to_me 10.10.07, 15:28 Osobiście mam wielka słabość do tekstów Mariki i aranżacji muzycznych Bass Medium Trinity :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babusz Moze wreszcie taka, co nie spiewa przez nos? 14.10.07, 16:43 Jeszcze jej nie slyszalem ale ucieszylbym sie, gdyby wreszcie znalazla sie polska piosenkarka, ktora nie spiewa przez nos. Odpowiedz Link Zgłoś
sabbatha Re: Moze wreszcie taka, co nie spiewa przez nos? 14.10.07, 18:02 jest średnia, co prawda z Bass Medium przykuwała "ucho" (o ile można się tak wyrazić;) ale solo poza nawijaniem "Moja muzyka to wielki wykręt, jest taka inna" i tak dalej nic nie ma przyciągającego. A "Moje serce" jest takie... infantylno-plastikowe? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Moze wreszcie taka, co nie spiewa przez nos? 14.10.07, 20:25 > jest średnia, co prawda z Bass Medium przykuwała "ucho" (o ile można się tak > wyrazić;) ale solo poza nawijaniem "Moja muzyka to wielki wykręt, jest taka > inna" i tak dalej nic nie ma przyciągającego. A "Moje serce" jest takie... > infantylno-plastikowe? Zgadzam się - BST jest po prostu "fajowa", bardzo ich lubię - ale co by nie mówić nie jest to muzyka najwyższych lotów :) Za to Marika w "Moje serce" jest po prostu nudna i nijaka, taka "popowa". Brakuje jej flejva :) Odpowiedz Link Zgłoś
steinway No dobra, a teraz na serio 15.10.07, 09:34 O co chodzi w tym artykule? Ni z gruchy ni z pietruchy promuje sie jakąś panienkę, o której nikt nie słyszał w Wysokich Obcasach, w dodatku pisząc same peany na jej cześć? Czy to czyjaś koleżanka? A może wpadła w oko panu redaktorowi? Co tu jest grane? Odpowiedz Link Zgłoś
aaarrrrrrr Kościelny dancehall 15.10.07, 10:02 W piątek byłam na jej koncercie w Poznaniu - niestety, spodziewałam się czegoś zdecydowanie lepszego - nie porwała publiczności (i tak skąpej), a znane z Radia Bis utwory (dwa) na żywo wypadły jakoś nijako. O pozostałych piosenkach szkoda w ogóle mówić - niestety,nic ciekawego. Płyty nie kupię. Zawód naprawdę bardzo duży. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d oj..nic nadzwyczajnego.... 15.10.07, 10:29 kurcze otworzylem jej strone z nadzieje, ze cos sie w muzyce ruszylo..a tu...nic nowego. Fakt, muzyka nieco inna od dody czy innyhc..ale.. glos i zachowanie to samo co wiekszosc polskich wokalistek..nic indywidualnego... nic co by ja wyroznialo...szkoda... bo fajnie wyglada.. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Kościelny dancehall 15.10.07, 11:34 Ja mam do niej słabość ze względu na BMT. Odpowiedz Link Zgłoś
haniiii Kościelny dancehall 15.10.07, 12:49 och, jak miło przeczytać o Marice w Wysokich Obcasach!:) od dawna jestem za nią całym sercem. uważam, że jest wyjątkowa i robi bardzo dobre rzeczy. a że mało o niej słychać? ...cóż, to taka specyfika czasów dzisiejszych;/ Odpowiedz Link Zgłoś
norbert76 Marika Rulez !!! 15.10.07, 14:01 Czapki z głów, jesteś najlepsza! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kościelny dancehall 15.10.07, 22:44 podpisuje sie pod obiema rekami:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kościelny dancehall 15.10.07, 22:53 pod tym:) mialo byc,czekam na plyte i na koncert w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś