Dodaj do ulubionych

Gaz pieprzowy

14.09.11, 20:42
Witam

Ostatnio przeprowadziłam się do nowego miasta. Jak to bywa w nowych miejscach - nikogo ani niczego nie znam i nie czuję się pewnie.
Chciałam kupić sobie coś co by mi pomogło i wybór padł na gaz pieprzowy. Jednak kompletnie się na tym nie znam. Nie wiem, który jest najskuteczniejszy, który by był najlepszy dla mnie jako kobiety...

Jakaś pomoc?
Jak Wy dbacie o swoje bezpieczeństwo?
Obserwuj wątek
    • kasiafru Re: Gaz pieprzowy 17.09.11, 11:32
      hej ;)

też ostatnio szukałam gazu i koleżanka poleciła mi stronę fundacji Kobieta Bezpieczna. Była u nich na szkoleniu i wróciła zachwycona, a teraz otworzyli sklep.
      www.sklep.kobietabezpieczna.pl
      Kupiłam u nich i jestem bardzo zadowolona ;)
      • rejestracja_konta_gazeta.pl Re: Gaz pieprzowy 29.09.11, 18:03
        Tak wieśniackiej realizacji buzz marketingu dawno tu nie było. Polecam portalowi, który tak nieudolnie próbujesz zareklamować, szybką zmianę taktyki albo agencji, bo reklamując cokolwiek z subtelnością zardzewiałego cepa można sobie raczej zaszkodzić niż przysporzyć klientów. A wszystkim paniom NAPRAWDĘ zainteresowanym gazami obronnymi polecam fora nt samoobrony, a nie sugerowanie się takimi żałośnie spreparowanymi "opiniami konsumenckimi".
        • mbwele Re: Gaz pieprzowy 03.11.11, 09:06
          Popieram przedmówcę. A wszystkim Paniom, które chcą się zaopatrzyć w gaz pieprzowy radzę wybrać dobry sklep z bronią, który posiada koncesję MSWiA na obrót takimi materiałami.
          Podam kilka, które mają koncesję:
          www.antybandyta.pl
          www.bron.pl
          www.bestgun.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka