Dodaj do ulubionych

Wszechpolki - rozmowy kontrolowane

• Gość: FCR GDZIE SIĘ ROBI TAKĄ TĘPOTĘ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:17
      Najgorzej jak jeden głupi znajdzie drugiego i stworzy taką organizację.
    • Gość: amfi Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:19
      Uważam, że Ci ludzie nie potrafią sami myśleć. Lubią gdy ktoś nimi steruje, bo
      wtedy czują czyjąś opiekę nad sobą. Sami w normalnym świecie nie dali by sobie
      rady, bez "głosu z góry". Podejrzewam problemy w dzieciństwie, silna ręka ojca
      w domu, który w pewnych przypadkach znęcał się nad matką i tłukł dzieciarni do
      głowy, że jak nie będą silni to przyjdzie wilk i ich zje... To smutne, że są
      ludzie dla których ideologia jednego człowieka: "WODZA" potrafi przyćmić cały
      świat... Ale to już znamy z historii, synów wydających pseudo władzy własnych
      ojców, bo Ci mają własny światopogląd, córki wyrzekające się swych matek...
      Może obowiązkową literaturą dla każdego z "MW" powinien być "Folwark Zwierzęcy"
      Orwell'a, albo "Rok 1984". Choć pewnie "MW" i tak wtedy nie dostrzegła by
      przesłań jakie niosą ze sobą te książki, stwierdzili by pewnie, że pewne
      postacie walczyły z DOBREM OGóŁU, a uporządkowany świat, opisywany w tych
      książkach, wytworzony siłą mięśni ucieśnionych jest tym do czego dążą. Ale czy
      któryś z "MW" miałby odwagę to przyznać...??? Boję się pomyśleć co nas czeka,
      jeśli kiedyś LPR i "MW" przejęły by władzę w Polsce. Nie róbmy kroku wstecz,
      uczmy się z błędów historii...
    • Gość: dzio Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:19
      a najbardziej przerazajace jest to, ze ta cala jadzia to osoba o fantastycznym podejsciu - chce cos zmienic, a nie czekac, az jej sie wszystko pod nos podsunie. i taki człowiek, zamiast robić coś dobrego, pakuje się w faszystowską organizację...
    • polonic Tak tak, gazeta i wszystko jasne :D 12.02.05, 14:21
      Ja sie do MW zapisuje i mam te wasze głupie teksty głęboko w d... ;-)
      • Gość: bangi Re: mlodziez wygolona ... i wszystko jasne! IP: 129.81.192.* 13.02.05, 01:34
        Czyzby jakies problemy z potencja
        internauto "polonic"???
    • Gość: pabloski Bez nerwów IP: *.162.udn.pl 12.02.05, 14:23
      nie bójcie się ludzie. giertychowi nie pozwolą dojść do władzy wszechmogące
      korporacje kierowane przez żydowską finansjerę ;P a to że gimnazjaliści będą
      się słuchać nauczycieli, to może akurat niektórym na dobre wyjść, skoro sami
      nie umieją myśleć. szkoda tylko, że młodzi ludzie rzeczywiście się nudzą, co
      wykorzystuje mw.
    • Gość: mimo Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.238.64.210.adsl.inetia.pl 12.02.05, 14:29
      Młodzież Wszechpolska nigdy nie zostanie zdelegalizowana.
      dlaczego?
      całość naszych 'elit' politycznych zbija kapitał na straszeniu ludzi albo
      Lepperem, albo Giertychem.
      bać się ich to zdrowy odruch- ale bać się ich i lecieć głosować na SLD albo PO,
      to właśnie to, o co pewnie chodzi SLD i PO.
      wysiadam z tego kraju.
    • Gość: romek Niech ich ktoś powstrzyma IP: *.authnix-hvtn-16.uni-koeln.de 12.02.05, 14:33
      Chciałem tylko powiedzieć, że szczerze boję się Polski, w której może działać
      podobnz organizacja.
    • Gość: crp Po kiego diabła te artykuły? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.02.05, 14:34
      Wyborcza po raz n-ty w ciągu stosunkowo krótkiego okresu publikuje artykuł o tej
      bandzie oszołomofaszystów. Po co robić im dodatkową reklamę? Każdy myślący
      człowiek zapewne zdążył już sobie wyrazić opinię na temat mw (celowo z małej
      litery).
      • polonic Załosny jesteś... 12.02.05, 14:55
        Ile w tobie jadu i nienawiści...chyba tyle co u Adama M. Dzieki Gazecie W. wiem
        ze MW do dobre rozwiązanie na dzis dla młodziezy. A Mw nawet nie musi za tą
        reklamę płacic :D hehe nie ma to jak pozytczeni idioci :d
        • Gość: asdf U kogo jest jad i nienawiść? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:39
          Przecież to wy, mw nawołujecie do walki z Niemcami, z liberałami, z
          homoseksualistami itd. Chcesz wyjąć drzazgę z oka brata twego, a nie widzisz
          belki w swoim?
    • Gość: A_co_mi_tam. Wolę MW od młodych uwoli. IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.05, 14:36
      Mimo wszystko.
      • che31 Re: Wolę MW od młodych uwoli. 12.02.05, 14:44
        Gość portalu: A_co_mi_tam. napisał(a):

> Mimo wszystko.

Brawo, jezeli tak sobie cenisz wolność i niezależność
        • Gość: hmik Re: Wolę MW od młodych uwoli. IP: *.icpnet.pl 12.02.05, 16:28
          Lepsze oszolomy z MW niz tolerancyjne lewactwo.
          Chociaz po zastanowieniu: jedni kretyni warci drugich.
          • Gość: che Re: Wolę MW od młodych uwoli. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 16:32
            a co ci lewactwo przyszkadza, oni nikomu krzywdy nie robią, nikomu wolności nie
            odbierają
          • elfhelm jeśli UW to lewactwo to PiS to komuniści 12.02.05, 16:39
            porównaj programy
            --
            Tępić eLPeeRy, Leppery, SLDowską bandę i inne ULe!
    • sdfsfdsf Julian Tuwim "Do prostego czlowieka" 12.02.05, 14:42
      dedykuje wszechmlodziezy

"Gdy znów do murów klajstrem świeżym
      Przylepiać zaczną obwieszczenia,
      Gdy "do ludności", "do żołnierzy"
      Na alarm czarny druk uderzy
      I byle drab, i byle szczeniak
      W odwieczne kłamstwo ich uwierzy,
      Że trzeba iść i z armat walić,
      Mordować, grabić, truć i palić;
      Gdy zaczną na tysięczną modłę
      Ojczyznę szarpać deklinacją
      I łudzić kolorowym godłem,
      I judzić "historyczną racją",
      O piędzi, chwale i rubieży,
      O ojcach, dziadach i sztandarach,
      O bohaterach i ofiarach;
      Gdy wyjdzie biskup, pastor, rabin
      Pobłogosławić twój karabin,
      Bo mu sam Pan Bóg szepnął z nieba,
      Że za ojczyznę - bić się trzeba;
      Kiedy rozścierwi się, rozchami
      Wrzask liter pierwszych stron dzienników,
      A stado dzikich bab - kwiatami
      Obrzucać zacznie "żołnierzyków". -
      - O, przyjacielu nieuczony,
      Mój bliźni z tej czy innej ziemi!
      Wiedz, że na trwogę biją w dzwony
      Króle z pannami brzuchatemi;
      Wiedz, że to bujda, granda zwykła,
      Gdy ci wołają: "Broń na ramię!",
      Że im gdzieś nafta z ziemi sikła
      I obrodziła dolarami;
      Że coś im w bankach nie sztymuje,
      Że gdzieś zwęszyli kasy pełne
      Lub upatrzyły tłuste szuje
      Cło jakieś grubsze na bawełnę.
      Rżnij karabinem w bruk ulicy!
      Twoja jest krew, a ich jest nafta!
      I od stolicy do stolicy
      Zawołaj broniąc swej krwawicy:
      "Bujać - to my, panowie szlachta!"
      • pewien_student Re: Julian Tuwim "Do prostego czlowieka" 12.02.05, 15:10
        chyba wasc zartujesz... liczysz na to, ze chocby przeczytaja tego "Zyda i komucha"?
        • Gość: sdfsfdsf Re: Julian Tuwim "Do prostego czlowieka" IP: *.range81-129.btcentralplus.com 12.02.05, 15:53
          tak, jak opublikowal to w 1929 to przeczytali i zaatakowali, chodzilo mu o
          sytuacje miedzynarodowa a oni oskarzyli go o nawolywanie do rzucenia broni w
          obliczu niebezpieczenstwa
          • pewien_student Re: Julian Tuwim "Do prostego czlowieka" 12.02.05, 19:11
            hehe - no wlasnie. ale to nie mnie to tlumaczyc musisz :P
    • Gość: Kot Behemot Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:44
      Przeczytałem ten artykuł i powiem jedno sierść jeży mi się na grzbiecie. Toż to
      powrót do endecji II RP. Hasła dzisiejsze to przeróbka doktryn autorytarnych,
      żeby nie powiedzieć faszystowskich. Po prostu aż strach patrzeć co będzie po
      wyborach.Trzeba pewnie będzie udać się na emigrację, jedni do matuszki Rassiji,
      a reszta do cywilizacji....

Pozdrawiam.
    • Gość: iwan Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:44
      ja patrzę i własnym oczom nie wierzę.
    • Gość: szlachcic polski Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:48
      Silne panstwa to panstwa wyznaniowe islamskie czy Izrael - tam rzadzi religia
      (islam lub judaizm i rabini) - wiec Polska tez potrzebuje silnej tozsamosci -
      natomiast ja osobiscie jestem za inteligentny na propozycje MW - niestety nie
      ma na ziemi raju - najlepsza jest rownowaga - troche zydowskiego fermentu a z
      drugiej strony ciagotki faszystowskie Giertychow - wazne zeby obie sily byly w
      rownowadze - z zadna z nich nie sympatyzuje - jestem indywidualista
      • bolekzaja Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane 12.02.05, 15:14
        Silne państwo wyznaniowe, gdzie takie jest?
        Silne państwo to takie które CAŁKOWICIE ODDZIELIŁO SIĘ RELIGII bez względu
        o jaka religię chodzi.
        +++ giertych jest CHORY - nieuleczalnie.
        On nie ma siły na jakąkolwiek rzecz do zrobienia które by było dobre, ta
        zwalista góra mięsa jest zdolna na zrywy w kierunku ZŁA i w kierunku do NIKĄD !
    • bih PRECZ Z MŁODZIEŻĄ WSZECHPOLSKĄ!!! 12.02.05, 14:56
      PRECZ Z CIEMNOTĄ, NIENAWIŚCIĄ, GŁ€POTĄ I DOMINACJĄ KOŚCIOŁA KATOLICKIEGO. PRECZ
      Z NIETOLERANCJĄ!! IDZCIE PRECZ!!!
    • Gość: knipser Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:58
      To jest niemożliwe,że takie osoby są tutaj obok nas. To jest choroba
      nieuleczalna. "giertych uścisnął jej rękę i ona w majty"; gierych rzecze "bądź
      nieugieta, karaj i niszcz"
      Żyłem i żyję na Śląsku, pamietam w czasie okupacji te durne dziewczęta, które
      tak samo pieprzyły niezdrowe myśli tylko w innym języku, pozostał po nich
      Oświęcim, Majdanek,zsyłki i inne same draństwa.
      Dziewzcyny gieruchy, pamiętajcię, że ładni ubrani robią najbrudniejsze świnstwa.
      Kiedy wam się uda dorosnąć, to wszyscy którzy dzisiaj widzą to co robicie,
      winni was izolować od zdrowia.
      Dlaczego w KONSTYTUCJI EUROPEJSKIEJ nie ma zapisu " durnocie precz" głupocie
      leki, a Wam dziewuchy codziennej higieny intymnych miejsc, bo jak znowu poda
      rękę ??????
    • Gość: wszechkomuch REAKTYWOWAĆ WALTEROWCÓW ! IP: *.aster.pl 12.02.05, 15:01
      Niech żyje komunistyczny ruch społeczny !
      Co tam naród, niech żyje internacjonala !
      Sieg Heil, towarzysze spod znaku MichnikoKuronia !
      • pewien_student Re: REAKTYWOWAĆ WALTEROWCÓW ! 12.02.05, 15:12
        hail Giertych o wielcy z narodu panow. jeszcze tylko brakuje wam Mein Kampfu.
        • Gość: wszechkomuch Re: REAKTYWOWAĆ WALTEROWCÓW ! IP: *.aster.pl 12.02.05, 21:09
          po pierwsze... ja nie z tych z od LPR'u...

a tak w ogóle, to młodym uwolom brakuje tylko małej czerwonej książeczki !
          Mao !!!!
          • Gość: asdf Nie widziałeś przypadkiem gdzieś książki z histori IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:47
            Chyba nie... To UW obaliła komunizm i do tej pory z nim walczy i go ośmiesza.
            Natomiast LPR, których najwyraźniej popierasz, uważa Jaruzelskiego za bohatera
            narodowego. Mao nigdy nie dążył do wolności swoich obywateli.
    • pewien_student strach sie bac 12.02.05, 15:07
      jak tylko czytam o tych ludziach... zakladajac oczywiscie ze to, co tu zostalo
      przedstawione jest prawda. a chyba jest, jak tak spojrzec na calosc dzialalnosci
      MW...

a tak swoja droga - czy wszechpolacy maja jakies swoje forum netowe? zajrzalbym...
      • Gość: STUDIO OCZY Re: strach sie bac IP: 85.89.201.* 12.02.05, 15:30
        A moze trzeba troche kaski podsypac .Troche zadaleko na kontakt fizyczny a wiec
        moze ta metoda da sie poprzec. konto+ adres e-mail?
    • pewien_student Re: strach sie bac 12.02.05, 15:14
      szczerze mowiac z zielonymi nie zgadzam sie w kilku kwestiach. ale dzieki za
      zaproszenie, zajrze
      • elfhelm Re: strach sie bac 12.02.05, 22:14
        BTW zieleniak zaspamował cały wątek. ble zniechęca mnie to do zielonych
    • Gość: JORK Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 15:15
      Ja z nią nie mam nic wspólnego.Nie przyczyniłem się do dania jej
      życia.Przysięgam!.
    • Gość: konopny jas Nic zlego na Giertychow? IP: *.chello.pl 12.02.05, 15:16
      Giertych!!Konski lbie!!!Pocaluj mnie w dupe!!
    • Gość: jaja Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.ipsp.uni-hohenheim.de 12.02.05, 15:16
      To cudownie zyc w kraju, ktory ma takie dzieci jak MW, symbol jedynej slusznej
      drogi. Zgadzam sie ze wszystkim co mowia Panie Wszechpoliki. Widac jak sa
      dojrzale politycznie o dojrzalosci psychicznej nawet nie wspomne. Cudownie, az
      chce sie zyc w Polsce, majac w perspektywie rzady tych przeuroczych istot z MW.
      Juz nie moge sie doczekac ale czy dozyje bo stary juz jestem. Wszystkim
      przeciwnikom wara od MW. Nie rozumiecie ich a ja tak. Az ciesze sie jaki lad
      zapanuje w Polsce, rodem z za zachodniej granicy. Nie bede mowil o tych
      okropnych niemcach (powinno byc duza litera ale oni na to nie zasluguja),
      prawda. Wypowiedz Pan sa doglebne, przemyslane dotycza sedna istotnych spraw.
      Widac w nich troske o Polske, narod, ZDROWIE SPOLECZENSTWA. To dobrze ze
      oczyszczona zostanie sypialnia kazdego Polaka, jego preferencje, sklonnosci i
      fantazja lozkowa. Staniemy sie bardzo uporzadkowanym narodem, cudownie. Wspanial
      przyszlosc. Dzeiekuje ze jestescie i ze trwacie jak ojciec Rydzyk. Pozdrawiam
      jeszcze raz. Gdybym nie doczekal waszych rzadow to i tak bede szczesliwy, nawet
      bardzo.
    • Gość: s Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 12.02.05, 15:16
      oni naprawde, ze 'czyms takim', bo szczerze mowiac nie wiem jak to nazwac,
      pomagaja polsce i polakom, a pozatym wcale ne czuje sie jak to nazwala jedna
      z 'dzialaczek' typowym czlonej dzisiejszej mlodziezy zero, moze to ona nim
      jest, tak zazwyczaj robia ci ktorzy maja kompleksy, przezucajac je na innych
    • vytautas1 Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane 12.02.05, 15:17
      Trzeba jak najszybciej zlikwidowac ta organizacje!!!!! Przypomina mi to sekte;)
      To tragedia ze mlodych ludzi mozna w ten sposob nastawiac do swiata, ale
      wiadomo ze stoja z atym dorosli! Przypominam: Na rodzacy sie w niemczech
      nacjonalizm, tez nikt nie zwracal uwagi, az nagle okazalo sie ze mamy faszyzm,
      nazizm! Trzeba to kontrolowac!

pozdro
    • Gość: ania Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: 212.118.91.* 12.02.05, 15:18
      Hehe, co za niekonsekwencja - przeciwko UE potrafia krzyczec, ale pieniazki na
      Akademie Orla to przyjmuja z ochota.
      • Gość: ups to taki "wioskowy" machiawellizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 15:21
        w którego kontekście warto zapytać o boga honor i ojczyzne
    • Gość: Tomek Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.res.pl / 82.160.26.* 12.02.05, 15:23
      Straszne
      Przerażające
      Koszmarne
      Przerźliwe.
      Jedyny ratunek jaki widzę dla MW jest religia.
      Może pokaże ona wam że wszyscy jesteśmy braćmi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka