psychomaszyna 14.06.08, 22:19 Czy zadawaliście sobie kiedyś pytanie ile osób o identycznym jak Wy imieniu i nazwisku jest w Polsce? Ja akurat wiem: jest nas 2 i wiem gdzie mieszka mój imiennik, mimo, że jest to na drugim krańcu Polski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.iwo Re: Klony 14.06.08, 23:22 jestem jedyna hehe ale za to dość często spotykam się z obcymi osobami, które twierdzą żem podobna jest do kuzynki jakiejś, czy krewnej... paranoja... i jakoś nieswojo... Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: Klony 15.06.08, 09:01 nieoceniona nasza klasa..Moje imię i nazwisko aż 12 x występuje..i to w całej Polsce..A ja myślałam,ze jestem niepowtarzalna... Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Klony 15.06.08, 22:15 jesteś niepowtarzalna, tamte to tylko liche podróbki ;o) a ostatnio jesteś wyjątkowo piękna... zakochane kobiety mają niesamowitą aurę :o) ---------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: Klony 16.06.08, 08:27 Całe stada... jestem jedną z setek owiec albo baranów ;) Nie mniej, w czasach kiedy nie było jeszcze naszej-klasy szukałem siebie... i znalazłem. Nie tylko zbieżność imienia i nazwiska, a również po części zawodowo się pokryło. Po jakimś czasie napisałem do niego... bez odzewu :) Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: Klony 17.06.08, 21:45 W tym tygodniu zagadnęła mnie pani, która obsługiwała mnie w Rossmannie - mamy tak samo na imię i nazwisko:-) Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś