maruda.r 29.09.09, 21:52 Rzuciłem okiem na tytuł i sądziłem, że będzie o romansie z Giertychem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert.malolepszy Romans z młotem 29.09.09, 21:58 Brawo Anita, popieram takie myslenie. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Re: Romans z młotem 30.09.09, 08:36 "Byliśmy sportową rodziną, fanatykami żużla. Jeździliśmy na zawody żużlowe do Leszna." Nasza kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
kownopalka Romans z młotem 29.09.09, 22:12 Nie rozumiem co jest złego w umięśnionych nogach. Wiele kobiet ćwiczy w pocie czoła by mieć umięśnione ciało. To ładnie, oczywiście bez przesady. Tak jak i u mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.n19 Ubóstwiam mocne kobiece nogi! 29.09.09, 22:59 Znałem kiedyś blisko taką panią z bardzo mocnymi nogami. Bardzo mocno to pamiętam. I cenię! Pani Anito, tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Romans z młotem 30.09.09, 00:51 super dziewczyna !!!!!!!!!! podoba mi sie jej pragmatyczne podejscie do sportu i do zycia. silna kobitka i ma pienkne kobiece rysy twarzy. porownajcie do takiego "rotweilera" jak B. Heidler ! A ze "dupcia i uda na miejscu" ???? Ktos kiedys powiedzial: "Nie wiem co ludzie maja przeciw "mocno" zbudowanym kobietom - WIECEJ ZABAWEK, to chlopiec ma wiecej frajdy !!!!!!!" fajna jest, naprawde......;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Romans z młotem 03.10.09, 22:15 - ...o długich paznokciach nawet nie myślę, boby się połamały. - To po co pani ten młot? ROTFL !!! Jak wiadomo dla kobiety najważniejsze są jej paznokcie. Ile ta dziennikara dostaje od gazety za zadawanie takich debilnych pytań? Odpowiedz Link Zgłoś
kordonia Re: Romans z młotem 04.10.09, 11:22 Sportsmenka super, ale dziennikarz do dupy zupęłnie. Cały spsob przeprowadzenia tego wywiadu, rodzaj pytań, wyższość, z jaką je zadaje wzbudził mój prawdziwy niesmak. Wysokie Obcasy, dawno czegoś takeigo u Was nie czytałam, zastanówcie sie, zanim coś takiego puścicie. "Nietypowe, bo dziewczynki na wuefie zwykle mają permanentną miesiączkę Jakby pani została przy rowerze, miałaby pani mniejsze bicepsy. Każdy sport zniekształca?" Odpowiedz Link Zgłoś