caryca111 08.04.10, 21:33 na forum kogucika by się szło gdzie jesteś mój kogucie miły? czyzby kurki cię pobiły? moze slusznie to, zrobiły najpierw flirtowały a potem wykorzystały, rzuciły... buzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kogucik.2972 Re: hej ho, hej ho 08.04.10, 21:44 o ! no proszę, co za poza... przyszła koza do woza tak Cię dawno nie widziałem, i już prawie zapomniałem że potrafisz pisać wiersze... pozdrowienia więc najszczersze ślę Carycy...zechciej Pani, częściej bawić się tu z nami Odpowiedz Link
caryca111 Re: hej ho, hej ho 12.04.10, 19:24 Milusiątko.... to nie jest żadna poza matko co za zgroza, w biały dzień, tak przy ludziach chcesz figlować? ale owszem jak tylko czas pozwoli będę z Wami tu pogrywać zatem pozdrowiam Waćpana szczerze i czekam..... Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: hej ho, hej ho 12.04.10, 20:19 caryca111 napisała: Milusiątko.... to nie jest żadna poza matko co za zgroza, w biały dzień, tak przy ludziach chcesz figlować? ale owszem jak tylko czas pozwoli będę z Wami tu pogrywać zatem pozdrowiam Waćpana szczerze i czekam..... ...nie wierzę.... tyle się już odgrażałaś, - zajrzę, przyjdę, wiersz napiszę... wcale tu nie zaglądałaś choć przerwałaś wreszcie ciszę teraz będę czekał grzecznie, byle bym nie czekał wiecznie... Odpowiedz Link
caryca111 Re: hej ho, hej ho 15.04.10, 19:41 oto jestem - czekałeś jedną chwilkę wszak musisz wiedziec, że Księżna żądzeniem jest bardzo zajęta, ale kiedy jest fajna zachęta ;P rzuca wszystko by popisać z przyjemnością z Tobą ale... sie zrobiło milutko Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: hej ho, hej ho 15.04.10, 19:45 zasiądź więc wygodnie Pani... niech zasiądą i poddani... o...na lepszej grzędzie siadaj... no i czekam...opowiadaj Odpowiedz Link
caryca111 Re: hej ho, hej ho 15.04.10, 19:49 moja grzęda ...... zatem przysiądę boso niżej nieco by slyszalność lepszą mieć tym razem chętnie zamienię się w słuch zatem to ja czekam na wieści Odpowiedz Link