Dodaj do ulubionych

Przedtem i potem

02.04.11, 07:06
świetne! sama pracuję w przedszkolu i z dnia na dzień czuję jakbym szła tam za karę, niestety trzeba wbić się w system. Mała uwaga: proszę zgłębić jeszcze raz definicję słowa "reedukacja" :)
Obserwuj wątek
    • paniijoasia.7 Przedtem i potem 07.04.11, 14:45
      No cóż - jeszcze jeden przykład na to, jak nieodpowiedzialny dziennikarz-dyletant złośliwościami i PEŁNYM niezrozumieniem potrzeb dziecka i jego możliwości,może namieszać czytelnikom w głowach. Bardzo Pani współczuję Pani Autorko, że nie docenia Pani tego, co przedszkole i szkoła robią dla Pani (?) dzieci. Chętnie się dowiem, co to za placówki - bo ja mam zgoła inne doświadczenia. Marzę o tym, by ktoś zechciał zająć się moimi dziećmi. Pani - jak widać - nie docenia tego i nie rozumie, co te placówki robią dla dzieci - szkoda dla takich osób jak Pani poświęcenia i zainteresowania ze strony szkoły i zaangażowania nauczycieli. Pani Autorko - jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak otwartą NIEWDZIĘCZNOŚCIĄ (ba - nawet nie wiem, czy nie nazwać tego podłością) ze strony rodzica. Szkoda mi tych nauczycielek, których starania "rzucają Panią i rodzinę na otomanę, skręcając się ze śmiechu". Gdybym była nauczycielem - skutecznie podcięła by mi Pani skrzydła. Droga Autorko - niech się Pani zajmie czymś mądrzejszym, szlachetniejszym i DOBRYM. Najłatwiej krytykować poczynania innych - a czym Pani się może pochwalić? Bo chyba nie tego typu artykulikami, osoby złośliwej, niewdzięcznej i małostkowej. Mam nadzieje, że nie zagrzeje Pani długo miejsca w Wysokich Obcasach. My, czytelnicy pragniemy dziennikarzy sumiennych, rozważnych i mądrych. Pieniaczy i prześmiewców mamy na co dzień pełno dookoła. Powinna się Pani spalić ze wstydu!!!! Joanna - z przykrością stwierdzam - imienniczka:::::(((
      • babunia_wygodka Re: Przedtem i potem 07.04.11, 15:08
        paniijoasia.7 napisała:

> No cóż - jeszcze jeden przykład na to, jak nieodpowiedzialny dziennikarz-dyleta
        > nt złośliwościami i PEŁNYM niezrozumieniem potrzeb dziecka i jego możliwości,mo
        > że namieszać czytelnikom w głowach. Bardzo Pani współczuję Pani Autorko, że ni
        > e docenia Pani tego, co przedszkole i szkoła robią dla Pani (?) dzieci. Chętnie

Robisz sobie jaja, prawda? :-)
    • ladyjm Re: Przedtem i potem 07.04.11, 16:30
      ja pracuje w szkole i mam to samo :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka