Dodaj do ulubionych

problem z wypłatą środków payu

13.08.14, 22:21
Bardzo rzadko sprzedaję na allegro, może zdarzyło się to trzy razy, ostatni raz przedwczoraj. Kupujący zapłacił przez payu, musiałam wcześniej zweryfikować konto, bo zmieniałam bank. Dostałam informację, że weryfikacja się powiodła, ale środki wplacone przez kupującego przeleją mi dopiero po 11 września 2014! Wściekłam się, napisałam do nich, że absolutnie się nie zgadzam, czekam do poniedziałku, a później podejmę kroki prawne. Jakim prawem przez miesiąc będa obracać moją kasą? Zwykłe złodziejstwo. Mieliście podobny problem?
Obserwuj wątek
    • merlin3112 Re: problem z wypłatą środków payu 30.08.14, 16:21
      Witam ja też mam problem z wypłatą swoich pieniędzy z payu masakra jacy oni są nie kumaci.... ja już czekam tydzień na kase towar wysłałem a kasy nie dostałem bo wisi na koncie payu i cięgle tylko zwrotne emaile prosze pod to to to i to też zrezygnuje z tej opcji
    • pietrucha-69 Re: problem z wypłatą środków payu 23.11.16, 08:47
      Witam mam następujacy problem problem z payu w banku mam konto na Jerzy Piotr a na allegro tylko na Piotr. Nie wazne ze że nazwisko sie zgadza, adres i numer konta , dostaję ż payu maile zwrotne ze wniosek o przelanie srodków na moje konto został odrzucony bo dane są niezgodne. myslałem ze jak cos kupie jako Piotr to bedę mógł zapłacic tymi pieniedzmi których nie chca mi oddać , a okazało sie ze i tak musze zapłacic z własnego konta bankowego. Czy ktos moze i podpowiedziec jak mam z nimi postepować aby odzyskac własna kasę. mam same pozytywy mase zakupów , ale dopiero treraz cos sprzedałem i na dzień dobry porażka a kontaktu z nimi nie ma zadnego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka