agajac 21.12.08, 15:38 Takich par jest mnóstwo, choćby pierwsza z brzegu: Ona, Agnieszka, lat 30 - fotograf On, Jacek, lat 32, fotograf Razem: www.fotopracownia.com :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
velasquez Do pary 21.12.08, 15:56 Takich par jest mnóstwo, choćby druga z brzegu: Magdalena i Andrzej - plastycy Razem: www.artystycznie.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Ile kosztuje taka reklama? 21.12.08, 22:54 Czy to prezent świąteczny dla braci w wierze? Odpowiedz Link Zgłoś
ggosia6 Do pary 21.12.08, 18:33 Powinny byc pokazane takze inne zawody anizeli zawody typu grafik, architekt, plastyki itp. zawody ze tak nazwe "estetyczne" W innych zawodach chyba jednak nie ma az takich starc gdyz juz gust (a scislej chodzi o starcia gust damski vs gust meski ) nie gra takiej roli... W innej pracy jest raczej spokojniej... Aktrykuł ograniczony tylko do zawodow estetycznych a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
keradk pseudo artysci 21.12.08, 19:26 i ta zenujaca postawa "buntu" - krotko obcieta laska i gosc lysodredowy. takich jest tysiace - tez mi "bunt" sa wrecz standardowi do bolu Odpowiedz Link Zgłoś
toldo1977 Muszą mieć plecy w gazecie 21.12.08, 20:18 bo strasznie ich reklamujecie, a tak naprawdę powinna za nich przemawiać ich twórczośc a nie znajomości Odpowiedz Link Zgłoś
safed Do pary 21.12.08, 21:18 Ta, plastikowe postaci z plastikowego świata redaktorek "Wysokich Obcasów". Buntownik - plastyk i wyzwolona designerka, ona feminizująca, on lewicujący, nienawidzą Kaczyńskich, uwielbiają Bartoszewskiego, głosowali na Tuska, zmienili zdanie o Wałęsie na lepsze; pracownik agencji reklamowej, projektant wzornictwa, fotografik, copywriter, dyktator mody, co najwyżej jakiś prawnik czy prawniczka. Chleby się same wypiekają, domy - budują, klatki schodowe - zamiatają, a wszystkie ładne rzeczy można mieć za pieniążki wyjęte ze ściany... Pękła bańka biznesowa, z mądralami z business class i wystrojonymi analitykami bez jakiejkolwiek odpowiedzialności za słowo, pęknie niebawem i ta markowo-lajfstajlowa, pełna pretensjonalnego dizajnerskiego gówna. Odpowiedz Link Zgłoś
osocze Re: Do pary 22.12.08, 01:46 Absolutnie, a do tego architektura - dla wymagających? Jak może być "głęboka" i "dla wrażliwych", jeśli jest tylko produktem ubocznym działalności, powtarzającą banał folklorystycznej wycinanki? Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: Do pary 22.12.08, 13:36 safed napisał: > Ta, plastikowe postaci z plastikowego świata redaktorek "Wysokich Obcasów". > Buntownik - plastyk i wyzwolona designerka, ona feminizująca, on lewicujący, > nienawidzą Kaczyńskich, uwielbiają Bartoszewskiego, głosowali na Tuska, zmienil > i > zdanie o Wałęsie na lepsze; pracownik agencji reklamowej, projektant wzornictwa > , > fotografik, copywriter, dyktator mody, co najwyżej jakiś prawnik czy prawniczka > . > Chleby się same wypiekają, domy - budują, klatki schodowe - zamiatają, a > wszystkie ładne rzeczy można mieć za pieniążki wyjęte ze ściany... Pękła bańka > biznesowa, z mądralami z business class i wystrojonymi analitykami bez > jakiejkolwiek odpowiedzialności za słowo, pęknie niebawem i ta > markowo-lajfstajlowa, pełna pretensjonalnego dizajnerskiego gówna. Jezu, kto Cię tak skrzywdził? Odpowiedz Link Zgłoś
kongregacja Re: Do pary 21.12.08, 21:23 podales nudny nieco w przekazie przyklad. te foty sa zenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
4dick ladnie pieknie 21.12.08, 23:10 ale szanowni panstwo (dizajnerzy) powinni pierw sobie strony internetowe zaprojektowac w ten sposob, by spelnialy swoja funkcje, bo na pewno one klientow nie przyniosa. i nie mowie o wygladzie, ale o nawigacji. troche to wstyd, ze projektant wzronictwa nie potrafi zaprojektowac nawigacji do swojej strony w ten sposob, zeby spelniala swoja funkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
pampalini77 Re: Do pary 22.12.08, 09:58 To vbyło o tym ze "buntownicy" reklamują innych "buntowników" robią sobie nawzajem dobrze.I narzekają na złych ,i nie rozumiejących ich wielkiej sztuki "malućkich". No i to sie powinno nazywać reklama a nie artykuł. PS ogolnie żenuła total i ten pseudo bunt heheh jak dla dzieci robią magazyny "bravo" tak dla naiwniaków robią " wysokie gumowce" hehe bo słome i tak z nich widać Odpowiedz Link Zgłoś
rychu20 Do pary 22.12.08, 10:07 A co temu designerowi ze zdjęcia dynda za łysą głową? jakieś kosmyki? to chyba oznaka dobrego smaku i artyzmu, tak nieodzownego w zawodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonka45 Do pary 22.12.08, 11:48 Mam wrzenie, ze bardzo podobne projekty juz gdzies widzialam (www.puff-buff.com, chodzi mi o dmuchane lampy...A te swiatla niebieskie szpiczaste..prosze zerknac pod www.tomkirk.com ( moj kolega ze studiow) bardzo podobne zaprojektowal 15 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
drakaina Pytanie do tych artystów: 22.12.08, 12:17 A ja mam bardzo konkretne pytanie: czy na fotelu "kardynał" i tym opartowym czarno-białym "siedzisku" siedzi się wygodnie? Bo jakoś mam wrażenie, że niekoniecznie... -- antiquitates.blox.pl ferengis.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
daria.burlinska Re: Pytanie do tych artystów: 22.12.08, 13:20 Witam, jestem autorką "Kardynała". Pytanie jest bardzo konkretnie, więc nie wypada pozostawić Autora z wątpliwościami. "Kardynał" jest pufą, nie fotelem, choć tak został w artykule podpisany. I jako pufa spełnia swoje zadania, tzn. można na nim siedzieć, ale do długiego siedzenia, np. przed TV, się nie nadaje. Jest częścią mojej pracy dyplomowej i narazie nie został wprowadzony do sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: Pytanie do tych artystów: 22.12.08, 13:40 daria.burlinska napisała: > Witam, jestem autorką "Kardynała". Pytanie jest bardzo konkretnie, więc nie > wypada pozostawić Autora z wątpliwościami. "Kardynał" jest pufą, nie fotelem, > choć tak został w artykule podpisany. I jako pufa spełnia swoje zadania, tzn. > można na nim siedzieć, ale do długiego siedzenia, np. przed TV, się nie nadaje. > Jest częścią mojej pracy dyplomowej i narazie nie został wprowadzony do sprzeda > ży. Rozumiem że ma być wprowadzony do sprzedaży jako element dekoracyjny? Jako praktyczny mebel, spełniający estetyczne wrażenie to raczej się nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
drakaina Re: Pytanie do tych artystów: 22.12.08, 14:36 Pufa też może być wygodna albo niewygodna... Mnie te nierówne rurki (zwoje) materiału, z którego ten mebel jest wykonany, nie kojarzą się z wygodą i przywodzą na myśl te słynne meble projektu Wyspiańskiego, na których nie bardzo da się siedzieć... Może jestem pod tym względem tradycyjna i staroświecka, ale wydaje mi się, że pierwszym przykazaniem projektowania przedmiotów użytkowych powinna być funkcjonalność, a w przypadku mebli wygoda jest podstawą - stwierdzenie, że 'można na nim siedzieć' to dla mnie trochę mało... 'Można' siedzieć również na stercie książek (zdarzalo się na parapetówkach u znajomych) i rozpadającym się taborecie... -- antiquitates.blox.pl ferengis.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 zadajmy na początek pytanie 22.12.08, 14:06 czy można tak wyglądać? czy to nie powinno być zpenalizowane? Odpowiedz Link Zgłoś
ssselena Do pary 22.12.08, 15:04 Strasznie wtorne jest to wszytsko:P Mamy naprawde dobrych projektantow w naszym szarym polandzie, ktorzy faktycznie robia cos nowego od siebie, swiezego. To co jest pokazane na fotach, kojazy mi sie niezwykle ze znanymi tworami swiatowej slawy projektantow, bynajmniej nie chodzi mi w tym momencie o poziom wykonania... hehe, tylko o fakt ze troche innaczej powtorzone pomysly sprzed wielu... lat:P Btw. nie widze nic oryginalnego w samych postaciach tworcow, na peczki jest takich obecnie. Sa tak samo kolorowi i "oryginalni" jak ich wyjatkowo nowatorskie pomysly. Moim zdaniem jesli czerpie sie juz z czegos w widoczny sposob to mzona by bylo przynajmniej o tym wspomniec...:P Odpowiedz Link Zgłoś
nick_takisobie Re: Do pary 29.12.08, 05:03 oczywiście, że na pęczki można znaleźć ale zaprezentować można kilku i to zrobiono Odpowiedz Link Zgłoś