fajny_adamek 26.10.09, 11:36 Witam! Szukam kogoś, kto miałby do zaoferowania jakieś kurtki na zimę albo płaszcze. Potrzebuje ok. 1 tony. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hurtownia.rze Re: PŁASZCZE I KURTKI NA ZIMĘ 26.10.09, 12:31 Witam! Mam do zaoferowania kurti jak i płaszcze. Nie jestem w stanie powiedzieć, czy uzbierałabym tonę. Ale jeżeli jest Pan zainteresowany to prosze pisac na maila : hurtownia.rze@prokonto.pl Odpowiedz Link
dziunia180807 Re: PŁASZCZE I KURTKI NA ZIMĘ 27.10.09, 18:41 Mam duzo plaszczy i kurtek damskich, meskich i mlodziezowych. Kontakt phu_temix@onet.eu Odpowiedz Link
textil-trade-tczew Re: PŁASZCZE I KURTKI NA ZIMĘ 27.10.09, 15:33 Witam, u nas znajdziesz towar którego szukasz: kurtki, płaszcze w systematycznych dostawach pakowane w worki 10 kg. Oprócz tych asortymentów dostępna jest szeroka gama towarów typowch na okres jesienno - zimowy: swetry, kamizelki, buty, czapki+szale, spódnice+suknie zimowe, zima lux, crm zima. Jest z czego wybierać Serdecznie zapraszamy www.textiltrade.eu 58/532-04-71 Odpowiedz Link
vive-kielce Re: PŁASZCZE I KURTKI NA ZIMĘ 05.11.09, 13:55 Witam, Hurtownia VIVE TEXTILE RECYCLING mieszcząca się w Kielcach, oferuje asortymenty zimowe, w tym kurtki, swetry, polary, spodnie ocieplane w atrakcyjnych cenach!!! Chętnie udzielimy więcej informacji pod numerem telefonu 41-367-59- 48 lub 41-347-63-30 lub mailowo sprzedaż@vive.com.pl Odpowiedz Link