zuzannaniedziela 28.03.05, 02:58 Ciekawa jestem czy umylas nogi? Nie wygladajá za swiezo na tym zdjéciu. Zuza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralala13 Re: Pocztówka z Jerozolimy 30.03.05, 23:00 to pewnie zazdrosna o taki tekst janda wpisala. jak zwykle bez klasy. pozdrowienia pani joanno:) Odpowiedz Link Zgłoś
margo47 Re: Gniot z Jerozolimy 31.03.05, 01:26 A może "tralala13" to sama Szczepkowska? jeśli tak, to ja też pozdrawiam, pani joanno :-P Odpowiedz Link Zgłoś
tralala13 Re: Gniot z Jerozolimy 31.03.05, 16:46 bez obaw margo. bynajmniej nie jestem szczepkowska. Odpowiedz Link Zgłoś
margo47 Re: Gniot z Jerozolimy 31.03.05, 16:58 Przynajmniej widzisz teraz jak się nieszczęśliwie można pomylić. Ale nie musisz przepraszać, nie jestem Janda ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
t.merta NIEDOMYTE NOGI 03.04.05, 19:50 Janda nie Janda to nie ma znaczenia kto jest autorká pierwszego wpisu. Mamy zdjécie i kazdy moze sam sié przekonac. A rzeczywiscie nogi sá niedomyte, ale nie uzywajmy truizmów, sá brudne. Chocby pobiezny oglád :-) palca prawej stopy nie pozostawia wátpliwosci. Prawej stopy bo te u lewej sá mocno zacisniete (czyzby chodzilo o to samo?) Dla mnie zdjécie przedstawia miejskiego koltuna, ( tak takiego od Dulskiej, tylko wiek pózniej) ktory sie rozsiadl na fotelu z Bo Concept (za 6 tys, sztuka - proszé sprawdzic przy Burakowskiej), ale wlasnie nie starczylo mu rozumu na ... zwyczajna higniené. Pani Joanno, sama Pani oglosila, ze "komunizm sie skonczyl" prosze skorzystac zatem z cieplej wody, potem pisac felietony. Pozdrawiam, Tadeusz Merta Odpowiedz Link Zgłoś
zapadka75 Re: Pocztówka z Jerozolimy 23.04.05, 00:41 A czyś ty kobieto myslała, że ten facet będzie za Tobą dyrdał pod górę opowiadając różne historyjki, bo taka jesteś fajna? Przecież oczywiście że to było dla pieniędzy. Co za naiwność! Odpowiedz Link Zgłoś
krok123 Re: Pocztówka z Jerozolimy 09.05.05, 17:48 No ładnie..Rewelacyjne opinie!Brawo!Jesteśmy "Polakami"i to w całej krasie,obyśmy tylko nogi mieli brudne:( Odpowiedz Link Zgłoś