hegemon72 14.10.08, 22:36 "...cynk rywalizuje z żelazem, a żelazo z wapniem..." ale preparaty multivitaminowe nie zawieraja zelaza barany nie douczone cioty dziennikarskie hieny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suckgula Re: Kultiwitaminy 15.10.08, 12:25 Hehehehe taki komentarz to mi się podoba! Wreszcie ktoś dobrze tym pismakom powiedział :DDDDDDDDDD. Wątek z chorobami serca i kwasem omega - przede wszystkim zdrowa żywność i sport. Możesz se łykać co chcesz wcinając hamburgery i tak kopniesz w kalendarz przed terminem. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatycznie Re: Kultiwitaminy 15.10.08, 14:59 Jakby problemy z sercem czy witaminami byly wlasnie meeega najwaznieszej na tym swiece. Odpowiedz Link Zgłoś
auksztota Re: Kultiwitaminy 15.10.08, 16:18 witamin nie łykam ponieważ jem owoce :D. wiecie takie naturalne źródło witamin, słodkie, kolorowe, ładnie pachące. :P. sama mam problemy z nadciśnieniem, ale prócz brania jakiś tablek to w zasadzie nic poza tym. zyje sobie po swojemu :D. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-czarni Re: Kultiwitaminy 15.10.08, 17:22 U mnie i mojego męża (tak sie dizwnie złożyl) leci na nadcisnienie politerapia (aldan cilan diuresin). Owoce truskaweczki taaaaakkkk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
artremi Kultiwitaminy 19.10.08, 16:23 Witaminy i mineraly zedcydowanie sa potrzebne Polakom. Wystarczy spojrzec sie na stan zdrowia przecietnego Polaka (otylosc, kiepskie uzebienie, itp) i co ludzie jedza na codzien (kanapki, ziemniaki, herbata). Dieta jest zdecydowanie za malo urozmaicona. Oczywiscie lepiej by bylo miec wszystkie mineraly i witaminy z pozywienia, ale zdecydowanie lepiej je miec z pigulki niz wcale. Lekarze i inni "specjalisci" niestety nie maja wystarczajacej wiedzy i wola ludzi leczyc niz uczyc zapobiegania chorob. Odpowiedz Link Zgłoś