Dodaj do ulubionych

Firma Kusko s.c. co o nich sądzicie?

04.07.11, 18:31
Ma na Allegro kilka kont co o nich sądzicie?
Obserwuj wątek
    • siodemkasa Re: kusko_allegro 06.09.11, 15:49
      Szanowny Użytkowniku, zapewniamy, że robimy wszystko aby przesyłki docierały do naszych Klientów w możliwie najkrótszym terminie. Istnieje możliwość monitorowania procesu obsługi przesyłki za pośrednictwem strony internetowej www.siodemka.com, gdzie podając numer listu przewozowego można uzyskać informacje o statusie w procesie realizacji usługi. Innym sposobem na uzyskanie informacji jest bezpośredni kontakt z Działem Obsługi Klienta pod adresem bok@siodemka.com. W wiadomości do nas prosimy o zamieszczenie numeru przewozowego przesyłki oraz kontaktu do siebie. Po otrzymaniu zgłoszenia nasz konsultant skontaktuje się z Panem.
      Z wyrazami szacunku,
      Zespół Siódemka

• wiking-szczecin Re: kusko_allegro 07.09.11, 08:05
        Szanowna Siódemko
        Robienie wszystkiego to nie jest żadna gwarancja. Korzystałem z Państwa usług i przestałem. Ten możliwie najkrótszy czas wynosił nawet 21 dni w moim przypadku. Monitoring wskazywał co innego niż w rzeczywistości. Dostarczający paczki do mnie kurier często pobierał z magazynu co widziałem w monitoringu. Wiedząc że paczka jest w doręczeniu wielokrotnie spędzałem cały dzień w domu czekając i ...... nie doczekując się z powodu zbyt dużej ilości paczek do dostarczenia.

Wytłumaczenie - wpierw obsługujemy firmy potem indywidualnych odbiorców. Tylko że ja mam firmę fakt faktem w domu i też swoje godziny pracy. Jednak do Siódemki to nie dociera. Pomimo sympatycznego kuriera raczej słabo oceniam logistykę firmy. I wiem że pomimo niższych cen jakie oferują niestety nie skorzystam widząc jak paczki docierają do klientów i mając kilka ładnych reklamacji zarówno jako odbiorca jak i nadawca.

Co do firemki Kusko SC
        Dalej nie realizuje zamówień hurtowych w portalu CHH.pl i jest coraz więcej osób zrobionych tam w wała i czekających pilnie na towar. NIe tylko detalistów ma gdzieś ale i hurtowników.
        • siodemkasa Re: kusko_allegro 08.09.11, 09:47
          Szanowny Użytkowniku, trudno nam na podstawie zamieszczonej opinii odnieść się do konkretnych przypadków. W celu wyjaśnienia wszelkich wątpliwości polecamy bezpośredni kontakt z naszymi pracownikami pod adresem e-mail bok@siodemka.com. Wówczas możemy reagować na zaistniałe sytuacje i proponować adekwatne rozwiązania. Zgłaszane przez Państwa uwagi są dla nas istotnym źródłem informacji o pracy kurierów i mają realny wpływ na usprawnienie procesów obsługi.
          Z wyrazami szacunku,
          Zespół Siódemka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka