Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 00:15 Co sie dzieje jak przesiedzę (1 miesiąc) w USA wizę turystyczną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: za dlugi (19cm) Re: za długo w USA IP: *.nyc.res.rr.com 23.07.05, 00:57 bedzie dupa zbita.... i rozczarowanie sluzb granicznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: za długo w USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 08:45 19 cm !bez żartów proszę Odpowiedz Link Zgłoś
brtlmj Re: za długo w USA 23.07.05, 01:49 Gość portalu: kasia napisał(a): > Co sie dzieje jak przesiedzę (1 miesiąc) w USA wizę turystyczną? Wiza traci waznosc i masz duze szanse na klopoty z uzyskaniem nastepnej. Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: za długo w USA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.07.05, 11:34 Musisz sobie przekalkulować - warto czy może nie warto ;) Zależy, co masz zamiar zrobić przez ten miesiąc? Jeśli np. zmienić stan i zmieni Ci się całe życie to może i warto. Ale następnym razem będą patrzyli "spod oka" na miedzy i wtedy zadasz sobie właśnie to pytanie :| Z autopsji wiem, że nie warto palić za sobą mostów - znam takich, co zarzekali się, że nie wrócą więcej do stanów a potem szmuglowali się przez mexico albo canade :P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Za dlugi Re: za długo w USA IP: *.nyc.res.rr.com 24.07.05, 02:52 kasiu, zapraszam na piwko jesli jestes lub bedziesz w NYC. Ja co prawda wyjezdzam za miesiac, ale caly czas jestem dyspozycyjny :) yankes007@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: za długo w USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 13:17 Za długi też niedobrze!Zresztą mama zabroniła mi umawiać się z nieznajomymi;) Odpowiedz Link Zgłoś