mamacat szkoda 10.11.08, 20:19 Toot zmarla na dwa dni przed wyborami. tak blisko bylo zeby jej marzenie zeby zobaczyc wnuka na progu bialego domu sie spelnilo Odpowiedz Link Zgłoś
pantera01 Wybory w USA 11.11.08, 20:41 Nie maczym sie ekscytowac. Zwykla biala panienka lekkich obyczajow ktora puscila sie z Murzynem majac 16 lat. Ciekawe dlaczego Barack Obama starszy nie zostal zamkniety w kryminale- raz za seks z nieletnia a dwa za bigamie? Baba miala kompleksy bo jej tatus koniecznie chcial miec syna i nazwal ja Stasiu(!!). Poza tym zwykla rasistka. No i o czym tu pisac? Odpowiedz Link Zgłoś
rwakulszowa Re: Wybory w USA 12.11.08, 01:54 Pantera warto żebyś zmienił nicka. Pantera z ciebie nie jest, tylko zwykły szczur, w dodatku głupi i parszywy. Po pierwsze, matka Obamy miała swoje lata i nie była nieletnia wg amerykańskich standardów, po drugie nie była rasistka, bo najpierw wyszła za czarnego, a potem za żóltego. Musisz mieć chyba bardzo małe przyrodzenie, że tak nie lubisz Murzynów ? Jedz szpinak, bedziesz miał je nadal małe, ale z żelaza ! Odpowiedz Link Zgłoś
pantera01 Re: Wybory w USA 12.11.08, 04:42 Pomijam zalosne ujadanie i odnosze sie ad meritum: skoro miala 17 lat kiedy urodzila tego Buracka to byla nieletnia. Rasistka byla cholerna-nienawidzila bialych, poza tym obaj byli czarni, jeden wiecej a drugi mniej. Reszte litosciwie pomine. Odpowiedz Link Zgłoś
arim Re: Wybory w USA 12.11.08, 19:34 Po pierwsze, miała 18 lat, jak urodziła syna, jest to napisane wyraźnie. Po drugie, nielegalny jest seks z osobą 16-letnią. Po trzecie, fakt związania się z czarnym, a potem z Indonezyjczykiem, absolutnie nie dowodzi, że nienawidziła białych. W zamian ja nienawidzę, jak ktoś nadinterpretuje, żeby sobie poszczekać. Lub w ogóle nadinterpretuje. Szkoda, że babcia nie doczekała, było tak blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
pantera01 Re: Wybory w USA 12.11.08, 21:25 Nadinterpetacja opiera sie na wspomnieniach jej drugiego meza, Soetoro. prosze znim dyskutowac. Fakt zwiaza nia sie z czarnym czy Indonezyjczykiem niekoniecznie dowodzi nieanwisci do bialych ale glupoty na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie11 Barry - produkt lewicy lat 60-tych 12.11.08, 17:39 Nie daleko pada jablko od jabloni. Widac to w jego ksiazkach jak i wiekszosci znajomych (Frank Davis, William Ayers, Bernadine Dohrn, Jeremiah Wright, Rashid Khalili). Strach pomyslec, co pozostanie z USA po czterech latach jego rzadow. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Prawactwo nawet nie jest 'produktem' Tylko odpadem 13.11.08, 01:08 Myślę, że strach prawaków nie jest przesadzony. Naprawdę macie się czego bać. Kiedy widzę coś tak obrzydliwego jak posty katola 'pantery01' (a tacy nie są w tej formacji wyjątkiem, lecz normą), to wiem, że ta cała bezmierna podłość nie ujdzie prawactwu bezkarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pantera01 Re: Prawactwo nawet nie jest 'produktem' Tylko od 14.11.08, 01:30 Nikus,faszo-komunisto Znow przypetales sie na to forum? Czyzby twoja lewacka tolerancja nie uwzgledniala tolerancji dla katoli? No,no,no a fe! Przeciez lewactwo to takie tolerancyjne bractwo, nawet wtykaczy siusiaka do odbytu toleruje ale katoli to juz nie! Typowe dla faszysto-komuny! I jakie serduszko bolejace nad "prawacka podloscia"! Wypedku Pol-potowsko stalinowski-patrz na siebie i inne wymiociny komunistyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
gejowy.kaczucha Obama miał mamę Obamy, a my mamy... 12.11.08, 22:14 ...OBU mamę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
decha5 Mama Obamy 12.11.08, 22:22 Choler! To już jakiś obłęd!!! Nie dość, że Prezydent jest bez przerwy wyrwany z kontekstu rzeczywistości, to jeszcze jego obywatel jest całkowicie rozkojarzony i myśli jak pantera, przeistaczając się powoli w swój pseudonim literacki! Człowieku! Opamiętaj się! Z takim zapasem zawiści i nietolerancji sam niedługo się pożresz i nawet nie zauważysz, że zamieniłeś się w jadowity, bezużyteczny KAŁ! Szybko rozważ to! Bo część mózgu już sobie wyżarłeś i nawet tego nie zauważyłeś! Powodzenia w konsumpcji! ( chyba jednak jestem NIEHUMANITARNY! ) Odpowiedz Link Zgłoś
pantera01 Re: Mama Obamy 14.11.08, 01:31 OK- jesli jest cos nieprawdziwego w tym, co napisalem to prosze mi to wykazac. Inaczej jadowity kale idz sie doucz. Odpowiedz Link Zgłoś
funstein Wybory w USA 13.11.08, 14:36 Barack Obama to klejnot - przezyl dziecinstwo majac matke, ktora chciala byc mezczyzna. Takie matki zwykle realizuja swoj kompleks falliczny znecajac sie emocjonalnie nad synami. Widac to wyraznie, kiedy matka Obamy ciezko choruje po wydaniu wspomnien syna pt "marzenia mojego ojca". Takie sa kobiety, ze potrafia byc chorobliwie zazdrosne o milosc miedzy ojcem a synem. To do czego doszedl Obama jest bez watpliwosci zasluga jego ojca. Ojciec zadbal o syna nie pozwolil matce go zniszczyc. Chwala mu za to. Pytanie tylko, czy Obama bedzie swiadomie przekazywal kolejnym pokoleniom madrosc ojca? Czy wychowa corke na kobiete czy podobnego do swojej matki potwora? Odpowiedz Link Zgłoś