missoy
24.04.09, 16:15
Witam!
Jakiś czas temu przy każdym otwarciu konta na Allegro otrzymywałam informację, że ktoś się próbował na nie logować. Za którymś razem zmieniłam więc hasło, tak na wszelki wypadek, ale po jakimś czasie zapomniałam na jakie. Przeszłam więc procedurę zmiany. Teraz znów chciałam się zalogować, ale wygląda na to, że znów źle zapamiętałam. Chciałam więc zmienić po raz trzeci i tu zaskoczenie: wprowadzam adres e-mail, przechodzi do strony gdzie trzeba wpisać nazwisko panieńskie matki i kod pocztowy i tam serwis informuje mnie, że wprowadzam nieprawdziwe dane. Kontaktowałam się z pracownikiem Allegro i otrzymałam standardową odpowiedź, że zmiana hasła jest możliwa tylko przez stronę zmiany hasła. I jak chcę to mogę założyć nowe konto. Moje gapiostwo, że nie zapisałam gdzieś hasła, ale skoro dwa razy zmieniłam hasło wprowadzając jedyne prawdziwe nazwisko panieńskie mojej mamy i jedyny prawdziwy kod to czemu nie mogę tego zrobić po raz trzeci??? I czy nie ma innych możliwości identyfikacji, na przykład list jak to jest przy rejestracji, adres IP? Po co mi nowe konto, skoro jedno już mam? Nie korzystam z Allegro zbyt często i zgromadzenie pozytywnych komentarzy zabrało mi trochę czasu, szkoda by było. Po co serwisowi Allegro takie wiszące i nieużywane konto???
Pozdrawiam,
Marta