale tabletki, choćby całkiem małej nie mogę
                                                    połknąć :/ Choćbym popił, nie chce mi przechodzić. najczęściej
                                                    kończy się na tym, że połknę ją za trzecią czy czwartą próbą. Czemu
                                                    tak jest, jak temu zaradzić?

forum spręza się i odpowiada:

Zaczynaj zawsze od czwartej próby.
                                                    A jeżeli wszystkie sposoby zawiodą to skorzystaj z tej kreseczki na
                                                    tabletce. Tego jakby pęknięcia. Otóż jest ono stworzone właśnie dla
                                                    takich osób jak Ty. Mianowicie, wkładasz sobie taką tabletkę w dupę
                                                    i wkręcasz płaskim śrubokrętem.
                                                  • guayazyl1 kosci w pochwie... 31.08.09, 17:17
                                                    pyta mało zorientowana:

Jestem w 37 tygodniu i od paru ładnych dni bolą mnie kości w
                                                    pochwie...aż ciężko mi się poruszać, no i do tego bóle
                                                    pleców.Wkurzam się bo jestem już jak stara babcia.Nadaję się tylko
                                                    do leżenia w łóżku i tylko na lewym boku. Macie podobne bóle?

forum radzi:

Spróbuj wyjąć te kości. Te od kurczaka potrafią sie czasami tak
                                                    niefortunnie złamać, że są ostre jak igła. Może tak się własnie
                                                    stało u Ciebie i stąd ten dyskomfort. Kości od schabu z kolei nie
                                                    należy nosić dłużej niż tydzień, bo pozostałe na nich mięso psuje
                                                    się najszybciej. Musiałabym wiedzieć dokładnie jakie to kości, żeby
                                                    udzielić bardziej specjalistycznej porady.
                                                    Swoją drogą lepiej wyjąć te kości teraz, samemu, niż na porodówce:
                                                    nie będziesz się musiała dzielić z położną, lekarzem i resztą
                                                    personelu.

jeden dowcipnis dodaje:

to pewno kosci z kurczaka. no bo jakie kości mają być w pochwie jak
                                                    nie ptaka?
                                                  • guayazyl1 jak baba piecze placek to... 08.09.09, 17:01
                                                    O czym myślicie piekąc ciasto?

no jak to o czym...

Mysle czy tym razem moj mily zauwazy ze je upieklam i czy po
                                                    zwyczajowym wszamaniu polowy na raz bedzie raczyl jakkolwiek okazac
                                                    ze mu smakowalo,poza zwyczajowym pierdnieciem w szczebelki krzesla
                                                    od kompa :)

albo o tym...

Ja zawsze zagniatając ciasto drożdżowe myślałam o tym, że ta
                                                    czynność sprawi, że będę miała większy biust.
                                                    Nic z tego :( Teraz piekę jabłeczniki i myślę, jaka byłam głupia...
                                                  • w.iwo Re: mokre monitory ... 14.09.09, 12:54
                                                    nieszczęście niewiasty

oj, nieszczęście kobieta miała a wszyscy tak świetnie się bawią ;)
                                                    swoją drogą rozłożył mnie na łopatki tekst o takim panu z widelcem co stoi w Gdańsku ...

------------------------------------------------------
                                                  • guayazyl1 przepraszam za drastyczne szczegóły ... 14.09.09, 19:13
                                                    ja czytałem bardziej fascynującą historię innej pani co to pusciła
                                                    bąka w trakcie seksu oralnego, a potem szukała kochanka bo nieborak
                                                    dał dyla. połowa Polski jej kibicowała w tym szukaniu.
                                                  • guayazyl1 moze na misia?.. albo na pająka?.. 25.10.09, 16:13
                                                    nie kazdy jest alfą i omegą. pyta wiec ciekawska:

Pomocy ! Jak to jest na pająka ????
                                                    Słyszałam, że bardzo skuteczne, a przy orgazmie to prześcieradło w
                                                    tyłek wchodzi ze szczęścia.

a moze ktos z Szanownych Panstwa wie?
                                                    sam bym sie dowiedział.
                                                    jak są jakies bezecenstwa to prosze pisac na mojego gazetowego.
                                                  • w.iwo Re: moze na misia?.. albo na pająka?.. 25.10.09, 19:12
                                                    ostatnio na pewnej imprezce opowiadałam jednej pani jak to jest na pająka...
                                                    więc powiedz mi kochany, czy podsłuch jakowyś zakładasz cafejkowiczom czy
                                                    nachodzą nas te same bezeceństwa ;)

do tych gimnastycznych ćwiczeń potrzebne są wystarczająco silne haki w suficie
                                                    oraz dobra elastyczna lina, bynajmniej nie gumka od majtek ;))
                                                    i oczywiście ogromne zaufanie tego co czeka na wyrok na dole ...
                                                  • guayazyl1 haki, liny, trampoliny... 28.10.09, 15:48
                                                    miałem tu wczoraj zdjęcie panienki z damską torebką unikalnej urody.
                                                    widzę, ze moderatorskie moce mi ją skonfiskowały.
                                                    juz ja się w swoim czasie rozliczę z tym moderatorem.

:)
                                                  • guayazyl1 mąż - zboczeniec... 17.11.09, 16:06
                                                    pogrążona w rozpaczy pisze mloda meżatka:

"Coraz częściej się zdarza, że maz rozbiera się przy mnie jak idzie
                                                    się kapać albo rano. Tak bez skrępowania. Wie, że mnie to krępuje,
                                                    ale robi to jakby mi chciał zrobić na złość. Czy on nie rozumie, że
                                                    nie chcę oglądać jego miejsc intymnych? Jesteśmy dopiero rok po
                                                    ślubie, a już zupełny brak szacunku do mnie z jego strony. I jeszcze
                                                    chce, żebym się przed nim rozbierała. Chce mnie odrzeć kobiecości,
                                                    ale ja na to nie pozwolę. Co robić?"

a co na to forum?

włożyć głowę do kibla, krzyknąć trzy razy "nie będę trollować na
                                                    forum" i trzasnąć deską.
                                                  • w.iwo Re: żona mnie bije... 22.11.09, 16:38
                                                    Facet prosi o pomoc:
                                                    „Witam serdecznie,

mam taki problem w domu, moja żona jest agresywna. Nie w sensie
                                                    fizycznym lecz psychicznym, nie radzi sobie z emocjami i wyładowywuje się na
                                                    mnie, a jak mnie nie ma to na dzieciach. Nie rozmawiamy ze sobą, obraża mnie
                                                    przy dzieciach "np gnoju" itp. Podważa mój autorytet, ja coś dzieciom karzę
                                                    zrobić, ona wkracza i zmienia moją decyzję. Takich sytuacji jest mnóstwo, nie
                                                    umiem sobie z tym poradzić, nie wiem co będzie lepsze. Bo my się nie dogadamy,
                                                    staram się rozmawiać z nią na ten temat, ale nie da się.

Co będzie lepsze dla dzieci....
                                                    odpowiedzi forrumowiczów:
                                                    1.Jaki maz taka ma zone.Skoro jest niezle szurnieta to leczyc i tyle.
                                                    2.jeden tutaj na tym forum radził zeby patrzec na kobiety jak na
                                                    macice i całą resztę do tego. macica bywa agresywna . poobserwuj ją
                                                    i sie po prostu nie odzywaj.
                                                    3.Seks udany jest? Oczywiście nie ma.
                                                    4.Szkoda zachodu, wymienic na inny model. Naprawa relacji jest
                                                    uciazliwa i nie ma zadnej gwarancji sukcesu.
                                                    Zyje sie tylko raz i straconych lat nigdy sie nie odzyska...,
                                                    humanistyczno-naukowe podejscie do sprawy moze jest i ladne lecz och
                                                    jak uciazliwe!
                                                    5.Mężu, to Ty?
                                                    6.Zapodaj jej L-tryptofan, dziurawiec i inne 'zielska'...puknij ją od czasu do
                                                    czasu z zaskoczenia i od razu zrobi się grzeczna :P
                                                    7.Dogodzić jej nie umiesz, to zła chodzi, ot cała psychologia.”

------------------------------------------------------
                                                  • guayazyl1 a takie imię Tradycja?.. 08.02.10, 10:37
                                                    szczesliwa mama pyta:

Urodzily nam sie blizniaczki i zastanawiamy sie nad parami
                                                    imion..jakie beda ladniejsze Lena i Marlena czy Emilia i Amelia oraz
                                                    3 wariant Sandra i Sabina

forum sypie przykladami:

***Pixi i Dixi, a dla chłopców Szatflik i Szpagetka.

***Muchanka i Pudzianka.

***AMNEZJA I KLAUSTROFOBIA

***TRAUMA I DEPRESJA

***Kunegunda i Tabaza

***Jedynka i Dwójka

***Tik Tak lub Bim Bam Bom jakby okazały się trojaczkami.

***Windołs i Wista

***Lustracja i Dekomunizacja.

***Leszczyna i Jarosława

***Onomatopeja i Parabaza lub Dysocjacja i Perturbacja

***"Czcij" i "Marchewę" albo "Turlaj" i "Dropsa".
                                                  • guayazyl1 stożek szpicem do dołu czyli... 18.02.10, 10:32
                                                    ...z geometrią za pan brat.

pani pyta :
                                                    Witam, mam pewien problem. Zauważyłam coś w mojej pochwie. Jest to
                                                    jakby stożek szpicem do dołu, a w tym szpicu jakby był otworek. Ten
                                                    niby szpic jest trochę zaokrąglony. Wokół niego jest przestrzeń, a
                                                    poźniej ścianka pochwy. Gdy go dotykam nic nie czuje. Wydaje mi się
                                                    że to szyjka macicy ale to taką 'fałde' powinnam mieć jeszcze jedna
                                                    chyba?

forum odpowiada:
                                                    * masz oczy na szypułkach noooo

* Było sie nie masturbować modelami w pracowni matematycznej

* nalej kwasu solnego,to zejdzie

* jakim cudem udało Ci sie tam zajrzec??? na to trzeba miec
                                                    licencje!! za kare odmawiam wstawienia Ci fałdy

* To na pewno jajnik. Albo wątroba
                                                  • w.iwo Re: stożek szpicem do dołu czyli... 18.02.10, 12:50
                                                    czy takie małe dzieci siedzą w necie czy tak marnie uświadomione ?
                                                  • guayazyl1 Re: stożek szpicem do dołu czyli... 19.02.10, 09:21
                                                    a moze tu o fasolkę idzie?
                                                    niektore cięzarne z upodobaniem utrzymują, ze im jakas fasolka w
                                                    brzuchu rosnie.
                                                  • w.iwo Re: stożek szpicem do dołu czyli... 19.02.10, 11:17
                                                    seks - ciąża - fasolka - grochówka - latająca pierzynka :)

pamiętam zabawę w skojarzenia dawno, dawno temu...
                                                  • guayazyl1 z zadęciem i przyświstem 25.02.10, 12:02
                                                    Za dwa miesiące mam zamiar zamieszkac z moim facetem. Wszystko
                                                    byloby cudnie gdybym tak panicznie nie wstydzila sie robic kupy.
                                                    Boje sie ze on cos uslyszy albo poczuje i nabierze do mnie
                                                    obrzydzenia. Jak wy zalatwiacie takie sprawy zeby potem sie nie
                                                    czerwienic? Zalatwiac sie poza domem??

no i co na to forum?

***tak na ogródku.

***ja męzowi do dzis mowię ze dziewczyny kupy nie robią...o bąkach
                                                    nie ma mowy, dlubię w nosie jak nie patrzy, golę nogi przy
                                                    zamkniętych drzwiach lazienki. jestem obrzydliwa tylko sam na sam ze
                                                    sobą

***ja chodzę do sąsiada robić kupę

***a ja mam tylko dla siebie TOI TOI przed blokiem

***ja przy swoim bąków nie puszczam ... idę do łazienki ściskam
                                                    pośladek ręką i jest duze cccsssssssssyyyyyyyyyyyyy taki długi
                                                    cichacz, jesli bardzo śmierdzący to szybko uciekam z łazienki i
                                                    latam z kuchni do drugiego pokoju az przestanie się za mna
                                                    ciągnąć ... i wracam do pokoju gdzie jest ukochany
                                                  • guayazyl1 z okazji wreczania Oscarow... 11.03.10, 12:58
                                                    ... zapytala jedna pani:
                                                    czy James Cameron i Cameron Diaz to jakaś rodzina? szukałam na
                                                    necie,ale nie mogę znaleźć

i co na to forum?
                                                    ***Oczywiście. Tak Jak Ave Cezar i Ave Maria. To rodzeństwo.

***tak mniej więcej jak Marek Jurek i Jurek Owsiak...

***na podobnej zasadzie co Anna Maria Jopek i Jan Maria Rokita.
                                                  • guayazyl1 Sztywny Pal Azji czy coś w tym rodzaju 12.03.10, 23:29
                                                    sfrustrowany pyta:
                                                    podczas intymnych zblizen moj penis osiąga szczytowy wzwod. problem
                                                    polega na tym ze jest wtedy sztywny, twardy i stoi jak drąg ku
                                                    gorze, ze ciezko go przechylic i wprowadzic. jak go ujarzmic?? co
                                                    mozna zrobic aby ulatwic wejscie lub jakie pozycje stosowac aby bylo
                                                    latwiej i przyjemniej dla obu stron?

odpowiedz jest krotka ale tresciwa:
                                                    Przywiąż żołądź do małego palca od nogi.
                                                  • guayazyl1 wąsik ach ten wąsik... 06.04.10, 10:39
                                                    Każdy dzień zaczynam tak samo: od golenia twarzy i... piersi. Moj
                                                    partner o niczym nie wie, dlatego randki muszą być szybkie - kończą
                                                    się, zanim zaczną mi odrastać włosy...
                                                    Czy Wy robicie jakieś zabiegi? Niektóre moje znajome nawet maseczek
                                                    nie robią przy swoich mężczyznach. I nasuwa się kolejne pytanie czy
                                                    partner powinien wiedzieć o wszystkich zabiegach kosmetycznych i
                                                    widzieć je czy jest to sfera intymna? tak mnie naszło na
                                                    rozmyślania...
                                                    ----------------------
                                                    ***Najczęściej ukrywanym zabiegiem higienicznym jest seks poza
                                                    związkiem lub onanizm. Oba te zabiegi korzystnie wpływaja na
                                                    ukrwienie, poprawiaja kondycję i ogólny wygląd.

***Nie zmieniam przy nim tamponów.
                                                    Nie golę bobra. Do tego potrzebuję nogę zadrzeć, głupio wtedy
                                                    wyglądam.

***a ja przy moim juz chyba wszystko robilam poza kupą.
                                                  • w.iwo Re: wąsik ach ten wąsik... 06.04.10, 17:58
                                                    no mają ludzie problemy, a nie wystarczy czasem klucz przekręcić w zamku ?
                                                    jakby był głodny toby się nad głupotami nie zastanawiał - jak mówiła moja babcia ;)
                                                  • guayazyl1 w romantycznym nastroju 10.05.10, 21:38
                                                    najmilszy tekst jaki usłyszeliście w ostatnim czasie od osobnika
                                                    płci męskiej to.... ?

forum się zwierza:

***jak na tak grubą laskę całkiem mało się pocisz
                                                    ***na twój widok aż mi się drobne nie zgadzają
                                                    ***sypiesz się jak choinka na Trzech Króli.
                                                  • w.iwo Re: w romantycznym nastroju 10.05.10, 22:49
                                                    eee ty...
                                                    krótko, zwięźle i bardzo komunikatywnie ;)
                                                  • guayazyl1 tak to jest jak sie czyta... 18.05.10, 17:09
                                                    ...cudze maile.

pyta pan:
                                                    Co oznacza gdy po miesiacu znajomosci dziewczyna pisze do kolezanek
                                                    w mailu ze "nie jestem w jej typie ale mam dobry charakter". Czy
                                                    jest sens ciagnac taka znajomosc?

pani odpowiada:
                                                    To znaczy, że jej nie kręcisz, ale chce Cię na tatusia dla potomstwa
                                                  • guayazyl1 panie to zawsze majo problemy... 20.05.10, 15:58
                                                    Kolczyk w pochwie. Prosze o rade
                                                    Ma ktos z was taki kolczyk? Boli i przeszkadza? Wasi mezczyzni sa
                                                    zadowoleni? Podoba im sie?

Przejrzyj ksiazki od biologii z pierwszej klasy gimnazjum i naucz
                                                    sie budowy swoich (sic!) narzadow plciowych a pozniej zadawaj
                                                    pytania!

(autorka) Prosilam o rade a nie o wyzwyska i obelgi. Nie masz
                                                    takiego kolczyka to nie pisz !!!!!

Zrozum durna konbieto! To o czym Ty mowisz to jest kolczyk w
                                                    lechtaczce albo w wwargach sromowych nie w pochwie! Taka tepa jestes
                                                    czy tylko udajesz ze nie rozumiesz?

(autorka)Weś mi nie ublizaj.Nie masz kolczyka to won babiszonie

Boże takiej idiotki dawno nie widziałam

(autorka) Ostatni raz pisze że jak ktos nie ma nic do powiedzenia na
                                                    moje pytanie to wynocha. Krety glupie te co sie sadzą.

Wloz se kolczyka w watrobe

(autorka) rzal mi was ! Jestescie stare 30letnie rumpy -pytam kto ma
                                                    kolczyk w pohwie?

Zrób sobie na macicy to w ciomżę nie zajdziesz

(autorka) poważnie??? a jaki musi być kolczyk żeby nie zajść? takie
                                                    kółko czy na śrupke?

peesik: pisownia oryginalna
                                                  • guayazyl1 obrazek z wieza w tle... 29.05.10, 09:40
                                                    Witam mam taką sprawę, chciałbym żebyście ocenili zdjęcie mojej
                                                    koleżanki i wyrazili opnie czy jest ładna czy brzydka. I nie
                                                    pytajcie po co mi to tylko podziwiajcie i oceniajcie.

[img]https://images50.fotosik.pl/299/45dac96727e6b113med.jpg[/img]

***fajne zdjecie. Gdzie to?
                                                    ***To nie jest czasem radiostacja w Gliwicach?
                                                  • w.iwo Re: obrazek z wieza w tle... 29.05.10, 16:28
                                                    umarłam ze śmiechu... co prawda najpierw się oburzyłam, potem wzięłam oddech i
                                                    na jednym wydechu przeczytałam... kurczę, mają ludzie problemy... ciekawe jaką
                                                    młoda ma średnią ocen i czy jej mamusia wie o jej zamiarach ;)

wapno jestem, gorzej, jestem starsza niż 30-stkabezkolczyka ;) ale mimo to
                                                    zawsze jak pomyślę o przekłuwaniu ciała, krowy mi się przypominają na łące...

[img]https://brzozow24.pl/wp-content/uploads/krowa-glowne-300x225.jpg[/img]
                                                  • guayazyl1 co na was działa? 01.06.10, 21:53
                                                    jakie cechy działają na was odstraszjąco u płci przeciwnej
                                                    wymiencie po 3 cechy wyglądu i 3 charakteru lub sposobu zachowania.

***penis - jesli jest u kobiety
                                                  • guayazyl1 co zrobić, żeby mieć pewność?.. 10.06.10, 00:01
                                                    Mam pytanie jaki sposób zabezpieczenia polecacie ?
                                                    -----------
                                                    ***Dobry antywirus i firewall.
                                                    ***zaklej sobie taśmą.
                                                    ***skarpeta.

te oraz wiele innych podpowiedzi poleca niezawodne forum.
                                                  • guayazyl1 zbliża się pora urlopów więc... 11.06.10, 20:13
                                                    Niebawem wyruszam na wakacje ze swoim facetem. Jesteśmy razem od pół
                                                    roku, nie mieszkamy ze sobą. Mimo że jestem po 30. mam niezłą tremę.
                                                    Zastanawiam się, czego się wystrzegać podczas takiego pierwszego
                                                    wspólnego wyjazdu, żeby przy okazji nie stał się ostatnim. Domyślam
                                                    się, że łażenie z maseczką błotną na twarzy albo marudzenie podczas
                                                    wspinaczki nie jest wskazane, ale może jest coś jeszcze, co może
                                                    zepsuć wypoczynek?

***przez cały wyjazd nie rób kupy bo to obciachowe
                                                    ***Nie obcinaj paznokci w pokoju, nie smarkaj do doniczki i zmieniaj
                                                    majtki - a jakoś to będzie - zobaczysz.
                                                    ***Puszczaj bąki tylko cichcem i koniecznie na zawietrznej. Nie
                                                    sikaj na wodę tylko po sedesie.

i wiele...wiele innych :)
                                                  • w.iwo Re: zbliża się pora urlopów więc... 11.06.10, 21:27
                                                    mi sę zabezpieczenia podobały ;)

[img]https://www.obrazky.pl/obrazky/zabezpieczenie-przed-opalaniem-830-OBRAZKY.PL.jpg[/img]
                                                  • w.iwo Re: ukochany samochód 09.09.10, 11:43
                                                    czytam takie cudo:

"Ktoś z rodziny kupił okazyjnie brykę. Nie samochód, właśnie brykę lub nawet furę - z tych, które kiedyś rymowały się ze skórą i komórą. I jest problem: fura ostentacyjnie wręcz wypasiona, a pan niebogaty i mieszka odpowiednio, każdy może mu wejść na podwórko i ukraść to cudo. Poradziłam mu żeby ją sprytnie zamaskował, tak aby nie kusiła złoczyńców.
                                                    Moja propozycja była taka:
                                                    Okleić całość grubo tapetą, potem zrobić żeby odłaziła paskami.
                                                    Charakterystyczny okragły znaczek zakryć (zamalować), a na jego miejsce dać napis "FSO Polonez". Szyby zachlapać wapnem (bo jak ktoś zajrzy do środka to cała maskarada na nic).
                                                    Zostałam wyśmiana! Czy ktoś ma lepszy pomysł i pomoże człowiekowi, który zamartwia się na śmierć? "

i odpowiedzi forumowiczów z FH
                                                    -Ciężkim przedmiotem (moze być siekiera, łom, ew młot, nawet pneumatyczny) wytłoczyć róznego rodzaju wzorki na masce, dachu, drzwiach, a nawet na szybach i oponach. W środku na parę dni zostawić resztki z obiadu (pięknie kwitnące pleśnią) Mozna też na podwórko wypuscić stadko kaczek (nic politycznego!!!) i kur które we wlasnym zakresie dokończa dzieła dekoracji.
                                                    -zamknij w środku wściekłego dobermana z pianą na pysku.
                                                    -napisac na drzwiach MILICJA

Proste ? i alarm zupełnie niepotrzebny...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka