Dodaj do ulubionych

Send from my iPad

09.04.11, 11:00
chyba w tym sensie powinno być "sent" co nie?
Otherwise it doesn't make much sense, dear..
Poza tym, o czym to jest list?
Obserwuj wątek
    • cocodrilloc Send from my iPad 09.04.11, 17:08
      No naprawde, jest sie czym podniecac! Jakby przyslal taki zwykly list poczta, to moze bym sie jeszcze zdziwila i zrozumiala chec napisania do gazety...
    • milalee Re: Send from my iPad 09.04.11, 17:28
      O tym, że nadawca listu chciał się pochwalić nobilitującym (?) posiadaniem ipada, natomiast autorka listu uznała to za obciach i w zamian postanowiła się pochwalić znajomością (wątpliwą) angielskiego. I zgarnąć nagrodę za publikację.
      • mr.kev Re: Send from my iPad 10.04.11, 23:36
        lol, wyjątkowo bezsensowny list :) sent nie send, a w ogóle to taką sygnaturkę można usunąć, ale pewnie nadawca o tym nie wiedział. też mi przeżycie. jeśli autorka tego listu nigdy nie bawiła się nowym gadżetem, no cóż. to się nie bawiła. ale nie wiem czy jest się czym ekscytować...
      • hiolka Re: Send from my iPad 21.04.11, 22:12
        > O tym, że nadawca listu chciał się pochwalić nobilitującym (?) posiadaniem ipad
        > a,

Tak się nieszczęsnej wydawało... To zgrabne zdanko załącza się automatycznie w każdym nowym mailu pisanym na takim urządzeniu. Moje maile opatrywane są na ten przykład "sent from my htc", którego ze zwykłego lenistwa nie usuwam. Całe szczęście, że nikt ze znajomych nie lata z tego powodu do gazety...
    • ladyjm Re: Send from my iPad 29.04.11, 09:50
      send ... - to jest tryb rozkazujacy czyli wyslij...
      sent ... = wyslano/e ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka