kasica_k 16.04.07, 23:39 "miały podobny kodeks, jeśli chodzi o ubranie" - domyslam sie, ze przelozono w ten sposob wyrazenie "dress code", ktore akurat nie bardzo tu pasuje. To juz nie mozna bylo napisac "styl ubierania sie"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annastang Re: Niewinne 17.04.07, 11:13 A ten ich styl ubierania sie, dres i kola w uszach, wskazuje na przynaleznosc to tzw. chavs (luznym odpowiednikiem bylyby polskie 'dresiary'). Wiecej o chavs: www.chavscum.co.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś
maheda Re: Niewinne 17.04.07, 11:39 Czyli ciąże u 13-14latek są w tym środowisku normalne. Ciekawe, co na to socjologowie w UK - i nie mam na myśli gadania, tylko działań. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka.latania Re: Niewinne 20.04.07, 18:57 Moja kolezanka mieszka w Nottingham faktycznie sama mowila, ze duzo widzi takich malolat z wozkami ... Powinnismy im Giertycha wyslac w prezencie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tiusza68 Co to ma być? 19.04.07, 08:53 To zdjęcie ze związaną nastolatką w bieliźnie jest koszmarne.Przeraża mnie.Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Co to ma być? 21.04.07, 09:20 O ile mnie oczy nie mylą, to ona nie jest zwiazana - jest skulona. Jednąrękę ma włozona w majtki na boku i dlatego tak to wygląda, a to na dole to gałęzie wystające z drzewa. A poza tym ona jest w ciązy - mnie się to zdjęcie ogromnie podoba, ma w sobie cos takiego bezradnego. Odpowiedz Link Zgłoś
meg303 Re: Co to ma być? 21.04.07, 09:39 Wg mnie to najlepsze zdjecie. Jest przejmujące, dziewczyna ( dziewczynka?) ma bardzo widoczne rozstępy na brzuchu. Widoczny ślad macierzyństwa, także tego niechcianego i nie w porę...Zapamiętam to zdjęcie na długo. Odpowiedz Link Zgłoś