anita.anita80 03.08.09, 18:20 proszę o polecenie dobrego dermatologa w Legionowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannaboj Re: dermatolog 04.08.09, 12:17 Mojej córce bardzo pomogła Pani dr Błazik z Mediqu. Na pewno przyjmuje w piątki po południu i chyba w poniedziałki, ale tego nie jestem pewna :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwciab Re: dermatolog 04.08.09, 13:00 Mi już wielokrotnie pomogła dr dermatolog z Elmedu, wyleciało mi z głowy nazwisko, bo na szczęście dawno już nie korzystałam ale w Elmedzie jest tylko jeden dermatolog, więć zadzwoń tam najlepiej, terminy są czasem długie, ale Pani doktor ma nosa do trudnych schorzeń, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: dermatolog 04.08.09, 14:41 Ja z kolei bylam na Zegrzynskiej w przychodni wojskowej, ale pani doktor swoim podejsciem nie za bardzo mnie pozytywnie nastroila. Gdy wrocilam po skierowanie na zabieg usuniecia znamienia, wrecz byla agresywan, ze nie robie tego u nich... Nie wroce tam nigdy. Bede chodzic do Mediqa... Tam przynajmniej byl bardzo mily chirurg- plastyk, to wole nawet to dermatologa poczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaw20 Re: dermatolog 04.08.09, 17:20 W Elmedzie przyjmuje dr Szewko. Terminy na NFZ są na koniec listopada/początek grudnia (dane z ostatniego piątku). Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: dermatolog 04.08.09, 17:59 dziękuje bardzo wszystkim za odpowiedzi a co myślicie o dr Danucie Kleniewskiej ? ( znalazłam ją w necie przyjmuje prywatnie na Słonecznej ( interesuje mnie wizyta prywatna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ankaw20 Re: dermatolog 04.08.09, 19:43 O dr Kleniewskiej niestety nic nie słyszałam. Prywatnie w Mediqu przyjmuje dr Napiórkowska. Mi niestety nie pomogła (ani nie zaszkodziła), może dałam jej za mało czasu, ale niestety zdecydowały finanse. Znam jednak 4 różne osoby, które były z niej bardzo zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: dermatolog 06.08.09, 20:12 ja sie zlapalam :) trzy min wizyta kasa do reki i nic recpta na badziewie za reklame ktorych ma chyba dzialke, bo natarczywie pokazywala mi pudelko (epikrem) ktore sama moglam kupic w aptece - nieskuteczne! zero zainteresowania jakiegokoliwek wywiadu staralam sie cos powiedziec, ale pani doktor to nie interesowalo najwazniejsze prosze sie pokazac za trzy tyg :))))))) jednymslowem wielka i bardzo szybka lipa :( Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 do foamcleny 06.08.09, 20:43 jak rozumiem dotyczy to dr Kleniewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: do foamcleny 14.08.09, 11:17 wiesz co nie pamietam nazwiska :) recepte na epikrem i alantal mi w aptece zabrali zebym drugi raz nie wykupila i nienaduzywala, bo to przeciez niebezpieczne srodki ;) ale na slonecznej (za przejazdem) innej pani doktor dermatolog/alergolog nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: do foamcleny 14.08.09, 11:20 to miejsce gdzie bylam szczegoly.pkt.pl/kleniewska_danuta_dr_nauk_med_spec_alergolog_ dermatolog_5ed6ccdca02e52db5f9a75ff7c9493d4.html - odradzam, no chyba, ze zalezy Ci na darmowej prezentacji epikremu ;) dobrego na wszystko, poza uczuleniem na czosnek jak sie okazalo po konsultacji u innego dermatologa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkows Re: dermatolog 05.08.09, 22:11 Jeśli w Elmedzie jest ciągla ta sama dermatorlog to faktycznie polecam. Ona pracuje chyba także w zpitalu na Brzeskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: dermatolog 14.08.09, 18:03 dziękuje wszystkim za pomoc skorzystałam z usługi prywatnej pani A.Błazik z Mediki ( w sumie może być) zapisałam się jeszcze na grudzień do elmedu do M. SZewko-Starczewskiej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
znajomazokolicy Re: dermatolog 14.08.09, 20:57 anita.anita80, chciałam ci jeszcze podpowiedzieć, że dr Błązik przyjmuje w przychodni "na górce" na NFZ z tym, że terminy oczekiwania są długie, ale przyjmuje tam także prywatnie od ręki. Natomiast Szewko ma także wizyty w CePeLek na Koszykowej. Może taka informacja ci się przyda :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: dermatolog 14.08.09, 21:13 dzięki serdeczne myślałam ,że Błazik nie przyjmuje na NZF pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś