cashdostek 08.05.05, 12:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicioso Re: Maciej Stuhr 08.05.05, 13:35 A kto to i kim on jest?.Nie słyszałem o takim polityku,biznesmenie ani gangsterze. Odpowiedz Link Zgłoś
polska444 Nie wiesz, kto to jest? 08.05.05, 13:55 Telewizor trzeba mieć w domu. Do tego wniosku doszłam, kiedy po kilkunastu latach bez telewizora, kupiłam taki malutki, przenośny (tylko 70 zł w hipermarkecie). Dzięki temu człowiek wie, nie tylko, kto to jest Stuhr (choć to nietypowe nazwisko i nieodłącznie kojarzy się z najlepszymi polskimi komediami; więc jak ktoś mówi, że nie wie, kto to jest, to chyba po prostu usiłuje "zrobić wrażenie"), ale też parę innych ciekawych rzeczy. Nie można chodzić z zamkniętymi oczami, to niebezpieczne. I jeśli ktoś mówi, że nie interesuje się polityką, to jakby mówił, że nie interesuje go jego własny los, rzeczywistość, w której żyje. A to nie świadczy dobrze o człowieku. Oczywiście, że trzeba mieć krytyczne spojrzenie na informacje, jakimi się nas karmi. Ale nieznajomość rzeczywistości szkodzi, podobnie jak nieznajomość prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
vicioso Re: Nie wiesz, kto to jest? 08.05.05, 16:14 Jutro kupię telewizor.Obiecuję. ps.chcę duży nie malutki pozdrawiam vicioso Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Maciej Stuhr 08.05.05, 21:02 musisz się trochę zainteresowac kulturą, a nie tylko polityką, gospodarką i gangsterką. Odpowiedz Link Zgłoś
ija_ijewna Gotuje i pierze? 08.05.05, 13:49 No, no... Dziewięćdziesiąt procent kobiet w wieku 15-80 też to robi. Niepojęte... Odpowiedz Link Zgłoś
ciapa7745 Re: ulubieniec 08.05.05, 15:18 Bardzo cenię sobie dotychczasowe dokonania pana Macieja a szczególnie jego wkład w działalność kabaretową (ubolewam nad brakiem nowości).A co do POLITYKI to warto czasem popatrzec na to polityczne ZOO z perspektywy (inaczej mozna zwariować-patrz podsluchwanie samego siebie...) POZDDRAWIAM stała czytelniczka Odpowiedz Link Zgłoś
terra-nova W Polsce , co intratniejsze zawody dziedziczy sie 23.05.05, 05:50 Mozna od lat nie mieszkac w Polsce ale jak sie do niej zajedzie po 20 latach, to na pewno mozna byc pewnym,ze w kulturze wystepowac beda te same nazwiska, poniewaz w Polsce dziedziczy sie co bardziej intratne zawody tak jest u: Stuhra, Mlynarskiego, Kydrynskiego, zeby wymienic kilku, a jest ich cale zatrzesienie. Nie wazne jak wygladaja ani ile maja talentu, plecy maja i wejscia a to jedynie sie liczy w Polsce wiec wywiady z kolejnym Stuhrem, Mlynarska czy mlodym Kydrynskim mijaja sie z celem. Coz oni moga odkrywczego powiedziec o zyciu???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś